Samsung Galaxy S20: de laatste geruchten
Samsung Galaxy S11

De Samsung Galaxy S20 lijkt de opvolger te worden van de Samsung Galaxy S10. Wat zijn de geruchten over de Samsung Galaxy S20? We verzamelen ze hier, dus houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven. Bericht ontvangen wanneer deze nieuwe Samsung leverbaar is? Schrijf je in!

Houd me op de hoogte

Wanneer is de Galaxy S20 verkrijgbaar?

Samsung presenteert de Galaxy S20 waarschijnlijk in februari 2020, vlak voor het Mobile World Congress. De releasedatum van de Galaxy S10 geeft wellicht een tipje van de sluier. Dit toestel kwam op 20 februari 2019 op de markt.

Bron: sammobile.com

Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra

Op Androidplanet.nl vinden we het nieuws dat de opvolger(s) van de Samsung Galaxy S10e, S10 en S10 Plus niet Samsung Galaxy S11e, S11 en S11 Plus gaan heten, maar Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. Dit zou een bijzondere ontwikkeling zijn aangezien de Samsung Galaxy S-serie tot nu toe altijd opeenvolgende nummering heeft gebruikt. In hetzelfde artikel op Androidplanet.nl wordt gezegd dat Samsung hiervoor gekozen heeft om zo de vooruitgang in de toestellen te benadrukken.

Bron: androidplanet.nl

 

Schermformaten Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra

Ook op Androidplanet.nl vinden we geruchten over de schermformaten van de nieuwe Samsung Galaxy: de S20 Plus krijgt een 6,7 inch scherm en de S20 Ultra een 6,9 inch scherm. Welk formaat scherm de Samsung Galaxy S20 krijgt wordt niet genoemd.

Bron: androidplanet.nl

 

108 megapixel en 12 megapixel camera's

Op mspoweruser.com vinden we informatie over de camera's van de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra. Het artikel citeert een bekende geruchtenlekker ' Ice Universe' die meldt dat de S20 en S20 Plus een 12 megapixel camera krijgen. De S20 Ultra daarentegen zou een camera krijgen met een resolutie van maar liefst 108 megapixels.

Bron: mspoweruser.com

 

Op zoek naar een andere Samsung?

Blijf op de hoogte

Wil je een e-mail ontvangen wanneer je de nieuwe Samsung Galaxy kunt bestellen? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

 
 
Dan sturen we je een sms zodra bekend is wanneer de nieuwe Samsung te bestellen is.