Wat doe jij met 100% Glasvezel?
Denk Unlimited

Ga thuis helemaal Unlimited met 100% Glasvezel van T-Mobile.
Glasvezel van T-Mobile is supersnel en superstabiel. En superscherp geprijsd, want T-Mobile is er voor iedereen. Voor iedereen die thuis een zorgeloze internetverbinding wil.

Ontvang de eerste 6 maanden korting op Internet + TV. Met gratis installatie door een monteur t.w.v. € 75.

Daarom kies je voor 100% Glasvezel van T-Mobile

Streamen, gamen, videobellen en steeds meer slimme apparaten. Glasvezel kan het toenemende dataverkeer in Nederland moeiteloos aan en is daarmee een zorgeloze internetverbinding voor iedereen. Met Glasvezel heb je toegang tot supersnel en superstabiel internet, zonder haperingen.
En 100% Glasvezel van T-Mobile is ‘zeer goed’ volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie Umlaut. We kregen een waardering van maar liefst 927 punten uit 1000.
Glasvezel van T-Mobile is bovendien zeer scherp geprijsd. Genoeg reden om ook voor 100% Glasvezel van T-Mobile te gaan.

Internet + TV de eerste
6 mnd € 30/mnd

Al een mobiel abonnement?
€ 25/mnd

Thuis 100% Glasvezel en tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box. De eerste zes maanden voor maar € 30 per maand*. Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile, Tele2 of Ben op hetzelfde adres? Dan profiteer je iedere maand van Klantvoordeel en betaal je de eerste zes maanden slechts € 25/mnd.

GRATIS INSTALLATIE DOOR ONZE MONTEUR
bij glasvezel

Glasvezelinstallatie lastig? Welnee! Kies ook voor 100% Glasvezel en wij zorgen dat onze monteur deze gratis bij je thuis installeert (normaal € 75*). Is er nog geen Glasvezel beschikbaar op jouw adres dan is Internet eenvoudig te installeren en kan je het in de meesten geval zelf.

JE IDEALE ABONNEMENT
zelf samenstellen

Combineer 100% Glasvezel bijvoorbeeld met TV voor thuis van T-Mobile. Dan geniet je van een zorgeloze internetverbinding en kun je tv-kijken waar en wanneer je wilt, inclusief superhandige functies en de gratis sportzender ESPN. Vast bellen erbij? Kies dan voor ons Alles-in-1 pakket. Wil je juist alleen internet, dus zonder TV en vast bellen, dan past Internet Only beter bij jou. Aan jou de keuze!

Je zit goed bij T-Mobile

Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit ⁄s up- en download

Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit ⁄s up- en download

Glasvezelkabels zijn minder gevoelig voor storingen, dus je internet is altijd stabiel. Dat betekent zorgeloos streamen, gamen en thuiswerken. Met z’n allen tegelijk, zonder haperingen!

Tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box

Tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box

Meer zenders, meer terugkijken. Altijd en overal op elk apparaat. Met handige functies zoals Terugkijken, Begin Gemist en Pauzeren. Bovendien kijk je gratis naar sportzender ESPN.

Meerwaarde voor de toekomst

Meerwaarde voor nu en in de toekomst

Glasvezel is milieuvriendelijker omdat het minder energie verbruikt. Ook wordt je huis aantrekkelijker met een glasvezelaansluitpunt. Een slimme investering dus.

100% Glasvezel bij jou thuis?

Om te kijken of je adres al is aangesloten op Glasvezel, doe je de postcodecheck. Is er nog geen Glasvezel beschikbaar? Bekijk dan de andere opties voor razendsnel internet.

Zorgeloos overstappen

Onze gratis overstapservice helpt je probleemloos overstappen naar T-Mobile. Zonder dubbele kosten en zonder dat je offline raakt.

T-Mobile klantenservice
Liever persoonlijk advies?

Wil je meer weten over de abonnementen voor thuis van T-Mobile of heb je hulp nodig bij je bestelling?
Bel dan direct een medewerker via 0800-0419.
Of ga naar de dichtstbijzijnde winkel.