Sony smartphones bij T-Mobile

Sony mobiele telefoons zijn bij ons te bestellen in combinatie met abonnement of als losse telefoon. Bekijk hier alle informatie over Sony telefoons en ons assortiment.

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit komt voor het grootste deel door de Xperia X- en de Xperia XZ-serie. Deze nieuwe toestellen worden door smartphone gebruikers als geweldig ervaren. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons. Waaronder ook de nieuwste telefoons zoals de Xperia XZ1. Bepaal zelf je abonnement en vind het toestel dat het beste bij jou past!

Sony Xperia XZ1 (Compact): tijdelijk met €100,- adidas.nl voucher

Ben je voetballiefhebber of ben je toe aan een nieuwe telefoon? Of allebei? Bestel dan nu de Sony Xperia XZ1 (Compact)! Je ontvangt dan namelijk ook een voucher ter waarde van € 100,- die je kunt besteden aan de gehele Adidas collectie op adidas.nl.

Hoe werkt het?

  • Bestel in de periode van 2 oktober 2017 tot en met 4 maart 2018 de Sony Xperia XZ1 of de XZ1 Compact.
  • Registreer je aankoop op de Sony actiepagina en binnen 3 werkdagen ontvang je jouw adidas.nl voucher. Doe dit vóór 18 maart, anders ben je te laat.
  • Voucher ontvangen? Besteed 'm in de officiële Adidas shop op adidas.nl. De voucher is te besteden tot en met 31 december 2018.

 


 

Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.


 

Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...
Meer over Sony Software

Bezig met laden...