Samsung Galaxy S21 5G abonnement

Samsung Galaxy S21 5G abonnement

Wordt het de Samsung Galaxy S21, de Galaxy S21+ of toch de Galaxy S21 Ultra? Het maken van deze keuze is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Heb je eindelijk je nieuwe smartphone gekozen? Dan kun je ook jouw gloednieuwe Samsung koppelen aan een voordelig abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en sluit een abonnement af dat bij je past!

Bekijk de Samsung Galaxy S21 5G abonnementen

Samsung Galaxy S21 5G

Grijs / 128 GB

 • Kleur: grijs
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Grijs / 256 GB

 • Kleur: grijs
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Wit / 128 GB

 • Kleur: wit
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Wit / 256 GB

 • Kleur: wit
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Roze / 128 GB

 • Kleur: roze
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Roze / 256 GB

 • Kleur: roze
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Paars / 128 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Paars / 256 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 abonnement vergelijken

Hoe weet je nu zeker dat je een abonnement afsluit dat alles in zich heeft dat je zoekt? Simpel! Door de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Tijdens het vergelijken ontdek je wat er allemaal mogelijk is en welke maandelijkse kosten daarbij horen. Vergeet niet dat je bij T-Mobile iedere maand de mogelijkheid hebt om jouw voorkeuren aan te passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal belminuten en GB’s internet. Hierboven vind je al enkele voorbeelden van abonnementen die je kunt koppelen aan jouw Samsung Galaxy S21. Laat je inspireren en sluit het abonnement af waar je blij van wordt!

Voordelen van een abonnement

Heb jij altjid een Sim Only abonnement gehad? Misschien denk je er aan om over te stappen naar een mobiel abonnement. Of ben je nieuwsgierig naar de voordelen die een abonnement met zich meebrengen? We hebben ze hieronder voor je verzameld.

Korting

Claim je korting

Wist je dat je recht hebt op Klantvoordeel als er meerdere abonnementen op jouw adres staan genoteerd? Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet. Supervoordelig!

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile krijg je de mogelijkheid om de looptijd van jouw abonnement te bepalen. Wil jij graag eerst eens kijken of een mobiel abonnement wel iets voor je is? Dan kies je voor een abonnement van één jaar. Kies jij graag voor zekerheid en extra voordeel? Ga dan voor een abonnement met een looptijd van twee jaar.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

De looptijd van jouw abonnement ligt vast, maar jouw voorkeuren kun je iedere maand kosteloos wijzigen. Heb je bijvoorbeeld de behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas het aantal dan gemakkelijk aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphone-gebruikers die onbeperkt online willen zijn en onbeperkt willen bellen. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten. Ultieme vrijheid dus!

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

De aankoop van jouw telefoon kun je in één keer betalen, maar je kunt hem ook over meerdere maanden uitspreiden. Op die manier heb je zelf invloed op jouw eigen maandbedrag.

Online

Altijd online

Zijn jouw GB’s internet tegen het einde van de maand op? Geen probleem! Je blijft online met een verlaagde snelheid. Zo kun je altijd nog apps versturen of je mail checken.

Veelgestelde vragen over een Samsung Galaxy S21 5G abonnement

 • Dat hangt af van de beslissingen die je zelf maakt. Je kiest zelf de looptijd van je abonnement, het aantal GB’s en het aantal belminuten. Je kiest ook de manier waarop je jouw nieuwe Galaxy S21 5G wenst te betalen. Geef je voorkeuren door en ontdek het maandbedrag dat bij jouw keuzes hoort. Wanneer je een optie uit of aanvinkt zie je meteen welke invloed dat heeft op het maandbedrag.

 • De looptijd van het abonnement staat inderdaad vast. De inhoud van het abonnement kun je wel kosteloos wijzigen. Zo heb je altijd de vrijheid om het aantal GB’s en belminuten aan te passen als je dat wenst.

 • Het 5G-netwerk werd in 2020 uitgerold. De nieuwste generatie telefoons bezit de techniek om gebruik te maken van dit netwerk en dat geldt dus ook voor de Samsung S21.

 • Dat kan zeker! Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende abonnementen waarmee je onbeperkt kunt internetten. Met een Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten. Met Unlimited Plus heb je voor 2,50 euro extra Extra Veilig Internet. Je wordt beschermd tegen phishing, virussen, malware, hackers en je kunt veilig online bankieren.

 • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.