Sony mobiele telefoons bij T-Mobile

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit heeft voor het grootste deel met de Xperia serie te maken. Deze nieuwe toestellen worden door smartphone gebruikers als geweldig ervaren. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons. Stel nu zelf je abonnement samen en vind het toestel dat het beste bij jou past!

Xperia Smartphones

In 2008 verschenen de Xperia smartphones van Sony voor het eerst op het mobiele strijdtoneel, in de vorm van de Xperia X1. Tot 2010 maakten de smartphones uit de Xperia-serie gebruik van het besturingssysteem van Windows, daarna is men overgegaan op Android. Dit besturingssysteem vind je dan ook terug op de nieuwste toestellen van Sony, zoals de Xperia M5Xperia Z5Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 PremiumXperia Z3+Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact. Ook eerdere toestellen zoals de succesvolle Sony Xperia T3, Sony Xperia Z2 en Z1 die de Sony Xperia Z eerder al opvolgde en de Sony Xperia S maken gebruik van Android.

Sony abonnementen

De smartphones van Sony zijn verkrijgbaar bij T-Mobile in combinatie met een abonnement. Zo is er Stel Samen & Stel Bij en het Basis Sim abonnement. Bij beide kun je zelf bepalen hoe en hoeveel je voor je toestel betaalt. Het is zelfs mogelijk om deze gratis te krijgen. Je hebt altijd volledige controle over je bundels en bent altijd online zonder onverwachte internetkosten. In de EU bel je gewoon zoals in Nederland. Buiten de scherpe deals die T-Mobile jou te bieden heeft zijn ook de bestelvoorwaarden uitstekend. Zo kan je bijvoorbeeld zelf bepalen waar en wanneer je toestel wordt afgeleverd. Bekijk hier alle Sony telefoons die we verkopen bij T-Mobile. Aarzel niet en bestel nog vandaag!

 

Ook voor ondernemers

Bekijk hier de Sony smartphones i.c.m. een zakelijk abonnement.

Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.

Sony Xperia Z3 accessoires

Ook accessoires voor de Sony Xperia Z3 kan je bij T-Mobile vinden. Zoals bijvoorbeeld Z3 hoesjes, screenprotectors en autohouders. Je kunt deze in het aankoopproces bij je nieuwe Xperia-smartphone in het winkelmandje plaatsen of los aanschaffen in onze accessoires shop. Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd welkom in een van onze T-Mobile winkels om een accessoire te kopen.