Sony smartphones bij T-Mobile

Wil je weten wanneer je de Sony Xperia XZ3 kunt bestellen in combinatie met een abonnement? Schrijf je dan hieronder in via het inschrijfformulier.

Mobiel


* verplichte velden
Privacybeleid T-Mobile

Om je onze nieuwsbrief te kunnen sturen hebben wij, T-Mobile, jouw persoonsgegevens nodig. Deze geef je op in dit contactformulier. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrief. Indien je je merkvoorkeur opgeeft ontvang je nieuwsbrieven die gerelateerd zijn met jouw merkvoorkeur.

In iedere nieuwsbrief van T-Mobile staat een link waarmee je jezelf heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van dit soort e-mails.

Zie voor meer informatie het van toepassing zijnde privacybeleid.

Over Sony

Sony mobiele telefoons zijn bij ons te bestellen in combinatie met abonnement of als losse telefoon. Bekijk hier alle informatie over Sony telefoons en ons assortiment.

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit komt voor het grootste deel door de Xperia XZ-serie. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons, waaronder de Xperia XZ2 en XZ2 Compact. Bepaal zelf je abonnement en vind het toestel dat het beste bij jou past!

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.

 


 

Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...
Meer over Sony Software

Bezig met laden...