Samsung Galaxy A52 kopen bij T-Mobile

De Samsung Galaxy A52 is dé ideale smartphone voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast willen beschikken over een toestel met meer dan goede specificaties. De kruitdampen na de release van de Samsung Galaxy A51 zijn nauwelijks uit het zicht verdwenen. Maar dat betekent niet dat Samsung het rustiger aan gaat doen, integendeel! Hét moment voor Samsung om alweer uit te pakken met deze indrukwekkende opvolger is daar. Met de Samsung Galaxy A52 val je wat dat betreft met je neus in de boter. Geniet van de haarscherpe beelden die het 6.5 inch Infinity-O AMOLED-scherm je leveren en ontdek de pure snelheid en kracht die deze telefoon voor je in petto heeft. 128 GB opslag, 4.500 mAh batterijcapaciteit en een verzameling camera’s waarmee je in elke situatie uit de voeten kunt. Kortom, een telefoon waar je lang plezier van gaat hebben. Richt je abonnement zelf in en haal álles uit deze smartphone. Je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt! Op zoek naar een nóg groter scherm? Kijk dan eens bij de Samsung Galaxy A72.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.