De Samsung Galaxy A5 (2016) en A3 (2016)

Bestel de Samsung Galaxy A5 of de Samsung Galaxy A3 nu bij T-Mobile. Inclusief een abonnement, online of in één van onze winkels. De smartphones van Samsung hebben een mooi design door het gecombineerd gebruik van metaal en glas. Dankzij de 13.0 megapixel-camera en extra grote batterij kun je elk bijzonder moment vastleggen.

Samsung Galaxy A5 (2016) Goud

Prachtig ontwerp Galaxy A5

Prachtig ontwerp

Zowel de Galaxy A3 als de A5 beschikken over een metalen frame en zijn voorzien van Gorilla Glass. Hierdoor zijn de toestellen stevig, maar liggen ze ook comfortabel in de hand. Het super AMOLED-scherm van de Samsung Galaxy A3 is 4,7 inch groot, met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Dat van de Galaxy A5 is 5,2 inch, en heeft een 1920 x 1080 pixels resolutie. Beide smartphones zijn in het zwart en goud verkrijgbaar.

Technische specificaties Samsung Galaxy A5

Technische specificaties

De Samsung Galaxy A5 is voorzien van een Octa Core processor en LTE Cat.6. Hierdoor is het toestel supersnel. Dankzij de ingebouwde vingerafdrukscanner beveilig je jouw A5 op de meest veilige manier. Ook de Samsung Galaxy A3 presteert uitzonderlijk en beschikt over een Quad Core processor en LTE Cat.4. De A5 en A3 zijn respectievelijk voorzien van 2 GB en 1,5 GB RAM geheugen.

Camera prestaties Samsung Galaxy A5

Camera prestaties

Beide smartphones hebben een 13 megapixel-camera, de Galaxy A5 is zelfs voorzien van optische beeldstabilisatie (OIS). Dankzij een f/1.9 diafragma schiet je nu nog scherpere, uiterst heldere foto’s. De meest kostbare momenten worden niet meer gemist, doordat je dankzij Quick Launch slechts twee keer op de homeknop drukt om de camera te activeren. Zowel de Samsung Galaxy A5 als de Galaxy A3 beschikken over een front camera met 5 megapixel.

Extra lange batterijduur Samsung Galaxy A5

Extra lange batterijduur

De nieuwste Samsung smartphones hebben een extra grote batterijcapaciteit, zodat je nu nog langer van je toestel kunt genieten. Met de 2900 mAh (Galaxy A5) en de 2300 mAh (Galaxy A3) batterij kun je tot 14 uur video’s kijken of 15 tot 16 uur internetten. Dankzij de snel-opladen functie heeft jouw A3 of A5 in no-time weer een volle batterij!

Mobiel betalen met de Galaxy A5

In 2016 staat gemak voorop. Samsung speelt hier slim op in met haar nieuwste Galaxy A5. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest! Je raakt met je Samsung Galaxy A5 de magnetische strip in de winkel aan en je betaling is gedaan. Snel, maar ook super veilig!

Accessoires voor de Samsung Galaxy A3 en A5

Natuurlijk wil je jouw nieuwste Galaxy goed beschermen tegen krassen. Kijk daarom ook in de online T-Mobile Accessoires Shop voor hoesjes of be-schermfolies. Ook voor headphones en andere accessoires kun je bij ons terecht.

Internetten met de Samsung Galaxy A5

Bezig met laden...