Samsung Galaxy Note9

De Samsung Galaxy Note 9: een robuust werkpaard met de looks van een chique bolide. Wat jij ook van deze telefoon vraagt, de Galaxy Note 9 krijg je niet van zijn stuk. Niet alleen is de Galaxy Note 9 bijzonder krachtig, ook is hij uiterst veelzijdig. Dit is voor een groot deel te danken aan de handige S Pen. Meer weten over zowel de kracht als de finesse van de nieuwe Galaxy Note 9? Lees dan snel verder.

Samsung Galaxy Note 9 en de S Pen

Samsung Galaxy Note 9 en de S Pen: een gouden duo

Met de Samsung Galaxy Note 9 heeft Samsung de functionaliteit van de S Pen verder uitgebreid. Zo heeft dit handige pennetje nu bluetooth waardoor je er bijvoorbeeld op afstand je Galaxy Note 9-camera mee bedient. Ook gebruik je de knop op de S Pen als klikker bij het geven van een presentatie. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en worden met toekomstige software updates alleen maar uitgebreider. De Samsung Galaxy Note 9 en de S Pen vullen elkaar perfect aan. De S Pen laad je gemakkelijk op door hem terug in je Galaxy Note 9 te stoppen. Na 40 seconde kun je hem alweer voor 30 minuten gebruiken! Zowel de S Pen als het toestel zijn water- en stofbestendig

Camera Samsung Galaxy Note 9

De camera van de Samsung Galaxy Note 9: dubbel plezier

De Samsung Galaxy Note8 was de eerste Samsung telefoon met een dubbele camera. De Galaxy Note 9 blijft niet achter en borduurt voort op het succes van zijn voorganger. Met de dubbele 12 megapixel-camera en het dubbele diafragma - bekend van de Galaxy S9 Plus - maak je scherpe en heldere foto's in alle lichtomstandigheden. Selfies maak je met de 8 megapixel-camera aan de voorkant. Zo weet je zeker dat je zelf ook scherp in beeld bent.

Het perfecte plaatje

Ook schiet je met de Galaxy Note 9 perfecte portretten. Door Live Focus schiet je zowel in het donker en licht de mooiste plaatjes met een blurry achtergrond. Ook werkt de camera van de Galaxy Note 9 op een andere slimme manier. De camera detecteert het object op de foto waarna je zelf een thema kunt kiezen. Kies uit eten, landschappen, straatscènes en de Note 9 verbetert de foto afhankelijk van het onderwerp. Zo heb je altijd het perfecte plaatje!

Samsung Galaxy Note 9 DeX

Samsung DeX: je Galaxy Note 9 is je pc

Samsung DeX is verder verbeterd. Waar je bij de Galaxy Note8 nog een docking station nodig had om gebruik te maken van DeX, daar is de Galaxy Note 9 zijn eigen DeX docking station. Kabeltje in je telefoon, kabeltje in je beeldscherm en klaar. Niet alleen fungeert je Galaxy Note 9 dan als pc, ook kun je hem gebruiken als trackpad, zoals op een laptop. Samsung DeX tilt de multifunctionaliteit van de Galaxy Note 9 naar een nóg hoger niveau. De HDMI-adapter zit niet standaard in de doos maar wordt apart verkocht.

Vingerafdrukscanner: niet naast, maar onder de camera

Vingerafdrukscanner: niet naast, maar onder de camera

De vingerafdrukscanner is verhuisd naar onder de camera op de achterkant van de Galaxy Note 9. Bij de Samsung Galaxy Note8 zat deze nog naast de camera. Door deze nieuwe plaatsing is de vingerafdrukscanner makkelijker bereikbaar. In plaats van dat je het hele toestel door je hand moet manoeuvreren, verplaats je simpelweg je vinger en voila, je telefoon is ontgrendeld.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Note 9

 • Vanaf 24 augustus is de Galaxy Note 9 officieel leverbaar.

