Glasvezel Internet
+ Interactieve TV

Glasvezel in Segbroek

Het is je vast niet ontgaan, er ligt (bijna) glasvezel bij jou in de straat. Om daar in je eigen huis van te kunnen profiteren, hoef je alleen nog een abonnement af te sluiten. Als je slim bent, doe je dat vandaag nog. In ieder geval vóór 31 december 2019, want tot die tijd hebben we een super mooie pakketaanbieding voor je, die je maar liefst in totaal € 180 korting in je eerste jaar oplevert. Dat laat je toch niet lopen?

Wat zegt de klant? | Glasvezel bestellen | Bespaar op je kosten | Voordelen van Glasvezel | PlanningVeelgestelde vragenVvE

Wat zeggen de bewoners?

Benieuwd naar de ervaring die de Familie Meijer, Vermeer en Bosch hebben met Glasvezel van T-Mobile? Je leest het hier. 

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Familie Vermeer

“Snel glasvezel voor minder geld. Daar hoef je niet lang over na te denken.”

Familie Bosch

”Snel en stabiel internet is voor ons superbelangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte en nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en grote bestanden verplaatsen.”

Bestel hier jouw glasvezel Internet en TV abonnement

50 Mbit/s

Basic

50 Mbit/s

30,-*

p/mnd 12 maanden, daarna 45,- /mnd 

Bekijk pakket

Lees meer

100 Mbit/s

Fast

100 Mbit/s

35,-*

p/mnd 12 maanden, daarna 50,- /mnd 

Bekijk pakket

Lees meer

1000 Mbit/s

Premium

1000 Mbit/s

40,-*

p/mnd 12 maanden, daarna 55,- /mnd 

Bekijk pakket

Lees meer

*T-Moble Thuis Glasvezel : I.c.m. 1-jarig Internet abonnement vanaf € 30 p/mnd daarna maandelijks opzegbaar. Dit aanbod is geldig t⁄m 31 december 2019. Check met de postcodechecker of dit aanbod ook van toepassing is op jouw huisadres of al bestelbaar is.

Doe de postcode check

Check hier de actievoorwaarden en bekijk hier de volledige tarievenlijst.

Bespaar op je maandelijkse kosten

Als je overstapt naar T-Mobile, bespaar je tot €211 in vergelijking met Internet + Interactieve TV, 50Mbit/s van KPN en Ziggo. En krijg je ook nog glasvezel !

T-Mobile
Maandelijkse abonnementsprijs €45,- €52,50 €51
Internet downloadsnelheid (maximale) in Mbit/s 50 Mbit/s 50 Mbit/s 50 Mbit/s
Internet uploadsnelheid (maximale) in Mbit/s 50 Mbit/s 5 Mbit/s 5 Mbit/s
Glasvezel
Ja Ja Nee

FOX Sports 1 Eredivisie

Ja Nee Nee
Kostenloos je abonnement aanpassen
Ja Nee Nee
Totale pakketkorting (eerste 12 maanden) €180,- €84,- €66,30
Eenmalige kosten €0,- €25,- €0,-
Totaal prijs eerste jaar incl. korting en eenmalige kosten €360,- €571,- €545,70
Totaal prijs tweede jaar incl. korting en eenmalige kosten €540,- €624,- €612,-

Voor deze vergelijking hebben we gekeken naar Ziggo Internet 50 Mbit/s + TV Start, KPN Hussel Internet 50 Mbit/s Internet + TV en T-Mobile Thuis Glasvezel Internet 50 Mbit/s + TV

Deze tabel is gebaseerd op het T-Mobile Glasvezel 50 Mbit/s en de gegevens zoals deze bestonden op 14 november 2019.

Twijfel je nog? Lees hier alles over de voordelen en het krijgen van persoonlijk advies

wat is glasvezel t-mobile

Waarom glasvezel?

We verbruiken steeds meer data – Netflix, online games, video bellen, slimme apparaten. We hebben in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik nu en in de toekomst.

voordelen glasvezel t-mobile

Voordelen van glasvezel

 1. Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s.
 2. Bestanden up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 3. Minder gevoelig voor storingen
 4. Klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen
Glasvezel kabels

Hoe werkt het?

