Samsung Galaxy S21 5G abonnement

Samsung Galaxy S21 5G abonnement

Wordt het de Samsung Galaxy S21 5G, de Galaxy S21+ 5G of toch de Galaxy S21 Ultra 5G? Het maken van deze keuze is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. En als je dan eindelijk je nieuwe smartphone hebt gekozen, krijg je ook nog de mogelijkheid om jouw gloednieuwe Samsung te koppelen aan een voordelig abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en sluit een abonnement af dat bij je past!

Samsung Galaxy S21 5G

Grijs / 128 GB

 • Kleur: grijs
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Grijs / 256 GB

 • Kleur: grijs
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Wit / 128 GB

 • Kleur: wit
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Wit / 256 GB

 • Kleur: wit
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Roze / 128 GB

 • Kleur: roze
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Roze / 256 GB

 • Kleur: roze
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Paars / 128 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 128 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G

Paars / 256 GB

 • Kleur: paars
 • Opslagcapaciteit: 256 GB

Naar de shop

Samsung Galaxy S21 5G abonnementen vergelijken

Hoe weet je nu zeker dat je een abonnement afsluit dat alles in zich heeft dat je zoekt? Simpel! Door de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Tijdens het vergelijken ontdek je wat er allemaal mogelijk is en welke maandelijkse kosten daarbij horen. Vergeet niet dat je bij T-Mobile iedere maand de mogelijkheid hebt om jouw voorkeuren aan te passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal belminuten en GB’s internet. Hierboven vind je al enkele voorbeelden van abonnementen die je kunt koppelen aan jouw Samsung Galaxy S21 5G. Laat je inspireren en sluit het abonnement af waar je blij van wordt!

Voordelen van een abonnement

Korting

Claim je korting

Is er op jouw adres al een T-Mobile abonnement geregistreerd? Dat komt goed uit. Je hebt dan recht op Klantvoordeel! Dit geldt voor alle abonnementen. Denk aan mobiele abonnementen, T-Mobile Thuis, 4G voor Thuis en data-abonnementen voor je tablet.

Looptijd

Bepaal zelf de looptijd

Bij T-Mobile bieden we je de mogelijkheid om te kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Switch jij relatief snel van telefoon en abonnement? Dan past een abonnement met een looptijd van een jaar perfect bij je. Kies jij liever voor langere zekerheid en veel voordeel? Ga dan voor een abonnement met een looptijd van 2 jaar.

Voorkeuren

Pas je voorkeuren aan

Zoals gezegd heb je bij T-Mobile de mogelijkheid om jouw abonnement aan te passen als jouw voorkeuren wijzigen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer of juist minder belminuten? Pas je abonnement dan gemakkelijke én kosteloos aan!

Unlimited

Unlimited

Unlimited van T-Mobile is er speciaal voor de smartphonegebruikers die geen behoefte hebben aan (te) kleine databundels en belminuten die op kunnen raken. Unlimited staat voor onbeperkt bellen en internetten. Ultieme vrijheid dus!

Netwerk

Snelste netwerk

Met jouw abonnement maak je gebruik van een razendsnel netwerk. 5G zorgt voor duizelingwekkende snelheden op het best geteste netwerk van Nederland. Zo haal je nóg meer uit jouw telefoon!

Maandbedrag

Kies je maandbedrag

Op de hoogte van jouw maandbedrag heb je zelf veel invloed. Ben je bijvoorbeeld van plan om alvast een deel van jouw toestel af te betalen? Dan valt jouw maandbedrag een stuk lager uit. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de aankoop van jouw telefoon uit te smeren over de looptijd van je abonnement. Zo voorkom je dat je in één keer veel geld uitgeeft.

Online

Altijd online

Is het einde van de maand in zicht en zijn jouw GB’s op? Bij T-Mobile is dat geen probleem. Je blijft online met een verlaagde snelheid. Zo heb je bijvoorbeeld nog steeds de mogelijkheid om te appen en te mailen.

Veelgestelde vragen over een Samsung Galaxy S21 5G abonnement

 • Wat kost een Samsung Galaxy S21 5G abonnement?

  Dat hangt af van de beslissingen die je zelf maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de looptijd van je abonnement en het aantal GB’s en belminuten én de manier waarop je jouw nieuwe Galaxy S21 5G wenst te betalen. Geef je voorkeuren door en ontdek het maandbedrag dat bij jouw keuzes hoort. Wanneer je een optie uit of aanvinkt zie je meteen welke invloed dat heeft op het maandbedrag.

 • Zit ik voor één of twee jaar vast aan mijn Samsung Galaxy S21 5G abonnement?

  De looptijd van het abonnement staat inderdaad vast. De inhoud van het abonnement kun je wel kosteloos wijzigen. Zo heb je altijd de vrijheid om het aantal GB’s en belminuten aan te passen als je dat wenst.

 • Heb ik met mijn Samsung Galaxy S21 5G abonnement toegang tot 5G?

  Het 5G-netwerk werd in 2020 uitgerold. De nieuwste generatie telefoons bezit de techniek om gebruik te maken van dit netwerk en dat geldt dus ook voor de Galaxy S21 5G. Om gebruik te maken van 5G heb je wel een passend abonnement nodig.

 • Kan ik een Samsung Galaxy S21 5G abonnement met onbeperkt internet afsluiten?

  Dat kan zeker! Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende abonnementen waarmee je onbeperkt kunt internetten. Met een Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten. Met Unlimited Plus heb je voor 2,50 euro extra Extra Veilig Internet en word je beschermd tegen phishing, virussen, malware, hackers en kun je veilig online bankieren.

 • Ik ben al T-Mobile klant. Krijg ik korting?

  Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.