Samsung Galaxy A72 bij T-Mobile

De ontwikkelaars van Samsung leggen de lat constant ontzettend hoog. Dat resulteert van tijd tot tijd in de release van prachtige telefoons. Begin 2021 maakten we al kennis met de Samsung Galaxy S21 en dit keer met de Samsung Galaxy A72. De opvolger van de A71 is een geweldige optie voor smartphonegebruikers die op zoek zijn naar een voordelige prijs-kwaliteitverhouding. Dit toestel is uitgerust met een mix van kracht, design en handige features. Dat levert een indrukwekkend staaltje techniek op.

Op zoek naar een groot en helder scherm? Dan zit je bij deze Samsung goed. Het gigantische 6.7 inch Infinity-O AMOLED-display is kraakhelder en opent letterlijk een nieuwe wereld voor je. Geniet daarnaast van 256 GB opslag en een palet van uiteenlopende camera’s. Camera's waarmee je in elke situatie en op elk moment met scherp schiet en nog veel meer! Vergeet deze Samsung Galaxy A72 niet te koppelen aan een abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen. Veranderen jouw behoeftes? Geen probleem! Je kunt jouw abonnement iedere maand kosteloos aanpassen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt! Wil je liever een iets kleiner scherm? Kijk dan eens bij de Samsung Galaxy A52.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.