Samsung Galaxy S21+ 5G abonnement

Samsung Galaxy S21 Plus kopen met abonnement

Ben jij er al uit? De Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ en de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn echt toptoestellen. Zij hebben alles in huis om jou te verrassen met pure kracht, een strak design en toffe features. Ben je bijvoorbeeld van plan om een passend abonnement af te sluiten voor jouw nieuwe Galaxy S21 Plus? Dan kies je automatisch voor veel vrijheid. Daarnaast weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Op deze pagina hebben we alle informatie over een Samsung Galaxy S21+ abonnement voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de Samsung Galaxy S21 Plus abonnementen

Samsung Galaxy S21+ 5G

Zwart / 128 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ 5G

Zwart / 256 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ 5G

Zilver / 128 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ 5G

Zilver / 256 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ 5G

Paars / 128 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ 5G

Paars / 256 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21+ abonnementen vergelijken

Bij het afsluiten van een abonnement ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Ga je op zoek naar een nieuw abonnement dat perfect bij je past? Dan is het aan te raden je eerst te verdiepen. Net zoals bij je zoektocht naar de juiste telefoon. Het vergelijken van de verschillende Samsung abonnementen is een goede manier om uit te vinden wat alle mogelijkheden zijn.

Bij het afsluiten van een abonnement voor jouw Samsung Galaxy S21+ kies je zelf het aantal GB's en belminuten. Het is goed om te weten dat je deze keuze later nog aan kunt passen. Veranderen jouw voorkeuren tijdens de abonnementsperiode? Pas je wensen dan kosteloos aan!

Voordelen van een abonnement

Korting

Claim je korting

Wist je dat je recht hebt op Klantvoordeel als er meerdere abonnementen op jouw adres staan genoteerd? Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet. Supervoordelig!

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile krijg je de mogelijkheid om de looptijd van jouw abonnement te bepalen. Wil jij graag eerst eens kijken of een mobiel abonnement wel iets voor je is? Dan kies je voor een abonnement van één jaar. Kies jij graag voor zekerheid en extra voordeel? Ga dan voor een abonnement met een looptijd van twee jaar.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

De looptijd van jouw abonnement ligt vast, maar jouw voorkeuren kun je iedere maand kosteloos wijzigen. Heb je bijvoorbeeld de behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas het aantal dan gemakkelijk aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphone-gebruikers die onbeperkt online willen zijn en onbeperkt willen bellen. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten. Ultieme vrijheid dus!

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

De aankoop van jouw telefoon kun je in één keer betalen, maar je kunt hem ook over meerdere maanden uitspreiden. Op die manier heb je zelf invloed op jouw eigen maandbedrag.

Online

Altijd online

Zijn jouw GB’s internet tegen het einde van de maand op? Geen probleem! Je blijft online met een verlaagde snelheid. Zo kun je altijd nog apps versturen of je mail checken.

Veelgestelde vragen over een Samsung Galaxy S21+ 5G abonnement

 • Dit hangt af van de keuzes die je zelf maakt. Denk aan de wijze waarop jij jouw Samsung wil betalen, het aantal GB’s internet, de looptijd van het abonnement etc. Tijdens het afsluiten van jouw abonnement zie je precies welke invloed jouw keuzes hebben op het maandbedrag.

 • De looptijd staat inderdaad vast. De inhoud van het abonnement kun je iedere maand kosteloos wijzigen.

 • Het 5G-netwerk is sinds 2020 beschikbaar. De nieuwste generatie telefoons is uitgerust met de technieken die nodig zijn om te profiteren van dit netwerk. Dat geldt ook voor Galaxy S21 Plus 5G! Je hebt hier wel een 5G abonnement voor nodig.

 • Dat kan zeker! Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende abonnementen waarmee je onbeperkt kunt internetten. Met een Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten. Met Unlimited Plus heb je voor 2,50 euro extra Extra Veilig Internet. Je wordt beschermd tegen phishing, virussen, malware, hackers en je kunt veilig online bankieren.

 • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.