De nieuwe Sony Xperia 10 en 10 Plus zijn nu te bestellen.

  • Krijg een gratis 64GB SD-kaart cadeau
  • Actie loopt tot en met 31 maart 2019 

Alle Sony smartphones

Sony Xperia 10 en 10 Plus

De Sony Xperia 10 en Xperia 10 Plus werden eind februari 2019 gepresenteerd. Twee nieuwe toestellen met een unieke beeldverhouding, namelijk 21:9. Dit is dezelfde beeldverhouding die voor films wordt gebruikt. Door deze verhoudingen wordt een film kijken op je telefoon een hele andere ervaring! Deze beeldverhoudingen zie je ook terug bij het andere nieuwe toestel dat Sony op hetzelfde moment aankondigde, de Sony Xperia 1 .

De Xperia 10 en 10 Plus hebben beide een Full HD LCD scherm van respectievelijk 6 en 6,5 inch. Met de dubbele camera aan de achterkant van het toestel maak je foto's van hoge kwaliteit. De Sony Xperia 10 heeft een achtercamera van 13 megapixels en een selfiecamera van 5 megapixels. De achtercamera van de 10 Plus is 12 megapixels en de selfiecamera 8 megapixels.

Ook wanneer je liever video's maakt, kun je met de Sony Xperia 10 scherpe beelden schieten. De telefoons filmen in 4K en beschikken over optische beeldstabilisatie, SteadyShot technologie genoemd door Sony.

Sony Xperia 1

Benieuwd naar de nieuwe Sony Xperia 1? Lees er alles over op de Xperia 1 pagina.

Over Sony

In het begin van de 21e eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Moederbedrijf Sony heeft met zijn activiteiten op het gebied van muziek, film, gaming (PlayStation®) en internet een unieke en toonaangevende positie in de elektronica- en entertainment business. Sony Mobile levert met het portfolio van Xperia™-smartphones niet alleen de beste technologieën van Sony, maar voorziet tevens in eenvoudige connectiviteit binnen alle entertainmentervaringen van Sony.