Samsung Galaxy A52 bij T-Mobile

De Samsung Galaxy A52 is dé ideale smartphone voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Het is een toestel met meer dan goede specificaties. De kruitdampen na de release van de Samsung Galaxy A51 zijn nauwelijks uit het zicht verdwenen. Maar dat betekent niet dat Samsung het rustiger aan gaat doen, integendeel! Hét moment voor Samsung om alweer uit te pakken met deze indrukwekkende opvolger.

Met de Samsung Galaxy A52 val je wat dat betreft met je neus in de boter. Geniet van de haarscherpe beelden die het 6.5 inch Infinity-O AMOLED-scherm je leveren. Ontdek de pure snelheid en kracht die deze telefoon voor je in petto heeft. 128 GB opslag, 4.500 mAh batterijcapaciteit en een verzameling camera’s waarmee je in elke situatie uit de voeten kunt. Kortom, een telefoon waar je lang plezier van gaat hebben. Richt je abonnement zelf in en haal álles uit deze smartphone. Je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.