Sony smartphones bij T-Mobile

Sony mobiele telefoons zijn bij ons te bestellen in combinatie met abonnement of als losse telefoon. Bekijk hier alle informatie over Sony telefoons en ons assortiment.

De populariteit van de mobiele telefoons van Sony groeit in rap tempo. Dit komt voor het grootste deel door de Xperia X en de Xperia XZ-serie. T-Mobile beschikt over een uitgebreid assortiment Sony mobiele telefoons, waaronder de Xperia XZ1 en de Xperia XZ2 en XZ2 Compact. Bepaal zelf je abonnement en vind het toestel dat het beste bij jou past!


De Sony Xperia XA2, nu met €50,- cashback

De Sony Xperia XA2 is een toestel met een mooi design en een praktisch formaat. Met de 23 megapixel camera maak je prachtige foto's en door de snelle processor switch je moeiteloos tussen Spotify, Facebook of Instagram. 

Over de actie

Sony geeft je nu €50,- terug bij aankoop van de Sony Xperia XA2.

Hoe werkt deze actie?

  • Bestel in de periode van 1 mei 2018 tot en met 31 mei 2018 de Sony Xperia XA2.
  • Registreer je aankoop (vanaf 15 mei) op de Sony actiepagina. Doe dit voor 14 juni, anders ben je te laat.
  • Sony streeft ernaar om binnen 4 weken na ontvangst van jouw aanvraag het geld op je rekening te storten.

Xperia XA2

  • 5,2 inch Full HD scherm
  • 23 megapixel camera met 4K video
  • 8 megapixel selfiecamera
  • 3.300 mAh batterij

 


 

 

Xperia XA2

 


 

 

Over Sony

In het begin van de 21ste eeuw hebben het Japanse bedrijf Sony en het Zweedse bedrijf Ericsson een joint venture genaamd Sony Ericsson opgericht. Na 10 jaar heeft Sony de partner Ericsson afgekocht waarna het bedrijf Sony Mobile is gaan heten. Met name een aantal technologische innovaties hebben geleid tot de huidige populariteit van de telefoons. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte toestellen en een snellader die de toestellen razendsnel kan opladen.

 


 

 

Lees hier meer over Sony geruchten

Bezig met laden...
Meer over Sony Software

Bezig met laden...