Sony Xperia 10

De nieuwe Sony Xperia 10 heeft een 6’’ inch Full HD LCD scherm met een unieke beeldschermverhouding van 21:9. Dit is dezelfde verhouding die bioscopen ook gebruiken voor het tonen van films. Het kijken van filmpjes of andere content op de Sony Xperia 10 wordt op deze manier een unieke ervaring. De telefoon heeft daarnaast 64 GB opslagcapaciteit en een dubbele camera aan de achterkant van 13 en 5 megapixels waarmee je mooie portretfoto’s maakt. Het werkgeheugen bedraagt 3 GB en de telefoon wordt aangedreven door de snapdragon 630 processor. De telefoon is ook nog voorzien van een vingerafdrukscanner die aan de zijkant van de telefoon zit.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.