Unlimited ambitie
kan niet zonder unlimited support

We zijn supertrots dat T-Mobile nu partner is van TeamNL.

Unlimited support

Geen overwinning zonder trainingsmaatje die ook vroeg opstaat. Geen medaille zonder coach die al je data analyseert. Geen comeback zonder motiverende appjes van je vrienden. Unlimited ambitie kan niet zonder Unlimited support. Om als sporter een topsporter te worden, heb je niet alleen zeeën van ambitie nodig, maar ook de nodige support. We zijn supertrots dat T-Mobile de komende vier jaar partner is van NOC*NSF en TeamNL.

The team behind the team

Sport en telecommunicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als sporter maak je tenslotte gebruik van data en apps om inzicht te krijgen en te geven in je prestaties en om fitter te worden. Ook de supporters zijn een belangrijke schakel. Via onze diensten staan sporters rechtstreeks in contact met hun achterban. Vrijwilligers, familieleden, vrienden, fans zijn van groot belang, want ambities verwezenlijken doe je niet alleen. We zijn enorm trots dat wij vanaf nu ook ons steentje mogen bijdragen als nieuwe partner van TeamNL en NOC*NSF.

Partnerlogo TeamNL
Van topsport tot breedtesport

Met deze samenwerking ondersteunen we niet alleen de topsporters, maar dragen we ook bij aan de missie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te maken. Dit doen we door maatschappelijke projecten om de sportdeelname en bewegen in Nederland te stimuleren. Vooral de sportdeelname onder jongeren nog lang niet terug op het niveau van voor de coronacrisis. En dat terwijl sport juist zoveel plezier en verbinding geeft!