Glasvezel internet + interactieve TV

Een superscherp aanbod van T-Mobile Thuis

aanbod

Dit aanbod wil je niet missen

Je hebt het vast wel gemerkt. We zijn druk bezig met het aanleggen van een supersnel glasvezelnetwerk in Segbroek. En mogelijk ook in jouw straat! Schrijf je daarom vrijblijvend in vóór 1 oktober 2019 om gebruik te maken van ons scherpe aanbod.

Inschrijven


Check met de postcodechecker of dit aanbod ook van toepassing is op jouw huisadres.

Postcodecheck

* i.c.m. met een 12 maanden abonnement voor vast Glasvezel internet (1Gbit⁄s (maximale upload- en downloadsnelheid)) met Interactieve TV.
De Actieprijs geldt voor de duur van 12 mnd., daarna betaal je € 55 ⁄mnd. Aanbod geldt alleen als dit product beschikbaar is op jouw adres. Check hier de voorwaarden.

Glasvezel internet, Vast Bellen en Interactieve TV

 • € 25,- pakketkorting p/mnd
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Wifi-Service
32,50* p/mnd, 12 mnd, daarna € 57,50 p/mnd

Glasvezel internet en Interactieve TV

 • € 25,- pakketkorting p/mnd
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • FOX Sports 1 Eredivisie
 • Wifi-Service
30* p/mnd, 12 mnd, daarna 55 p/mnd

Glasvezel internet

 • Geen pakketkorting
 • Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
 • Maandelijks aanpasbaar
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Wifi modem
 • Wifi-Service
40* p/mnd, 12 mnd

Internet, Vast Bellen en Interactieve TV ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 25*
Internet en Interactieve TV ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 22,50*
Internet ook beschikbaar in 50 en 100 Mbit/s, vanaf € 32,50*.
Bekijk hier de volledige tarievenlijst.

*De prijs is i.c.m. een abonnement van minimaal 12 maanden. Geen activatie- en installatiekosten.

Waarom glasvezel?

We verbruiken steeds meer data – Netflix, online games, video bellen, slimme apparaten. We hebben in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik nu en in de toekomst.

Voordelen van glasvezel

 1. Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s.
 2. Bestanden up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 3. Minder gevoelig voor storingen
 4. Klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen

Nieuws over T-Mobile glasvezel

T-Mobile start met uitrol glasvezel in Den Haag

T-Mobile start met de uitrol van glasvezel in de gemeente Den Haag. Ruim 33.000 adressen krijgen straks de mogelijkheid om een supersnelle internetverbinding te gaan gebruiken.

Lees meer

Wat is glasvezel internet?

Sneller gamen, video's streamen en met al je huisgenoten moeiteloos tegelijk online? Het wordt allemaal mogelijk dankzij een supersnelle glasvezel verbinding. Maar wat is een glasvezelverbinding precies en hoe sluiten we jouw bedrijf of woning hier straks op aan?

Lees meer

De belangrijkste voordelen van glasvezel

Een snellere internetverbinding is slechts één van de vele voordelen van een glasvezelverbinding in huis. Maar wist je dat er nog veel meer voordelen zijn aan deze nieuwe technologie?

Lees meer

In 4 stappen naar supersnel internet

Het heeft letterlijk wat voeten in de aarde, maar dan heb je ook wat.
graven

1. Graven maar!

De glasvezel moet de grond in. Om alle huizen aan te kunnen sluiten, maken we buurt voor buurt alle straten open. Die zijn binnen een dag ook weer dicht en we doen er alles aan om je zo min mogelijk overlast te bezorgen.

overleggen

2. Voorbereiden

Iedereen die Glasvezel internet van T-Mobile heeft afgesloten krijgt persoonlijk bezoek (op afspraak) van iemand van VolkerWessels Telecom.

aansluiten

3. Aansluiten

En dan is het zo ver. Je glasvezelaansluitpunt wordt op de afgesproken plek geïnstalleerd. Ge glasvezelkabel loopt meestal via de gevel, kruipruimte of kelder.

snel internet

4. Supersnel internetten

Dingdong, je volgende (en laatste) afspraak is met één van onze T-Mobile monteurs. Die hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is, checkt of deze overal goed werkt en installeert je TV- en telefoonaansluiting*.
*indien van toepassing

Glasvezel in Segbroek

Binnen de magenta lijn gaan wij Glasvezel internet aanleggen. Klik op de afbeelding om een grote versie te bekijken.

Kaartje Segbroek

Veelgestelde vragen over glasvezel

Bij vragen over de aanleg en bouw van ons glasvezelnetwerk kan je contact opnemen met VWT. VWT is zowel telefonisch (088-1860444) als per e-mail bereikbaar: segbroek@vwtelecom.com
 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement afsluit via T-Mobile, legt VolkerWessels Telecom gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je woning.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Wij raden aan om de VvE alvast te informeren over de komst van glasvezel en de toestemming die er verleend moet worden.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!