 • De Galaxy Note 9 is te koop in combinatie met een abonnement. Kijk in de shop voor de verschillende prijzen die daarbij horen.

 • Op dit moment is de Galaxy Note 9 nog niet verkrijgbaar als los toestel. Zodra dit het geval is, staat hij op de losse telefoons pagina.

 • De Galaxy Note 9 is verkrijgbaar in het zwart (Midnight Black) en blauw (Ocean Blue).

  • De Galaxy Note 9 heeft een 6.4'' display. Dit is 0,1'' groter dan de Galaxy Note8.
  • De vingerafdruksscanner zit bij de Galaxy Note 9 onder de camera. Die van de Galaxy Note8 zit naast de camera.
  • De batterijcapaciteit van de Galaxy Note 9 is groter dan die van de 8: 4.000 mAh vergeleken met 3300 mAh. 
  • De opslagruimte van de Galaxy Note 9 is groter: 128GB standaard geheugen. Dit is het dubbele van de Galaxy Note 8. Daarnaast brengt Samsung een extra variant uit met 512GB geheugen.
  • Voor de Galaxy Note8 had je een docking systeem nodig om gebruik te maken van DeX. Bij de Galaxy Note 9 is het toestel zelf het docking systeem. Het enige wat je nodig hebt is een kabeltje.
  Ook is de camera van de Galaxy Note 9 verbeterd ten aanzien van de Galaxy Note8:
  • De Galaxy Note 9 bezit “Live Focus”, dit zorgt ervoor dat de achtercamera altijd mooie portretten kan maken. Ook in het donker. De achtergrond van de portretten kunnen blurry gemaakt worden.
  • Met “Scene Optimizer” kun je nu elk soort foto mooier maken. Dit kan doordat je de foto een thema mee geeft (zoals eten, natuur, zonsondergang enzovoorts). Doordat de Galaxy Note 9 weet in wat voor thema de foto zich bevindt, kan de Galaxy Note 9 de foto verbeteren.
  • Met “Flaw Detection” bestaan slechte foto’s niet meer. Door deze functie ziet de camera precies wat er mis is aan de foto’s en licht je hierover in. Heb je bijvoorbeeld een vieze lens? Je krijgt een melding in de camera-app van je Galaxy Note 9 zodat jij je lens kunt schoonmaken voor de volgende foto’s.
 • Doordat de S pen is uitgerust met Bluetooth technologie zijn er heel veel mogelijkheden. De volgende acties kun je uitvoeren met de S Pen:

  • Foto’s maken van een afstand
  • (YouTube) video’s pauzeren
  • Gebruiken als clicker bij een presentatie
  • Instellen op maat. Zo kun je via de instellingen van je Note9 bijvoorbeeld aangeven hoe je bepaalde apps wilt bedienen. Voorbeeld: De S pen inhouden en je opent de camera-app. Twee keer klikken met de S Pen en een foto maken.

  De S Pen laad je op door hem 40 seconde terug in je Galaxy Note 9 te stoppen. Hierna kun je hem weer voor 30 minuten gebruiken.

 • De Samsung Galaxy Note 9 heeft twee uitvoeringen: een 128GB variant en een 512GB variant. De 128GB variant kan uitgebreid worden met een geheugen tot 512GB.

 • De batterij van de Galaxy Note 9 gaat erg lang mee. Door de 4.000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken dat je de Galaxy Note 9 twee keer per dag moet opladen.

 • Ja en nee. De Samsung Galaxy S10 is nu te bestellen in combinatie met een abonnement. Ga direct naar de shop, of lees meer over de Samsung Galaxy S10.
  De Samsung Galaxy Fold is nog niet verkrijgbaar. Schrijf je in via de Samsung Galaxy Fold pagina en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze bijzondere telefoon. 

 • Daar lijkt het wel op. We verzamelen de geruchten op de nieuwe Samsung Galaxy pagina.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.