Samsung Galaxy S7 Edge

Nu te bestellen bij T-Mobile

Bestel de nieuwe Samsung Galaxy S7 edge online bij T-Mobile. Meer informatie over de S7 edge vind je hier. De Samsung Galaxy S7 edge is nu te bestellen bij T-Mobile in de kleuren goud, zwart en wit in combinatie met een Go-abonnement. Kies voor Go en je hebt volledige vrijheid om te bepalen hoeveel je per maand voor je Galaxy S7 betaalt. Daarnaast kun je iedere maand je abonnement aanpassen: omhoog én omlaag. Ervaar nu ons best geteste 4G netwerk met je Samsung Galaxy S7 edge of met de opvolgers Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S9 of S9 Plus.

 

 


 

Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy S6 edge:

De nieuwste Galaxy edge is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile. De S7 edge is de opvolger van de S6 edge en de grotere variant van de Samsung Galaxy S7. Met een AMOLED scherm van 5.5 inch en 2560 bij 1440 pixels is dit toestel een heus paradepaardje.

De Samsung Galaxy S7 edge wordt vooral gekenmerkt door het dual edge scherm dat over de zijkanten van de smartphone doorloopt. De belangrijkste meldingen zijn zo altijd zichtbaar, ook wanneer het toestel op zijn kop ligt. De S7 edge is gemaakt van aluminium en glas. Dankzij de Gorilla Glass 5 bescherming is het scherm nagenoeg onbreekbaar. Daarnaast ontvang je een USB connector waarmee je eenvoudig en snel alle data van je oude toestel op de S7 edge kunt zetten.

De hoogtepunten:

 • Superieure 12 megapixel camera - voor perfecte foto’s, zelfs bij weinig licht
 • Stof- & spatwaterdicht - presteert onder alle omstandigheden
 • Grotere batterijcapaciteit van 3600 mAh - voor minder vaak opladen
 • Sneller & draadloos opladen
 • Micro SD card – tot 200 GB extra opslagruimte
 • 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslag
 • Exynos 8 octa-core processor
 • Android Marshmallow
 •  


   

  Specificaties Samsung Galaxy S7 edge

  Perfecte foto's

  De camera heeft een resolutie van 12.2 megapixel. Dankzij de vernieuwde sensor en het diafragma van F1.7 maak je de beste foto’s onder alle omstandigheden. Hierdoor kun je zelfs bij weinig licht mooie foto's maken. De Samsung Galaxy S7 edge beschikt ook over een 5 megapixel frontcamera.

  Waterdichte behuizing

  De grootste verandering ten opzichte van de Galaxy S6 edge is dat de S7 edge voorzien is van een IP68 certificering. Dit betekent dat de Samsung Galaxy S7 edge stof- en waterbestendig is. Maak je dus nooit meer zorgen als het regent of wanneer je jouw toestel in de wc laat vallen. De S7 edge is tot 30 minuten en een diepte van 1,5 meter beschermd tegen water.

  Snel opladen

  Een batterij die lang meegaat is een essentieel onderdeel van een goede smartphone anno 2016. Daarom beschikt de Galaxy S7 edge over een extra grote batterij, die niet alleen lang meegaat, maar ook binnen no-time weer is opgeladen. Door de 3600 mAh batterij heb je 24 uur praattijd en met de grotere batterij gaat het opladen veel sneller. 

  Micro SD kaart

  Een grotere verbetering ten opzichte van de S6 edge is dat de Galaxy S7 edge weer de micro SD kaart ondersteunt, waardoor je je opslag kunt uitbreiden met wel 200 GB. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over gebrek aan geheugen.

   


   

  Hands on met de Galaxy S7 edge (video)

  Op zondag 21 februari werden op het Mobile World Congress in Barcelona de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 edge aangekondigd.

  Bekijk de nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge | S7 in de video's hieronder.

  Galaxy S4, S5 of S6 inruilen? Ontvang extra korting!

  Heb je nog een Samsung Galaxy S4, S5 of S6 liggen en ben je toe aan een nieuw toestel? Bestel je Samsung Galaxy S7 edge of S7 in de online shop, kies ophalen in de winkel en ontvang extra korting door je toestel in te ruilen. Een medewerker een T-Mobile Shop naar keuze laat je dan weten wanneer je je Samsung Galaxy S7 kunt ophalen, zodat je met een gloednieuw toestel de deur uit loopt!

  De Samsung Galaxy S6 edge

  Ga jij liever voor de Samsung Galaxy S6 edge? Geen probleem natuurlijk. Ook dit toestel kun je gewoon bij T-Mobile bestellen. Bijvoorbeeld in combinatie met een Go-abonnement. Bepaal zelf hoe je voor jouw smartphone betaalt en pas maandelijks jouw abonnement aan. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!

  Microfoon Samsung Galaxy S7 edge

  Bezig met laden...