Sony smartphones bij T-Mobile

Sony mobiele telefoons zijn bij ons te bestellen in combinatie met abonnement of als losse telefoon. Bekijk hier alle informatie over Sony telefoons en ons assortiment.

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit komt voor het grootste deel door de Xperia X en de Xperia XZ-serie. Deze nieuwe toestellen worden door smartphone gebruikers als geweldig ervaren. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons, waaronder de Xperia XZ1 en binnenkort de Xperia XZ2 en XZ2 Compact. Bepaal zelf je abonnement en vind het toestel dat het beste bij jou past!


De Sony Xperia XA2, nu met twee kaartjes voor de film PETER RABBIT™

De Sony Xperia XA2 is een toestel met een mooi design en een praktisch formaat. Met de 23 megapixel camera maak je prachtige foto's en door de snelle processor switch je moeiteloos tussen Spotify, Facebook of Instagram. 

Over de actie

Ben je fan van Peter Rabbit? Of ken je hem beter als Pieter Konijn? Dan is deze actie van Sony een schot in de roos. Als je nu een Sony Xperia XA2 koopt, krijg je daar twee bioscoopkaartjes bij voor de film van Peter Rabbit in het nederlands. De film draait vanaf 28 maart in de bioscopen.

Hoe werkt deze actie?

  • Bestel in de periode van 5 maart 2018 tot en met 6 mei 2018 de Sony Xperia XA2.
  • Registreer je aankoop voor 20 mei 2018 op de Sony actiepagina. Dan ontvang je twee gratis bioscooptickets voor PETER RABBIT™, nederlandstalig. 
  • Met deze bioscooptickets kun je naar de film PETER RABBIT™ alle bij de NVBF aangesloten bioscopen

Xperia XA2

 


 

 

Xperia XA2

 


 

 

Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.

 


 

 

Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...
Meer over Sony Software

Bezig met laden...