Samsung Gear VR (virtual reality bril) nu online verkrijgbaar bij T-Mobile

Beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note 4

De veelbesproken Samsung Gear VR (virtual reality) is in Nederland. Dit innovatieve apparaat is verkrijgbaar in de T-Mobile Accessoires Webshop. Samsung ontwikkelde de Gear VR in samenwerking met Oculus, het bedrijf dat van virtual realitytechnologie gemeengoed maakt. Door deze unieke samenwerking met de VR pioniers van Oculus is de software van de Gear VR  speciaal op de hardware van de Samsung Galaxy Note 4 afgestemd wat zorgt voor een optimale Virtual Reality beleving. Door gebruik te maken van de Galaxy Note 4 is de Samsung Gear VR bovendien  compleet draadloos en mobiel waardoor je volledig opgaat in de virtuele wereld van Samsung.

Sensatie

360 graden view

 

De draadloze Samsung Gear VR Innovator's Edition staat garant voor sensatie. Zet de headset op en waan je in een andere dimensie. Dankzij de 360 graden 3D-videotechnologie heb je de beste plek in het theater of loop je dwars door de game die je speelt. Ga virtueel op bezoek bij vrienden in een ander land en laat je overrompelen door de indrukwekkende ervaring.

Specificaties

Gamepad

 

De Gear VR levert een ongeëvenaarde kijkervaring dankzij het 5,7 inch Quad HD Super AMOLED display van de Galaxy Note 4. Voor een optimale gamebeleving koppel je hem aan de Samsung Game Pad. De draadloze headset is zeer comfortabel door het gebruik van zachte, flexibele en lichtgewicht materialen. Je bedient hem intuitief via het touchpad aan de zijkant. Daarnaast zorgen de lenzen en de focus instelmogelijkheden ervoor dat mensen met een bril zonder moeite gebruik kunnen maken van de Gear VR.

Gear VR + Gamepad

Gear VR op ons forum

Denk met ons mee, deel je ervaring en je mening. Laat ons weten wat jouw verwachtingen zijn van de virtual- en augmented reality brillen!Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.