Sony Xperia 5 Specs

De Sony Xperia 5 staat in de startblokken om jou als gebruiker omver te blazen met verrassende en vooral indrukwekkende specificaties. Hieronder lees je wat deze smartphone van Sony zo bijzonder maakt.

Sony Xperia 5

De belangrijkste specificaties van de Sony Xperia 5

  • 3 camera’s van 12 megapixels
  • 21:9 cinemawide display
  • FHD+ HDR OLED-scherm van 6.1 inch
  • Gemaakt van Corning Gorilla Glass 6
  • Intern geheugen van 128 GB (uit te breiden naar 512 GB)
  • Uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 855 chip
  • Beschikbaar in zwart en blauw

Lees meer

Sony Xperia 5

De 3 camera’s van de Sony Xperia 5

Tegenwoordig heb je eigenlijk geen high-end fotocamera meer nodig om de mooiste foto’s en filmpjes te schieten. Steeds vaker halen we de smartphone uit de broekzak als hét moment voor een prachtig kiekje zich aandient. Met de Sony Xperia 5 gaat dit niet anders zijn. Deze telefoon heeft 3 camera’s waarmee je voor elke situatie de juiste camera tot je beschikking hebt.

De ‘gewone’ camera heeft 12 megapixels en maakt gebruik van Dual Photo Diode. Deze functie zorgt ervoor dat je mooie foto’s kunt maken wanneer het licht niet ideaal is. Sony heeft de Xperia 5 uitgerust met een gave camera. Hij heeft een telelens van 12 megapixels én een Super Wide lens van 12 megapixels. Met de Super Wide lens heb je een enorm bereik waardoor je prachtige panorama’s kunt schieten. Een video opnemen doe je met 4K HDR kwaliteit. Scherper dan scherp dus! Zo kun je lekker experimenteren en heb je voor elke situatie een passende camera.

Sony Xperia 5

Het scherm van de Sony Xperia 5

Een van de belangrijkste speerpunten van een telefoon is het scherm. De Sony Xperia 5 beschikt over een FHD+ HDR OLED display. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode en zorgt voor de meest heldere kleuren en een prachtige beeldkwaliteit. Wat meteen opvalt wanneer je deze smartphone voor het eerst in de hand hebt is de grootte van het scherm. De schermdiagonaal meet 6,1 inch (15,24 cm) en dat is relatief groot in de wereld van smartphones. Daar komt nog eens bij dat de beeldverhouding 21:9 is. Deze verhouding is vergelijkbaar met een bioscoopscherm. Dat laat zien dat de Sony Xperia 5 uitermate geschikt is voor het bekijken van series en andere filmpjes.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.