Over de Sony Xperia 5 II

Met de release van de Sony Xperia 5 II borduurt het Japanse Sony voort op het succes van de Xperia 5. Het FHD+ OLED-scherm van deze nieuwe Sony meet wederom 6.1 inch en beschikt over een verversingssnelheid van 120 Hz, een verdubbeling ten opzichte van zijn voorganger! Deze stof- en waterdichte smartphone is voorzien van de Snapdragon 865-chip en heeft daarnaast een batterijcapaciteit van 4000 mAh en een opslagcapaciteit van 128 GB. Met de drie cameralenzen (driemaal 12 MP) ben je in staat om in elke situatie een haarscherpe foto of video te schieten. De Xperia 5 II is verkrijgbaar in het zwart en blauw, draait op Android 10 met een eigen Sony-skin en is uiteraard 5G ready.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.