Sony Xperia L4

Zoek je een telefoon met aan de voorkant vooral scherm en aan de achterkant een triple camera waarvan een ultra wide voor een schappelijke prijs? Wat toevallig, dat is precies wat de Sony Xperia L4 jou te bieden heeft. Het HD+ scherm meet 6.2 inch en beslaat bijna de volledige voorkant van het toestel. Dankzij de One-hand mode gebruik je de Sony Xperia L4 eenvoudig met één hand. Even terug naar die camera's: 5 megapixel ultra wide, 13 megapixels wide en een 2 megapixel dieptecamera, hiermee schiet je fantastische kiekjes. Schiet je liever kiekjes van jezelf, dan is het goed te weten dat de frontcamera een resolutie van 8 megapixels heeft. Zo weet je zeker dat je zelf haarscherp in beeld bent.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.