 1. Graven - De glasvezelkabels moeten de grond in, hiervoor wordt de straat opengebroken.
 2. Voorbereiden - Je krijgt een persoonlijk gepsprek met VolkerWessels Telecom. Let op: als je in een VvE zit, moet je even toestemming vragen!
 3. Aansluiten - Je glasvezelaansluitpunt wordt op de afgesproken plek geïnstalleerd.
 4. Internetten - De T-Mobile monteur komt langs om je modem te installeren en te beveiligen. Let op: zodra je afspraak staat gepland, kan je je huidige abonnement opzeggen.

Lees meer hierover

Persoonlijk advies op maat

Persoonlijk advies op maat

Wil je liever een persoonlijk advies bij jou aan huis? Stuur dan een e-mail naar t-mobile@promocontact.eu. We nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bel met een specialist

Bel met een specialist

Bel voor telefonisch advies met een van onze adviseurs naar 0800 - 866 50 04  (gratis).

Winkel

Kom langs bij de T-Mobile shop in Den Haag

Laat je informeren door onze collega’s in de T-Mobile shop op Frederik Hendriklaan 262 of Grote Marktstraat 16. Klik op een van de linkjes voor de actuele openingstijden. 

In 4 stappen naar supersnel glasvezel

In 4 stappen naar supersnel glasvezel

T-Mobile legt een supersnel glasvezelnetwerk aan in Den Haag. Maar wat betekenen deze werkzaamheden voor jou?

Lees meer

Hoe snel is glasvezel?

Hoe snel is glasvezel?

Glasvezelinternet is sneller dan een reguliere kabelverbinding. Maar hoe komt dit en hoe veel sneller is glasvezel precies?

Lees meer

T-Mobile feliciteert de eerste klant!

Waar staan we met de uitrol van glasvezel in Segbroek?

Op het kaartje zie je hoever we zijn. Want vanaf die datum starten we met activeren van glasvezel in jouw buurt tot maar liefst 1 Gbit/s. Als je je inschrijft, geven we een seintje zodra jouw huis aan de beurt is. Dit zal ongeveer 10 weken van te voren zijn.

Schrijf je hier in

Kaartje Segbroek

Veelgestelde vragen over glasvezel

Bij vragen over de aanleg en bouw van ons glasvezelnetwerk kan je contact opnemen met VWT. VWT is zowel telefonisch (088-1860444) als per e-mail bereikbaar: segbroek@vwtelecom.com
 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement afsluit via T-Mobile, legt VolkerWessels Telecom gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je woning.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

  Vervolgens krijg je van ons de nieuwste modem in de markt, zodat je Wifi-signaal optimaal is. Voor nog beter bereik en meer snelheid.

 • Is T-Mobile de enige provider via het glasvezelnetwerk?

  Het glasvezelnetwerk van T-Mobile is een open netwerk, voorlopig is T-Mobile de enige aanbieder. In de toekomst kan het zijn dat er meerdere providers zich aanbieden op ons netwerk.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

  Heb je al een DSL abonnement van T-Mobile en wil je overstappen naar Glasvezel? Dat kan! Wij helpen je om je huidige DSL abonnement om te zetten naar een supersnel glasvezelabonnement.

 • Ik krijg een aanbieding van T-Mobile maar ook van andere aanbieders. Wat moet ik doen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste aanbod hebben. Meeste snelheid, scherpste prijs. Je moet echter doen wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd bellen.

  Ook bij T-Mobile krijgt je een gratis huisaansluiting. Wij leggen de huisaansluiting echter pas aan als je een abonnement afsluit. Deze werkwijze is sneller en efficiënter. Bovendien heb je minder overlast omdat de straat minder lang openligt.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alles waar je rekening mee moet houden voor je in een handig document vastgelegd.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!

 • Ik heb me voor 28 oktober 2019 ingeschreven voor het introductie-aanbod van Glasvezel Internet + TV, 1 Gbit/s voor 30 euro, maar dat kost nu 40 euro. Hoe kan ik alsnog gebruik maken van dit aanbod?

  Omdat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons per mail een seintje wanneer glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Je kan het gewenste abonnement bestellen voor huidige prijs, nl €40. Je ontvangt van ons een extra korting van €10 op je factuur, 12 maanden lang. En bij jij in het bezit van Glasvezel Internet + TV, 1 Gbit/s voor €30.

 • Wanneer kan ik het beste mijn huidige abonnement opzeggen?

  Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.