Glasvezel Internet + Interactieve TV

Een superscherp aanbod van T-Mobile Thuis!

300 euro pakketkorting

Dit aanbod wil je niet missen

Het is je vast niet ontgaan, er ligt (bijna) glasvezel bij jou in de straat. Om daar in je eigen huis van te kunnen profiteren, hoef je alleen nog een abonnement af te sluiten. Als je slim bent, doe je dat vandaag nog. In ieder geval vóór 28 oktober 2019, want tot die tijd hebben we een super mooie pakketaanbieding voor je, die je maar liefst in totaal € 300 korting in je eerste jaar oplevert. Dat laat je toch niet lopen? Er is trouwens al een glasvezelabonnement vanaf € 22,50 p/maand.

 Schrijf je daarom vrijblijvend in vóór 28 oktober 2019 om gebruik te maken van ons scherpe aanbod.

Inschrijven

Check met de postcodechecker of dit aanbod ook van toepassing is op jouw huisadres of al bestelbaar is.
Postcodecheck

Check hier de actievoorwaarden.

Glasvezel internet, Vast Bellen en Interactieve TV

 • € 25,- pakketkorting p/mnd
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Wifi-Service
32,50* p/mnd, 12 mnd, daarna € 57,50 p/mnd

Glasvezel internet en Interactieve TV

 • € 25,- pakketkorting p/mnd
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Wifi-Service
30* p/mnd, 12 mnd, daarna 55 p/mnd

Glasvezel internet

 • Geen pakketkorting
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Wifi modem
 • Wifi-Service
40* p/mnd, 12 mnd

Internet, Vast Bellen en Interactieve TV ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 25*
Internet en Interactieve TV ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 22,50*
Internet ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 32,50*.
Bekijk hier de volledige tarievenlijst.

*De prijs is i.c.m. een abonnement van minimaal 12 maanden. Geen activatie- en installatiekosten.

Waarom glasvezel?

We verbruiken steeds meer data – Netflix, online games, video bellen, slimme apparaten. We hebben in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik nu en in de toekomst.

Voordelen van glasvezel

 1. Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s.
 2. Bestanden up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 3. Minder gevoelig voor storingen
 4. Klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen

Nieuws over T-Mobile glasvezel

In 4 stappen naar supersnel glasvezel

T-Mobile legt een supersnel glasvezelnetwerk aan in Den Haag. Maar wat betekenen deze werkzaamheden voor jou?

Lees meer

De belangrijkste voordelen van glasvezel

Glasvezel van T-Mobile biedt veel voordelen. Zo kun je maandelijks je abonnement aanpassen en gratis eredivisie voetbal kijken!

Lees meer

In 4 stappen naar supersnel internet

Het heeft letterlijk wat voeten in de aarde, maar dan heb je ook wat.
graven

1. Graven maar!

De glasvezel moet de grond in. Om alle huizen aan te kunnen sluiten, maken we buurt voor buurt alle straten open. Die zijn binnen een dag ook weer dicht en we doen er alles aan om je zo min mogelijk overlast te bezorgen.

overleggen

2. Voorbereiden

Iedereen die Glasvezel internet van T-Mobile heeft afgesloten krijgt persoonlijk bezoek (op afspraak) van iemand van VolkerWessels Telecom.

aansluiten

3. Aansluiten

En dan is het zo ver. Je glasvezelaansluitpunt wordt op de afgesproken plek geïnstalleerd. Ge glasvezelkabel loopt meestal via de gevel, kruipruimte of kelder.

snel internet

4. Supersnel internetten

Dingdong, je volgende (en laatste) afspraak is met één van onze T-Mobile monteurs. Die hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is, checkt of deze overal goed werkt en installeert je TV- en telefoonaansluiting*.
*indien van toepassing

Glasvezel in Segbroek

Binnen de magenta lijn gaan wij Glasvezel internet aanleggen. Klik op de afbeelding om een grote versie te bekijken.

Kaartje Segbroek

Veelgestelde vragen over glasvezel

Bij vragen over de aanleg en bouw van ons glasvezelnetwerk kan je contact opnemen met VWT. VWT is zowel telefonisch (088-1860444) als per e-mail bereikbaar: segbroek@vwtelecom.com
 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement afsluit via T-Mobile, legt VolkerWessels Telecom gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je woning.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

  Vervolgens krijg je van ons de nieuwste modem in de markt, zodat je Wifi-signaal optimaal is. Voor nog beter bereik en meer snelheid.

 • Is T-Mobile de enige provider via het glasvezelnetwerk?

  Het glasvezelnetwerk van T-Mobile is een open netwerk, voorlopig is T-Mobile de enige aanbieder. In de toekomst kan het zijn dat er meerdere providers zich aanbieden op ons netwerk.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

  Heb je al een DSL abonnement van T-Mobile en wil je overstappen naar Glasvezel? Dat kan! Wij helpen je om je huidige DSL abonnement om te zetten naar een supersnel glasvezelabonnement.

 • Ik krijg een aanbieding van T-Mobile maar ook van andere aanbieders. Wat moet ik doen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste aanbod hebben. Meeste snelheid, scherpste prijs. Je moet echter doen wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd bellen.

  Ook bij T-Mobile krijgt je een gratis huisaansluiting. Wij leggen de huisaansluiting echter pas aan als je een abonnement afsluit. Deze werkwijze is sneller en efficiënter. Bovendien heb je minder overlast omdat de straat minder lang openligt.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alles waar je rekening mee moet houden voor je in een handig document vastgelegd.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!