Samsung Galaxy S6 Edge

Dit toestel heeft een gebogen scherm. Het scherm loopt door over beide zijkanten van het toestel, waar de werkbalk op wordt weergegeven. Het toestel heeft net als de S6 een scherm van 5,1 inch en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. De Galaxy S6 edge is helaas niet meer te bestellen in onze shop. Ga je liever voor een nieuwe toestel van Samsung? Kies dan de Samsung Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge met abonnement

De Samsung Galaxy S6 Edge is momenteel niet verkrijgbaar bij T-Mobile. 


Schoonheid ontmoet functionaliteit

Waar het scherm bij de eerder gelimiteerd verschenen Samsung Note Edge slechts over één kant van het toestel doorliep, toont het design van de Galaxy S6 Edge een scherm dat over beide zijkanten doorloopt. Het scherm is gemaakt van het sterkste Corning® Gorilla glas® ter wereld. Het toestel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren geven een uniek effect doordat ze het natuurlijke licht reflecteren.Het is de binnenkant die telt

De nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge heeft een 5,1 inch Quad HD scherm dat gebogen doorloopt over de zijkanten. Het opvallende design is een stuk chiquer dan de voorgangers. In plaats van kunststof is er nu gebruik gemaakt van metaal. Daarnaast heeft de Edge net als de S6 een 64-bit Exynos Octa-processor, een werkgeheugen van 3 GB en draait het op het Lollipop besturingssysteem van Android. Het toestel beschikt over een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.Supersnel (draadloos) laden

Nieuwe technieken (WPC en PMA gecertificeerd) maken het mogelijk je Samsung Galaxy S6 Edge draadloos op te laden. Dit kan eenvoudig met een pad voor draadloos opladen die eenzelfde certificering heeft. Bovendien gaat het opladen ook nog eens 1,5 keer sneller dan bij de Samsung Galaxy S5. Hierdoor is het mogelijk om je S6 Edge na slechts 10 minuten opladen tot wel 4 uur te gebruiken.

Accessoires voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Accessoires voor de Samsung Galaxy S6 Edge zijn verkrijgbaar in de online accessoires-shop. Uiteraard kan je hier ook terecht voor andere accessoires zoals koptelefoons, speakers etc.


Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Samsung Galaxy S6

Bezig met laden...