Sony mobiele telefoons bij T-Mobile

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit heeft voor het grootste deel met de Xperia serie te maken. Deze nieuwe toestellen worden door smartphone gebruikers als geweldig ervaren. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons. Stel nu zelf je abonnement samen en vind het toestel dat het beste bij jou past!

Xperia Smartphones

In 2008 verschenen de Xperia smartphones van Sony voor het eerst op het mobiele strijdtoneel, in de vorm van de Xperia X1. Tot 2010 maakten de smartphones uit de Xperia-serie gebruik van het besturingssysteem van Windows, daarna is men overgegaan op Android. Dit besturingssysteem vind je dan ook terug op de nieuwere toestellen van Sony, zoals de Xperia Z5 en Xperia Z3. Ook eerdere toestellen zoals de succesvolle Sony Xperia T3, M5, Sony Xperia Z5, Z3, Z3 Compact, Z2 en Z1 die de Sony Xperia Z eerder al opvolgden en de Sony Xperia S maken gebruik van Android. Houd ook onze website in de gaten voor de nieuw gelanceerde Sony Xperia X Compact en XZ! De nieuwste Sony smartphones zijn voorzien van de beste specificaties.

Sony abonnementen

De smartphones van Sony zijn verkrijgbaar bij T-Mobile in combinatie met een abonnement. Zo is er Stel Samen & Stel Bij en het Basis Sim abonnement. Bij beide kun je zelf bepalen hoe en hoeveel je voor je toestel betaalt. Je hebt altijd volledige controle over je bundels en bent altijd online zonder onverwachte internetkosten. In de EU bel je gewoon zoals in Nederland. Buiten de scherpe deals die T-Mobile jou te bieden heeft zijn ook de bestelvoorwaarden uitstekend. Zo kan je bijvoorbeeld zelf bepalen waar en wanneer je toestel wordt afgeleverd. Bekijk hier alle Sony telefoons die we verkopen bij T-Mobile. Aarzel niet en bestel nog vandaag!

 

Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.

Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...