samsung-galaxy-a70
Samsung A70 128GB Zwart
Direct leverbaar, laten bezorgen of ophalen in de winkel

Samsung A70 128GB Zwart

Direct leverbaar, laten bezorgen of ophalen in de winkel

Losse telefoons

Losse telefoons bij T-Mobile. Een smartphone zoals jij het wilt.

 • Je zit niet vast aan één provider of abonnement.
 • Kies op elk gewenst moment alsnog voor een Sim-Only.
 • De telefoon is simlockvrij en direct van jou.
Eenmalig 404,69
Samsung A70 128GB Zwart
399,00
5,69
Totaal eenmalig
404,69
Toon kostenspecificatie Verberg kostenspecificatie
Eenmalig: € 404,69
Liever telefonisch bestellen?
Bel gratis 0800-71230800-7123.

Specificaties

 • Camera
  32 megapixel
 • display
  17 cm (6.7'')
 • Batterij
  4500 mAh
 • processor
  2.0 Ghz

Samsung Galaxy A70

De Samsung Galaxy A70 heeft een 6.7 inch SAMOLED scherm. De A70 heeft een driedubbele achtercamera: 1 camera van 32 megapixels, een van 8 megapixels en een van 5 megapixels. De selfiecamera heeft 32 megapixels. De telefoon heeft 6 GB werkgeheugen en is verkrijgbaar met 128 GB opslagcapaciteit. Het toestel ondersteunt snelladen waardoor je je telefoon in een mum van tijd weer volop kan gebruiken. De Samsung Galaxy A70 draait op Android 9.0 en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.