Telefoons vergelijken

Voeg Telefoon toe
Voeg telefoon toe
Voeg telefoon toe
Voeg telefoon toe

De tool

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, maar weet je nog niet welk toestel het moet worden? Begin dan nu met telefoons vergelijken! Je ziet in een oogopslag wat het verschil is in abonnementskosten en specificaties van de telefoon.

Vind de perfecte telefoon voor jou

Met alle nieuwe smartphones die continu uitkomen, snappen we heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Moet je kiezen voor de iPhone 11 of de Samsung Galaxy S20? Met onze telefoonvergelijker zet je de specificaties van elk toestel naast elkaar. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken op basis van wat jij het belangrijkste vindt voor je nieuwe telefoon.

Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk dat jouw telefoon de beste camera heeft en hele scherpe video's kan schieten? Of kijk jij het eerst naar opslagruimte en uitbreidbaar geheugen? Vind jij de grootte van het scherm het belangrijkst of kijk je eigenlijk vooral naar de prijs? Al deze informatie vergelijk je in een oogopslag met deze handige tool. Dus start snel met telefoons vergelijken en bekijk welke telefoon het beste past bij jouw wensen!

Telefoon vergelijken met de toestelvergelijker: zo werkt het

Telefoons vergelijken via onze tool is heel gemakkelijk. Kies links bovenaan eerst uit hoeveel GB internet jij wilt hebben bij je smartphone. Kies in de velden daarnaast tot drie smartphones uit om met elkaar te vergelijken. Je kunt kiezen uit alle smartphonemerken die bij T-Mobile verkrijgbaar zijn. Onder andere Apple, Samsung, Huawei, LG, Nokia en Sony. Vervolgens komt er een resultaat uit. Scroll naar onder om alle specificaties met elkaar te vergelijken.

Mobiel abonnement vergelijken

Naast telefoons vergelijken, kun je met de toestelvergelijker ook direct mobiele abonnementen vergelijken voor deze toestellen. In de vergelijker kies je hoe groot de internetbundel moet zijn bij je abonnement. Daarna krijg je een overzicht van de maandelijkse kosten voor het abonnement + toestel. Helemaal onderaan de pagina zie je wat de totale toestelkosten zijn, hoeveel je eenmalig moet betalen en wat het maandelijkse bedrag is dat je moet betalen. Zo heb je een heel duidelijk overzicht van de kosten voor ieder toestel!