Samsung Galaxy S8

Binnenkort verkrijgbaar bij T-Mobile

Meer weten over de Samsung Galaxy S8?

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe Samsung Galaxy S8? Woensdag 29 maart weten we alles over de S8, dan kondigt Samsung haar nieuwste toestel aan. Dit gebeurt tijdens het Unpacked-evenement in Londen én in New York. T-Mobile is hierbij aanwezig en houdt je de hoogte van al het nieuws.

Winactie Samsung Galaxy S8
Wil jij de nieuwste Samsung Galaxy winnen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en maak kans! T-Mobile geeft één nieuwe Samsung Galaxy weg onder alle inschrijvingen. Bekijk de actievoorwaarden.

Meer over Samsung Galaxy S8


Schrijf je in en win de Galaxy S8

* verplichte velden
Privacybeleid Nieuwsbrief T-Mobile

Om je onze nieuwsbrief te kunnen sturen hebben wij, T-Mobile, jouw persoonsgegevens nodig. Deze geef je op in dit contactformulier. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief.

In iedere nieuwsbrief van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.

Actievoorwaarden winactie Samsung Galaxy S8
Bekijk de actievoorwaarden


Samsung Galaxy S8

Woensdag 29 maart wordt de Samsung Galaxy S8 officieel door Samsung aangekondigd. Nog heel even geduld. Wat weten we al zeker over de Galaxy S8:

  • bijna de volledige voorkant bestaat uit scherm 
  • aan de zijkant zijn er praktisch geen randen (bezels)
  • ook boven en beneden zijn er weinig randen

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S8? Wij houden je op de hoogte:


Specificaties Samsung Galaxy S8

Lees hieronder de geruchten en verwachtingen van de Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy  S8

Design is gebogen en rond

Samsung zou twee S8 modellen gaan presenteren: een grote variant met een 6,2 inch beeldscherm én een kleinere met een 5.8 inch beeldscherm. Volgens Android Planet en Android Police zou het nieuwste toestel van Samsung ronde hoeken, gebogen zijkanten en een gebogen onder- en bovenkant krijgen. Niet te vergelijken met de S7, maar wel met de Edge-variant.

Haarscherp beeld

Beeldscherm van de Galaxy S8

De laatste geruchten melden dat het Super Amoled beeldscherm van de Galaxy S8 een resolutie van 2960 x 1440 krijgt. Dat is meer dan Quad-HD Haarscherp video's en foto's bekijken dus!

Samsung Galaxy  S8

Display zonder homeknop

Op de website van Galaxy Club lezen we dat Samsung trouw blijft aan haar AMOLED-scherm. De verwachting is dat het scherm bijna de hele voorkant van het toestel in beslag neemt. Bright meldt dat de homeknop op de voorkant verdwijnt en de vingerafdrukscanner verplaatst wordt naar de achterkant. De plek is een beetje vreemd, wij zijn benieuwd!

Camera

Camera van de Galaxy S8

De S7 had één van de beste smartphonecamera's van 2016. We verwachten een verbeterde camera, zodat Samsung één van de beste blijft. Volgens Android Planet beweren sommige bronnen dat de camera van de Galaxy S8 een 16, 20 of zelfs 30 megapixel-camera krijgt. Een spannende voorspelling is een extra camera, net als bij de iPhone 7 Plus. De frontcamera zou een update krijgen, voor super scherpe selfies!

Snelheid

Snelste smartphone ooit

Ja, waarschijnlijk wel! En dat komt door de Exynos 9985-processor. Deze processor is bijna dubbel zo snel als de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge! Volgens Galaxy Club wordt het toestel gelanceerd met Android 7.1.1. Nougat. Daarnaast verwachten we aan extra's nog de stemgestuurde assistent Bixby en een irisscanner waarmee je met je ogen het toestel kunt ontgrendelen. Klinkt dit bekend? De irisscanner zit inderdaad al in in de Galaxy Note 7.

Appeltaart

Wel of geen koptelefoon

Dat is nog niet helemaal duidelijk. De geruchten gaan álle kanten op. Volgens TechTastic zou de koptelefoonpoort toch in de Galaxy S8 blijven zitten. Check de video.


Praat mee op het forum

Bezig met laden...