Stichting Jarige Job

Samen maken we van iedere verjaardag weer een feestje

Nederland is een rijk en welvarend land. Toch groeien 60.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van maar € 10,- per dag. Met dat bedrag kun je zelfs een belangrijke dag als je verjaardag niet vieren!

Stichting Jarige Job geeft deze kinderen een verjaardagspakket. Daarin zit alles wat nodig is voor een gave verjaardag. Cadeautjes, versieringen, taart en een traktatie voor school. Zo kan een kind ook echt kind zijn. Wij helpen Stichting Jarige Job.

Help jij mee?


Waarom Stichting Jarige Job?

We willen graag iedereen de kans geven om deel te nemen aan de maatschappij van nu. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook op het sociale vlak. Want het kan niet zo zijn dat kinderen zich ziek melden op school op de dag dat ze jarig zijn. Simpel omdat ze niet genoeg geld hebben om te trakteren.

Daarom vertellen we over Jarige Job. Zo weten meer mensen van het goede werk van de stichting. Hulpverleners en basisscholen kunnen Jarige Job daardoor sneller vinden. We hebben hiervoor ook jouw hulp nodig. Samen zorgen we ervoor dat meer kinderen in armoede hun verjaardag kunnen vieren.


Help mee

Zet je T-Mobile Extra punten in

Spaar je mee met T-Mobile Extra? Dan kun je kinderen blij maken met een cadeautje of een traktatie met je T-Mobile Extra punten.

Jarige Job spaarkaart

Vraag de speciale Jarige Job spaarkaart aan. Spaar € 35,- bij elkaar en word een echte superheld!

Kom in actie voor Jarige Job!

Je kunt Jarige Job ook op andere manieren helpen. Bijvoorbeeld via een sponsorloop of een inzamelingsactie.


Help mee als bedrijf

Pak verjaardagspakketten in

Wil je je collega's op een andere manier laten samenwerken? Help dan met je bedrijf met het inpakken van verjaardagspakketten.

Doneer direct via Stichting Jarige Job

Vind jij ook dat ieder kind een verjaardag verdiend? Word dan met je bedrijf donateur of sponsor!

Stel producten en diensten ter beschikking

Produceer je een product dat in het pakket past? Of wil je je kennis of netwerk aanbieden? Dat kan!


Kijk mee

Vol trots presenteren we deze speciale moodfilm. Hierin laten we zien waarom het zo belangrijk is dat we Jarige Job helpen. De film geeft ook een mooie impressie van de lancering van de samenwerking. Dit deden we op basisschool De Voorsprong in de Schilderswijk. Staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken was daar ook bij aanwezig.