Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6: Deze opvolger van de S5 is nog beter dan zijn voorganger. Dit toestel van Samsung is voorzien van een metalen rand en een glazen behuizing. Deze smartphone heeft wederom een 5,1 inch scherm, maar dit keer met een schermresolutie van 2560x1440 pixels. Daarnaast heeft het twee camera’s - een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Galaxy S6 beschikt over het besturingssysteem Android 5.0.2 Lollipop. Gebruikers kunnen met de S6 ook mobiel betalen dankzij de ingebouwde NFC chip. De Samsung Galaxy S6 (Edge) is alleen te koop bij onze T-Mobile Shops, maar de Samsung Galaxy S7, de Samsung Galaxy S7 edge en de Samsung Galaxy S8 en S8+ kun je ook online kopen. Ervaar ons best geteste 4G netwerk met je nieuwe Samsung Smartphone.

Samsung Galaxy S6 met abonnement

De Samsung Galaxy S6 is momenteel alleen verkrijgbaar bij onze T-Mobile ShopsJe S6 als losse telefoon of met abonnement

Als je nu je Samsung Galaxy S6 bestelt, kun je dit doen met abonnement of als losse (simlockvrije) telefoon. Zowel de S6 als de S6 edge zijn los te verkrijgen in de kleur zwart, en de S6 ook in wit. Als je voor een abonnement kiest kan je zelf kiezen hoe je je telefoon wilt afbetalen. Volledig in één keer, maandelijks of een combinatie van beiden. Bestel nu in onze T-Mobile Shop.

Razendsnel foto's maken

De S6 beschikt over twee camera’s. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 16 megapixel en die aan de voorkant 5 megapixel. Beide beschikken over een F1.9 lens en optische stabilisatie (OIS). Met één druk op de knop maak je binnen 0,7 seconde een foto. Zo leg je altijd het perfecte moment vast.

Draadloos opladen

De Samsung Galaxy S6 wordt ondersteund door WPC en PMA, waardoor je smartphone draadloos opgeladen kan worden. Daarnaast hoeft het toestel slechts tien minuten aan de lader om weer vier uur lang mee te kunnen. Dit is anderhalf keer sneller dan zijn voorganger, de Galaxy S5.

Samsung Galaxy accessoires

In onze accessoire shop kun je terecht voor alle accessoires voor jouw Galaxy S6. Zo geef je hem net dat beetje extra en kun je jouw telefoon personaliseren. Ook voor alle andere Samsung accessoires kun je in onze online shop kijken. Natuurlijk zijn al onze producten ook gewoon in de T-Mobile shops te koop.


Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Samsung Galaxy S6

Bezig met laden...