Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 is gelanceerd in 2019. Ben je benieuwd naar wat deze telefoon allemaal kan en wat er veranderd is ten opzichte van eerdere modellen? Lees dan snel verder!

Samsung Galaxy Note 10 Specs

De Samsung Galaxy Note 10 heeft verschillende verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger, de Samsung Note 9. Hieronder vertellen we je uitgebreid over de specificaties van deze telefoon. Wil je meer informatie over zijn broer? De Samsung Galaxy Note 10 Plus? Dat kan ook.

Samsung Galaxy Note 10

De Galaxy Note 10 in het kort

 • 6.3 inch sAmoled FHD+ scherm
 • 256 GB opslagcapaciteit
 • 8 GB werkgeheugen
 • Driedubbele achtercamera van 12, 12 en 16 megapixels
 • Selfiecamera van 10 megapixels
 • 3.500 mAh batterij capaciteit
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart en zilver
 • Inclusief colour matching S Pen
Samsung Galaxy Note 10

Design en scherm van de Note 10

 • Verkrijgbaar in het zwart 
 • 6.3 inch sAmoled FHD+ scherm 
 • IP68 gecertificeerd (stof- en spatwaterdicht) 
 • In-screen vingerafdrukscanner 
 • Cinematic Infinity Display

Lees meer

Samsung Galaxy Note 10

De S Pen van de Note 10

Net als eerdere Samsung Note-modellen heeft de Note 10 een Intelligente S Pen. Met deze pen kun je op je scherm schrijven. De telefoon verandert je geschreven aantekeningen dan in getypte tekst. Ontzettend praktisch! Ook kun je heel gemakkelijk afbeeldingen bijsnijden en erop schrijven. Zo maak je met de Samsung Galaxy Note 10 persoonlijke afbeeldingen! Een andere handige feature is dat je nu met de S Pen je camera kunt bedienen. Via het knopje op de pen maak je gemakkelijk foto's op afstand. Nu is dat gedoe met de zelfontspanner als je een leuke groepsfoto wilt maken voor altijd verleden tijd!

Kleur van de S Pen
Bij aanschaf van een zwarte Samsung Galaxy Note 10 ontvang je een zwarte S Pen. Koop je een zilveren Galaxy Note 10 dan ontvang je een blauwe S Pen.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 camera

De camera van de Galaxy Note 10 is net als de camera van de Samsung Galaxy S10 een driedubbele camera. De hoofdcamera heeft 12 megapixels. Daarnaast heb je nog een 12 megapixel wide lens en een 16 megapixel groothoeklens. Dit is een verbetering ten opzichte van de Note 9, want dat toestel heeft een dubbele camera van 2x 12 megapixels. De Note 10 Plus heeft een nog geavanceerdere camera. Hij heeft maar liefst 3 camera's op de achterkant en een aparte ToF lens. ToF staat voor time of flight en dat betekent dat de camera naast lengte en breedte ook diepte waarneemt. Hierdoor heb je niet alleen een tweedimensionaal beeld, maar zelfs een driedimensionaal beeld (3D).

 • Drie camera’s op de achterkant van 12, 12 en 16 megapixels
 • 12 mp main
 • 12 mp wide
 • 16 mp ultrawidewide
 • Selfiecamera van 10 megapixels

Lees meer

Samsung Galaxy Note 10

Batterij & opslag van de Note 10

 • 3.500 mAh batterij capaciteit 
 • Slimme 24-uurs batterij 
 • 8 GB werkgeheugen 
 • 256 GB opslagcapaciteit

Lees meer

Samsung Galaxy Note 10

Je data altijd veilig met Samsung Knox

Alle Samsung toestellen, en dus ook de nieuwe Galaxy Notes, maken gebruik van Samsung Knox. Samsung Knox beschermt je telefoon tegen malware, indringers en andere beveiligingsissues. Samsung Knox integreert met verschillende apps om je data veilig te houden, bijvoorbeeld met Samsung Pay. Knox zorgt ervoor dat je financiële informatie versleuteld is. Zo kan niemand bij deze informatie en kun je veilig bankieren vanaf je Samsung telefoon.

Ook biedt Knox oplossingen voor werk data, als je je telefoon gebruikt voor je werk. Je werk apps en data worden opgeslagen in een aparte container, zodat deze goed beveiligd zijn. Je persoonlijke data wordt op een andere plek opgeslagen, zodat deze privé blijft en je werkgever hier niet bij kan. Zo blijven deze twee soorten data gescheiden, maar zijn ze wel beide goed beveiligd.

Super efficiƫnt werken met de Note 10 & Office 365

De Galaxy Note 10 integreert naadloos met Office 365 en dit maakt deze telefoon dé perfecte werktelefoon. Je koppelt je Galaxy Note 10 met een USB-kabel aan je desktop of laptop. Installeert vervolgens Samsung DeX en kunt direct in al je bestanden werken. Die dan uiteraard ook gesynchroniseerd worden met je telefoon. Als je telefoon gekoppeld is, kun je ook apps vanaf je mobiel tonen op je computerscherm. Dit kan met behulp van screen mirroring. Zo kun je bijvoorbeeld een smartphone-game spelen op je computerscherm met je muis en toetsenbord. Daarnaast kun je je smartphone notificaties ontvangen op je laptop en direct binnenkomende berichten beantwoorden.

Tenslotte is ook foto's verplaatsen naar je computer met deze integratie een eitje. Als je telefoon gekoppeld is, sleep je je foto's simpelweg naar je computer en dan worden ze direct overgezet. Super efficient!

Vergelijk de Note 10 met de 10 Plus en de Note 9

Benieuwd naar wat de verschillen zijn tussen de Note 10, de 10 Plus en zijn voorganger, de Note 9?

Start de toestelvergelijker

Samsung Galaxy Note 10

Samsung is er ook voor ondernemers.

Bestel 'm met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen

Samsung Galaxy Note 10 FAQ

 • Ja, de Galaxy Note 10 beschikt over een dual sim functie.

 • De verschillen tussen deze twee toestellen kun je gemakkelijk bekijken in onze toestelvergelijker. Klik op onderstaande link om deze te openen.

  Vergelijk de Note 10 en 10 Plus
 • De Samsung Galaxy Note 10 wordt standaard geleverd met het Android 9.0 besturingssysteem.

 • De Galaxy Note 10 is verkrijgbaar in de kleur zwart.

 • Ja, je kunt een oude smartphone inruilen voor korting op een nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Ga naar de toestelinruil pagina en bereken hoeveel geld je terugkrijgt voor jouw oude telefoon

 • Jazeker: inmiddels zijn de Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra en Galaxy Z Flip aangekondigd.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.