De Samsung Galaxy A5 (2017) en A3 (2017)

Bestel de Samsung Galaxy A5 of de Samsung Galaxy A3 nu bij T-Mobile. Inclusief een abonnement, online of in één van onze winkels. De smartphones van Samsung hebben een mooi design door het gecombineerd gebruik van metaal en glas. Dankzij de 13.0 megapixel-camera en extra grote batterij kun je elk bijzonder moment vastleggen.


Gratis speaker bij je Galaxy A5 of A3

Gratis Speaker bij je Galaxy A3 of A5

Ben jij al klaar voor de zomer? Bij aankoop van je nieuwe Samsung Galaxy A3 of A5 ontvang je nu een gratis Level Box Slim Speaker t.w.v. €99,99. Daarmee heb je overal draadloos toegang tot je favoriete muziek. Of dat nu in het park is of op het strand. Want net zoals je Galaxy smartphone is deze speaker stof- en spatwaterdicht!

Wat je moet doen? Koop je Galaxy A3 / A5 bij T-Mobile tussen 1 mei en 6 augustus bij ons in de shop en registreer je toestel voor 21 augustus 2017. Binnen 6 weken krijg jij je Level Box Slim speaker thuisgesturd. Let op: zolang de voorraad strekt!

Meer informatie over deze actie en de voorwaarden vind je bij samsung.com.

Naar de shop

 


 

Prachtig ontwerp Galaxy A5

Prachtig ontwerp

Zowel de Galaxy A3 als de A5 beschikken over een metalen frame en zijn voorzien van Gorilla Glass. Hierdoor zijn de toestellen stevig, maar liggen ze ook comfortabel in de hand. Het super AMOLED-scherm van de Samsung Galaxy A3 is 4,7 inch groot, met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Dat van de Galaxy A5 is 5,2 inch, en heeft een 1920 x 1080 pixels resolutie. Beide smartphones zijn in het zwart en goud verkrijgbaar.

Technische specificaties Samsung Galaxy A5

Technische specificaties

De Samsung Galaxy A5 is voorzien van een Octa Core processor en LTE Cat.6. Hierdoor is het toestel supersnel. Dankzij de ingebouwde vingerafdrukscanner beveilig je jouw A5 op de meest veilige manier. Ook de Samsung Galaxy A3 presteert uitzonderlijk en beschikt over een Quad Core processor en LTE Cat.4. De A5 en A3 zijn respectievelijk voorzien van 3 GB en 2 GB RAM geheugen.

Camera prestaties Samsung Galaxy A5

Camera prestaties

De Galaxy A3 heeft een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en is voorzien van een 8 megapixel-camera aan de voorzijde. De Galaxy A5 heeft een 16 megapixel-camera voor en achter en is voorzien van een optische beeldstabilisatie (OIS). Dankzij een f/1.9 diafragma schiet je nu nog scherpere, uiterst heldere foto’s. De meest kostbare momenten worden niet meer gemist, doordat je dankzij Quick Launch slechts twee keer op de homeknop drukt om de camera te activeren.

Extra lange batterijduur Samsung Galaxy A5

Extra lange batterijduur

De nieuwste Samsung smartphones hebben een extra grote batterijcapaciteit, zodat je nu nog langer van je toestel kunt genieten. Met de 3000 mAh (Galaxy A5) en de 2350 mAh (Galaxy A3) batterij kun je tot maximaal 19 uur video’s kijken of tot 16 uur internetten. Dankzij de snel-opladen functie heeft jouw A3 of A5 in no-time weer een volle batterij!

Mobiel betalen met de Galaxy A5

In 2016 staat gemak voorop. Samsung speelt hier slim op in met haar nieuwste Galaxy A5. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest! Je raakt met je Samsung Galaxy A5 de magnetische strip in de winkel aan en je betaling is gedaan. Snel, maar ook super veilig!

Accessoires voor de Samsung Galaxy A3 en A5

Natuurlijk wil je jouw nieuwste Galaxy goed beschermen tegen krassen. Kijk daarom ook in de online T-Mobile Accessoires Shop voor hoesjes of be-schermfolies. Ook voor headphones en andere accessoires kun je bij ons terecht.

Internetten met de Samsung Galaxy A5

Bezig met laden...