De Sony Xperia 1 II
Bestel 'm nu en krijg tijdelijk een Sony koptelefoon twv €279 cadeau

Alle Sony smartphones

Sony Xperia 1

Sony neemt met de Sony Xperia 1 de term ‘bioscoop in je broekzak’ wel heel letterlijk! Het 6,5 inch OLED-scherm van deze telefoon heeft een verhouding van 21:9. Je raadt het al: dat is hetzelfde als een bioscoopscherm. Hierdoor beleef je de ultieme kijkervaring wanneer je je favoriete serie of film kijkt op de Sony Xperia 1. Koppel dat aan de stereo speakers met Dolby Atmos en je multimedia beleving is optimaal. Ook op het gebied van multitasken is een scherm met deze verhouding hartstikke handig. Je opent met alle gemak twee apps onder elkaar. Met 6 GB werkgeheugen weet je dat ook twee apps tegelijkertijd draaien geen invloed heeft op de soepele werking van je telefoon. Op cameragebied laat de Xperia 1 niets te wensen over. Aan de achterkant vind je drie camera’s: een reguliere camera, een telefotocamera en een groothoekcamera. Alle drie hebben ze een resolutie van 12 megapixels. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 megapixels. Foto’s sla je op op het interne geheugen van 128 GB. Daar kun je aardig wat digitale creaties op kwijt. Kortom, de Sony Xperia 1 is een waar multimediamonster dat in al jouw contentwensen voorziet.

Sony Xperia 10 en 10 Plus

De Sony Xperia 10 en Xperia 10 Plus werden eind februari 2019 gepresenteerd. Twee nieuwe toestellen met een unieke beeldverhouding, namelijk 21:9. Dit is dezelfde beeldverhouding die voor films wordt gebruikt. Door deze verhoudingen wordt een film kijken op je telefoon een hele andere ervaring! Deze beeldverhoudingen zie je ook terug bij het andere nieuwe toestel dat Sony op hetzelfde moment aankondigde, de Sony Xperia 1 .

De Xperia 10 en 10 Plus hebben beide een Full HD LCD scherm van respectievelijk 6 en 6,5 inch. Met de dubbele camera aan de achterkant van het toestel maak je foto's van hoge kwaliteit. De Sony Xperia 10 heeft een achtercamera van 13 megapixels en een selfiecamera van 5 megapixels. De achtercamera van de 10 Plus is 12 megapixels en de selfiecamera 8 megapixels.

Ook wanneer je liever video's maakt, kun je met de Sony Xperia 10 scherpe beelden schieten. De telefoons filmen in 4K en beschikken over optische beeldstabilisatie, SteadyShot technologie genoemd door Sony.

Over Sony

In het begin van de 21e eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Moederbedrijf Sony heeft met zijn activiteiten op het gebied van muziek, film, gaming (PlayStation®) en internet een unieke en toonaangevende positie in de elektronica- en entertainment business. Sony Mobile levert met het portfolio van Xperia™-smartphones niet alleen de beste technologieën van Sony, maar voorziet tevens in eenvoudige connectiviteit binnen alle entertainmentervaringen van Sony.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.