Samsung Galaxy Fold

Samsung gaat dit jaar voor vernieuwing en introduceert daarom de Samsung Galaxy Fold: de eerste opvouwbare smartphone. Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt met een opvouwbare Samsung? Laat je verrassen door de specificaties én ’s werelds eerste 7,3 inch Infinity Flex Display van de Samsung Galaxy Fold.

Een opvouwbare telefoon: hoe werkt dat precies?

Het klinkt zo mooi, een opvouwbare telefoon, maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Dichtgeklapt heb je de beschikking over een 4,6 inch scherm. Wanneer je je telefoon openklapt kijk je naar een scherm van 7,3 inch. De Samsung Galaxy Fold klap je open als een boek, maar na het openvouwen transformeert het toestel naar een prachtig scherm. De vouw ontbreekt namelijk bij de Samsung Galaxy Fold en dat is natuurlijk goed nieuws! Zo geniet je optimaal van een groter scherm en dit grotere scherm neem je makkelijk mee in je broekzak.

Samsung Galaxy Fold specificaties

Samsung Fold

Galaxy Fold camera’s

 • Uitgerust met 6 camera’s
 • 1 front camera van 10 MP
 • Opengevouwen beschik je over 2 camera’s van 8 MP en 10 MP
 • Driedubbele camera op de achterkant van 2 keer 12 MP en 1 keer 16 MP

Lees meer

Samsung Fold

Design

 • 4,6 inch HD+ Cover scherm, oftewel de voorkant
 • 7,3 inch QXCA (Quantum Extended Graphics Array) + Dynamic AMOLED scherm, opengeklapt
 • Verkrijgbaar in Cosmos Black
 • 50% dunner scherm door de nieuwe polymeerlaag

Lees meer

Samsung Fold

Batterij & opslag

 • 12 GB werkgeheugen
 • 512 GB opslagcapaciteit
 • 4380 mAh batterijcapaciteit

Lees meer

Samsung Fold

Geluid

Het grote scherm is zoals bekend de blikvanger van de Galaxy Fold, maar het oor wil natuurlijk ook wat. Daarom is het goed om te zien dat Samsung het geluid niet als een ondergeschoven kindje ziet. Het toestel beschikt namelijk over dubbele speakers waaruit je kraakhelder en krachtig AKG-geluid kunt laten schallen. Dit geluid wordt ook nog versterkt door Dolby Atmos en daardoor geniet je van een indrukwekkende driedimensionale geluidservaring.

Samsung Fold

Multitasken met de Galaxy Fold

Het extra grote scherm van de Galaxy Fold biedt je een prachtig scala aan mogelijkheden. Zo geniet je bijvoorbeeld nog intenser van je favoriete serie. Maar de grootte van het scherm zorgt er juist ook voor dat je lekker kunt multitasken. Door middel van drag & drop ben je de ultieme baas op je eigen scherm. Met één tik sleep je de verschillende vensters naar de door jou gewenste plek en pas je de grootte aan. Om een app in het middelpunt sleep je hem naar links.

Wat vindt de klant?
'De Samsung Galaxy Fold is zeker niet perfect, maar dat kun je ook niet verwachten met een totaal nieuw toestelconcept. Het is een bijzonder toestel en laat innovatie zien. Het toestel kon mij overall verrassen, doordat het toestel anders durft te zijn en het grote scherm prettig werkt.'

Benieuwd naar de volledige klantreview van de Samsung Galaxy Fold? Je leest 'm hier

De Samsung Galaxy Fold is er ook voor ondernemers.

Bestel 'm nu met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy fold

 • De Samsung Galaxy Fold is verkrijgbaar in Cosmos Black.

 • Dit zijn de afmetingen van de dichtgeklapte Samsung Fold:
  Lengte: 160.9 mm
  Breedte: 62.8 mm
  Diepte: 17.1 mm

  Dit zijn de afmetingen van een opengeklapte Samsung Fold:
  Lengte: 160.9 mm
  Breedte: 117.9 mm
  Diepte: 7.6 mm

 • Jazeker! De Samsung Galaxy Fold is ook zakelijk te bestellen bij T-Mobile. Ga naar de zakelijke shop voor meer informatie.

 • De vouwlijn is een beetje zichtbaar wanneer je vanuit een bepaalde hoek met een bepaalde lichtinval naar het scherm kijkt. Wanneer je het scherm recht van voren bekijkt is de vouwlijn op de Samsung Galaxy Fold niet zichtbaar.

 • Zoals gezegd beschikt de Samsung Galaxy Fold over meerdere camera’s. Opengevouwen beschik je over 2 camera’s van 8 MP en 10 MP en op de achterkant vind je de driedubbele camera van 2 keer 12MP en 16MP.

  Daarnaast beschik je over o.a. autofocus, optische zoom, digitale zoom, geo tagging en gezichtsherkenning. Geotaggen is het koppelen van een lengte- en breedtegraad aan een foto of video zodat je later kunt zien waar je de de foto of video precies hebt gemaakt.

 • Op onze Samsung pagina vind je alle Samsung telefoons die T-Mobile verkoopt, waaronder de Samsung S10. Blijf ook op de hoogte van de nieuwe Samsung.

 • De focus van deze opvouwbare Samsung ligt op het scherm aan de binnenkant, maar op de buitenkant bevindt zich ook een scherm. Dit scherm heeft een afmeting van 4.6 inch en een resolutie van 1960 x 840 pixels.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.