Samsung Galaxy S21 Ultra 5G abonnement

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G abonnement

De nieuwe Galaxy S21 5G-serie is eindelijk te koop. Dat geeft jou als smartphonegebruiker de kans om een absolute telefoon in huis te halen. En wist je dat het afsluiten van een passend abonnement enorm veel voordelen met zich meebrengt? Zo heb je bij T-Mobile altijd de mogelijkheid om jouw abonnement aan te passen. Dat is slechts één van de vele voordelen.

Bekijk de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G met abonnement

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zwart / 128 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zwart / 256 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zwart / 512 GB

 • Kleur: zwart
 • Opslagcapaciteit: 512 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zilver / 128 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zilver / 256 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Zilver / 512 GB

 • Kleur: zilver
 • Opslagcapaciteit: 512 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 Ultra abonnementen vergelijken

Het afsluiten van een abonnement doe je natuurlijk niet zomaar even tussendoor. Maar hoe weet je nu zeker dat je een abonnement kiest dat goed bij je past? Een van de mogelijkheden die je hebt is om de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken. Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je meteen welke invloed jouw keuzes hebben op de hoogte van het maandbedrag. Overigens heb je zoals gezegd altijd nog de mogelijkheid om jouw wensen later weer aan te passen.

Voordelen van een abonnement

Heb jij altijd voor een Sim Only abonnement gekozen? Dan ben je nu vast benieuwd wat een mobiel Galaxy S21 Ultra abonnement voor je kan betekenen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij T-Mobile? Dat komt goed uit. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Korting

Claim je korting

Wist je dat je recht hebt op Klantvoordeel als er meerdere abonnementen op jouw adres staan genoteerd? Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet. Supervoordelig!

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om tussen een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar te kiezen.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

Jouw voorkeuren blijven natuurlijk niet altijd hetzelfde. Heb je na een aantal maanden behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas je abonnement dan kosteloos aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphone-gebruikers die altijd online willen zijn. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten.

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van het gloednieuwe 5G netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het meest bekroonde netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

Wil je jouw telefoon het liefst in één keer betalen zodat jouw maandbedrag lekker laag is? Of kies je liever voor meer spreiding? Bij T-Mobile kan het allebei!

Online

Altijd online

Soms gaat het extra hard met het aantal GB’s. Zo hard zelfs dat je vlak voor het einde van de maand de grens bereikt. Geen nood! Bij T-Mobile blijf je gewoon online met een iets lagere snelheid. Zo heb je altijd de mogelijkheid om te appen en je mail te checken.

Veelgestelde vragen over een Samsung Galaxy S21 Ultra abonnement

 • Dit hangt af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de wijze waarop je jouw smartphone betaalt, het aantal belminuten en het aantal GB’s. Tijdens het afsluiten van jouw abonnement zie je meteen welke invloed jouw keuzes hebben op het maandbedrag. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

 • De looptijd van jouw abonnement staat inderdaad vast. De inhoud van het abonnement kan wel iedere maand kosteloos worden gewijzigd.

 • Het 5G-netwerk is sinds 2020 beschikbaar. Dat betekent dat de nieuwste generatie telefoons doorschakelt van 4G naar 5G. Ze hebben de techniek om gebruik te maken van het nieuwe, snellere netwerk. De nieuwe Galaxy S21 5G-serie hoort hier ook bij.

 • Dat kan zeker! Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om uit twee verschillende varianten te kiezen.. Met een Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten. Met Unlimited Plus heb je voor 2,50 euro extra Extra Veilig Internet. Je wordt beschermd tegen phishing, virussen, malware, hackers en je kunt veilig online bankieren.

 • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor Thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.