Samsung Galaxy S7

 

Bestel nu de nieuwste Samsung Galaxy S7 inclusief abonnement bij T-Mobile. Bekijk hier alle specificaties. De Samsung Galaxy S7 is te bestellen bij T-Mobile in de kleuren zwart, wit, roze, zilver en goud. Kies voor het Go-abonnement en je hebt volledige vrijheid om te bepalen hoeveel je per maand voor je Galaxy S7 betaalt. Daarnaast kun je iedere maand je abonnement aanpassen: omhoog én omlaag. Ervaar nu ons best geteste 4G netwerk met je Samsung Galaxy S7.

 


 

Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy S6:

De Samsung Galaxy S7 is het vlaggenschiptoestel van Samsung. De opvolger van de Galaxy S6 heeft een verbeterde lens, waardoor je altijd de mooiste foto’s schiet. De nieuwe S7 heeft de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. Daarnaast is de smartphone ook nog eens water- en stofdicht. Een ware vooruitgang dus! Bovendien ontvang je een USB connector waarmee je eenvoudig en snel alle data van je oude toestel op de S7 kunt zetten.

Zie jij liever een dual edge beeldscherm dat over beide zijkanten van je toestel doorloopt? Kies dan voor de Samsung Galaxy S7 edge, die ook te bestellen is bij T-Mobile. De Samsung Galaxy Note9 is het nieuwste toestel in de Galaxy serie van Samsung. Daarnaast zijn ook de Samsung Galaxy S9, de Samsung Galaxy S9 Plus en de Samsung Galaxy S8 te bestellen bij T-Mobile.

Specificaties in het kort:

  • Superieure 12 megapixel camera - voor perfecte foto’s, zelfs bij weinig licht
  • Stof- & spatwaterdicht - presteert onder alle omstandigheden
  • Grotere batterijcapaciteit van 3000 mAh - voor minder vaak opladen
  • Sneller & draadloos opladen
  • Micro SD card – tot 200 GB extra opslagruimte
  • 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslag
  • Exynos 8 octa-core processor
  • Android Marshmallow

 


 

Samsung Galaxy S7 & S7 edge (video)

 

 


 

 


 

Specificaties Samsung Galaxy S7

Superieure camera

De Galaxy S7 beschikt over een 12 megapixel camera. De hoge pixeldichtheid zorgt er samen met de F1.7 lens voor dat fotograferen in alle situaties goed gaat, ook onder slechte lichtomstandigheden. Heldere foto’s zijn met de S7 gegarandeerd. Dankzij de handmatig in te stellen ISO-waarde en belichting maak jij foto’s zoals een echte professional.

Grotere batterijcapaciteit

Een ware vooruitgang, die prestaties. Maar zonder een goede batterij ben je nergens. Daarom beschikt de Samsung Galaxy S7 over een extra grote batterijcapaciteit (3000 mAh). Jouw Galaxy S7 gaat hierdoor niet alleen langer mee, maar is ook nog eens in no-time opgeladen. Zelfs draadloos laden is in 10 minuten gebeurd.

Stof- en spatwaterdicht

Een grote verandering ten opzichte van de Samsung Galaxy S6 is dat de nieuwe Galaxy S7 waterdicht is. De IP68 certificering betekent dat de S7 tot 30 minuten en maximaal 1,5 meter onder water kan. Ook is het toestel stofdicht, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele schade.

 

Micro SD kaart

Een grotere verbetering ten opzichte van de S6 is dat de Galaxy S7 weer de micro SD kaart ondersteunt, waardoor je je opslag kunt uitbreiden met wel 200 GB. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over gebrek aan geheugen.

Galaxy S4, S5 of S6 inruilen? Ontvang extra korting!

Heb je nog een Samsung Galaxy S4, S5 of S6 liggen en ben je toe aan een nieuw toestel? Bestel je Samsung Galaxy S7 edge of S7 in de online shop, kies ophalen in de winkel en ontvang extra korting door je toestel in te ruilen. Een medewerker van een T-Mobile Shop naar keuze laat je dan weten wanneer je je Samsung Galaxy S7 kunt ophalen, zodat je met een gloednieuw toestel de deur uit loopt.

Praat mee over de nieuwe Samsung Galaxy S7

Bezig met laden...