Sony Xperia L4

Zoek je een telefoon met aan de voorkant vooral scherm en aan de achterkant een triple camera waarvan een ultra wide voor een schappelijke prijs? Wat toevallig, dat is precies wat de Sony Xperia L4 jou te bieden heeft. Het HD+ scherm meet 6.2 inch en beslaat bijna de volledige voorkant van het toestel. Dankzij de One-hand mode gebruik je de Sony Xperia L4 eenvoudig met één hand. Even terug naar die camera's: 5 megapixel ultra wide, 13 megapixels wide en een 2 megapixel dieptecamera, hiermee schiet je fantastische kiekjes. Schiet je liever kiekjes van jezelf, dan is het goed te weten dat de frontcamera een resolutie van 8 megapixels heeft. Zo weet je zeker dat je zelf haarscherp in beeld bent.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.