Sony Xperia 5 Specs

De Sony Xperia 5 staat in de startblokken om jou als gebruiker omver te blazen met verrassende en vooral indrukwekkende specificaties. Hieronder lees je wat deze smartphone van Sony zo bijzonder maakt.

Sony Xperia 5

De belangrijkste specificaties van de Sony Xperia 5

  • 3 camera’s van 12 megapixels
  • 21:9 cinemawide display
  • FHD+ HDR OLED-scherm van 6.1 inch
  • Gemaakt van Corning Gorilla Glass 6
  • Intern geheugen van 128 GB (uit te breiden naar 512 GB)
  • Uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 855 chip
  • Beschikbaar in zwart en blauw

Lees meer

Sony Xperia 5

De 3 camera’s van de Sony Xperia 5

Tegenwoordig heb je eigenlijk geen high-end fotocamera meer nodig om de mooiste foto’s en filmpjes te schieten. Steeds vaker halen we de smartphone uit de broekzak als hét moment voor een prachtig kiekje zich aandient. Met de Sony Xperia 5 gaat dit niet anders zijn. Deze telefoon heeft 3 camera’s waarmee je voor elke situatie de juiste camera tot je beschikking hebt.

De ‘gewone’ camera heeft 12 megapixels en maakt gebruik van Dual Photo Diode. Deze functie zorgt ervoor dat je mooie foto’s kunt maken wanneer het licht niet ideaal is. Sony heeft de Xperia 5 uitgerust met een telelens, een lens waarmee je onderwerpen die in de verte staan dichterbij haalt, van 12 megapixels én een Super Wide lens van 12 megapixels. Met de Super Wide lens heb je een enorm bereik waardoor je prachtige panorama’s kunt schieten. Een video opnemen doe je met 4K HDR kwaliteit. Scherper dan scherp dus! Zo kun je lekker experimenteren en heb je voor elke situatie een passende camera.

Sony Xperia 5

Het scherm van de Sony Xperia 5

Een van de belangrijkste speerpunten van een telefoon is het scherm. De Sony Xperia 5 beschikt over een FHD+ HDR OLED display. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode en zorgt voor de meest heldere kleuren en een prachtige beeldkwaliteit. Wat meteen opvalt wanneer je deze smartphone voor het eerst in de hand hebt is de grootte van het scherm. De schermdiagonaal meet 6,1 inch (15,24 cm) en dat is relatief groot in de wereld van smartphones. Daar komt nog eens bij dat de beeldverhouding 21:9 is. Deze verhouding is vergelijkbaar met een bioscoopscherm. Dat laat zien dat de Sony Xperia 5 uitermate geschikt is voor het bekijken van series en andere filmpjes.

Vergelijk de Sony Xperia 5

Benieuwd naar wat de verschillen zijn tussen de Xperia 5 en de overige Xperia modellen? Vergelijk ze hier.

Start de toestelvergelijker

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.