Samsung Galaxy A51 bij T-Mobile

Samsung heeft wederom haar best gedaan om een nieuw midrange toestel te lanceren. De Samsung Galaxy A51, opvolger van de Samsung Galaxy A50, is zeer indrukwekkend. De Samsung Galaxy A51 voegt een compleet nieuwe dimensie toe ten opzichte van zijn voorganger. Ook nieuwsgierig geworden? Laat je dan verrassen door deze nieuwe smartphone van Samsung.

Samsung Galaxy A51 specificaties

Op deze pagina hebben we de specificaties van de Galaxy A51 voor jou verzameld. Zo zie je direct wat deze telefoon jou kan bieden.

De Samsung Galaxy A51 in het kort

De opvolger van de populaire Samsung Galaxy A50 is nu hier: de nieuwst Samsung Galaxy A51! Deze Samsung telefoon is een midrange toestel met een 6,5 inch Super AMOLED scherm. De veelzijdige Samsung A51 beschikt over een vier dubbele camera, waarvan een primaire sensor, dieptesensor, groothoeklens én een macro lens. Net zoals de Samsung S10 serie heeft de Samsung Galaxy A51 geen notch meer voor de selfie camera. Hij heeft een zogeheten infinity o display, waar enkel een klein gaatje in het scherm zit voor de camera.

Deze Samsung telefoon is verkrijgbaar in 4GB of 6 GB RAM geheugen en met 64GB of 128GB opslagruimte. De A51 draait op Android 10.0 en is verkrijgbaar in diverse kleuren; zwart, roze, blauw en zilver. De Samsung Galaxy A51 heeft een batterij van 4000 mAh, waardoor het apparaat snelladen ondersteunt. De A51 biedt de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een Micro SD kaart. Zo heb je altijd genoeg geheugen voor al je foto’s en video’s.

Design en scherm

Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk bij het uitkiezen van een nieuwe smartphone. Je wil soepel kunnen switchen tussen diverse apps, maar het oog wil natuurlijk ook wat! De nieuwe Samsung Galaxy A51 ziet er beeldschoon uit, maar wat maakt deze telefoon bijzonder? De belangrijkste kenmerken staan hier voor je op een rijtje. De Samsung Galaxy A51 heeft een vernieuwd design ten opzichte van de A50. Het scherm is groter geworden (6.5 inch) en de randen rondom het scherm zijn dunner. Het betreft een infinity o display waarbij de vingerafdrukscanner is verwerkt in het scherm.

 • 6.5 inch super AMOLED Scherm
 • Infinity o display
 • Vingerafdrukscanner

Camera

Wat voor soort foto je ook wil maken, de Samsung A51 biedt je alle mogelijkheden. Hij heeft maar liefst 4 camera’s aan de achterzijde van de telefoon! Deze smartphone beschikt over een hoofdcamera waarmee 48 megapixel foto’s gemaakt kunnen worden en beschikt daarnaast over 3 andere camera’s. Met de groothoeklens kunnen grote groepen of gebouwen gemakkelijk worden gefotografeerd. Door de macro lens kan van heel dichtbij ieder voorwerp worden vastgelegd. De dieptesensor zorgt ervoor dat er een scherptediepte effect gecreëerd wordt bij portretfoto’s. De selfiecamera maakt daarnaast ook veel indruk. Hij is verpakt in het scherm waardoor je hem nauwelijks ziet en maakt foto’s met 32 megapixels.

 • Vier dubbele camera's met 48 megapixels
 • Primaire sensor
 • Dieptesensor
 • Groothoeklens
 • Macro lens
 • Selfie camera: 32 megapixels

Batterij en opslag

De tijd waarin we telefoons enkel gebruikten om te bellen of sms’en is allang verleden tijd. Jouw nieuwe Samsung Galaxy A51 is hét communicatiemiddel en de bron voor entertainment. Daarom is het wel zo handig dat de batterij lang mee gaat. Samsung heeft ervoor gezorgd dat deze A51 voorzien is van een 4000 mAh batterij, die snelladen ondersteund. Hierdoor ben je te allen tijde bereikbaar en is een lege batterij verleden tijd. De Samsung A51 beschikt daarnaast over een 4GB of 6GB RAM geheugen en over een 64GB of 128GB opslag geheugen. Mocht je toch nog meer opslaggeheugen nodig hebben is deze telefoon altijd uit te breiden met een micro SD kaart.

 • Batterij van 4000 mAh
 • Ondersteund snelladen
 • 4GB of 6GB RAM geheugen
 • 64GB of 128GB opslag geheugen

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A51

 • Er zijn diverse verbeteringen aangebracht op de Samsung A51, namelijk: de resolutie. Deze ging omhoog van 25 naar 48 megapixels en hij beschikt over een nieuwe macro-lens. De Samsung A51 heeft besturingssysteem Android 10.0 en de Samsung A50 krijgt deze versie pas in mei. Dit zorgt er ook voor dat de Samsung A51 langer wordt ondersteund met software- en beveiligingsupdates.

  Het design is iets groter geworden dan de Samsung A50. Daarnaast heeft de Samsung A51 een vernieuwd design, de randen rondom het scherm zijn dunner dan bij de Samsung A50. Hierdoor heeft de Samsung A51 een groter scherm aan de voorzijde. De selfiecamera is dan ook weggewerkt in een klein gaatje. Tot slot heeft de Samsung A51 heeft 1,5x snellere uploads (150 MBits/s).

 • Er zijn meerdere telefoonhoesjes beschikbaar in diverse kleuren (black, pink, white). Voor extra bescherming is het mogelijk om een screenprotector te gebruiken.

 • De telefoon wordt geleverd in 2 verschillende kleuren: zwart en blauw.

 • De afmetingen van dit nieuwe toestel zijn: 158.5 x 73.6 x 7.9 (lengte x breedte x hoogte)

 • De Samsung A51 wordt standaard geleverd met het nieuwe Android 10.0 besturingssysteem.