Sony mobiele telefoons bij T-Mobile

Sony telefoons zijn bij ons te bestellen in combinatie met abonnement of als losse telefoon. Bekijk hier alle informatie over Sony telefoons en ons assortiment.

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit heeft voor het grootste deel met de Xperia serie te maken. Deze nieuwe toestellen worden door smartphone gebruikers als geweldig ervaren. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons. Waaronder ook de nieuwste telefoons zoals de Xperia XZs en  welke exclusief te verkrijgen is via T-Mobile. Bepaal zelf je abonnement en vind het toestel dat het beste bij jou past!


Sony Xperia XZ Premium tijdelijk met gratis Headphone t.w.v. €300

 Officieel verschijnt de Sony Xperia XZ Premium op 2 juni 2017. Maar jij kunt de eerste zijn en dit vlaggenschiptoestel van Sony alvast bestellen. Doe dit tussen 1 mei 2017 en 5 juni 2017 en je krijgt tijdelijk een Hi-Res Audio Headphone thuisgestuurd ter waarde van maar liefst €300.

Hoe het werkt? Het enige wat je hoeft te doen is na de aanschaf je Xperia XZ Premium registreren bij Sony. Dit kan nog t/m zondag 25 juni. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Meer info

Xperia XZ Premium


Xperia Smartphones

In 2008 verschenen de Xperia smartphones van Sony voor het eerst op het mobiele strijdtoneel, in de vorm van de Xperia X1. Tot 2010 maakten de smartphones uit de Xperia-serie gebruik van het besturingssysteem van Windows, daarna is Sony overgegaan op Android. Dit besturingssysteem vind je dan ook terug op de nieuwere toestellen van Sony, zoals de Xperia Z5 en de Xperia X Compact. Ook eerdere toestellen zoals de succesvolle Sony Xperia T3, M5, Sony Xperia Z5, Z3, Z3 Compact, Z2 en Z1 die de Sony Xperia Z eerder al opvolgden en de Sony Xperia S maken gebruik van Android. Deze toestellen zijn niet meer verkrijgbaar bij T-Mobile.

Sony abonnementen

De smartphones van Sony zijn verkrijgbaar bij T-Mobile in combinatie met een abonnement. Zo is er het Go-abonnement. Hierbij kun je zelf bepalen hoe en hoeveel je voor je toestel betaalt. Je hebt altijd volledige controle over je abonnement en bent altijd online zonder onverwachte internetkosten. Je hebt altijd volledige controle over je abonnement en bent altijd online zonder onverwachte internetkosten. Buiten de scherpe deals die T-Mobile jou te bieden heeft zijn ook de bestelvoorwaarden uitstekend. Zo kan je bijvoorbeeld zelf bepalen waar en wanneer je toestel wordt afgeleverd. Bekijk hier alle Sony telefoons die we verkopen bij T-Mobile. Aarzel niet en bestel nog vandaag!

 


Xperia XZs

Xperia XZ Premium

Xperia X Performance


Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.


Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...
Meer over Sony Software

Bezig met laden...