À la Carte: voeg losse tv zenders toe aan je aanbod

Ben je niet van plan om een heel zenderpakket af te nemen, maar wel benieuwd naar dat ene kanaal? À la Carte biedt uitkomst! Met À la Carte voeg je 1 zender toe aan je eigen tv aanbod voor minimaal één maand. Geniet van extra entertainment en voeg zelf tv zenders toe. Na iedere maand heb je de mogelijkheid om de zenders weer te verwijderen. Ben je benieuwd naar het aanbod? Neem dan even een kijkje bij het zenderoverzicht.

À la Carte: wat is het & hoe werkt het?

Nieuwe zenders

Nieuwe zenders proberen

À la Carte biedt je de mogelijkheid om nieuwe zenders te proberen. Iedere klant van T-Mobile TV heeft toegang tot het basispakket van T-Mobile TV. Op het gebied van tv zenders is echter nog veel meer te ontdekken. Ontdek het volledige zenderaanbod en probeer een kanaal met À la Carte als jouw interesse is gewekt.

.

Waar vind je À la Carte

Je vindt À la Carte in het menu ACCOUNT. Het huren van losse zenders is voortaan ook mogelijk via Android-toestellen, je PC en laptop. Het hoeft dus niet per se via je tv. En wist je dat je deze nieuwe zenders kunt bekijken met de TV Anywhere app? Dat betekent dat je kunt genieten van entertainment op je smartphone, tablet en computer!

De tv zenders die je aan je aanbod toevoegt zijn onbeperkt te bekijken. Dit is een doorlopend abonnement op een specifieke zender. Wil je de tv zender uit je aanbod halen? Geef dit dan aan.

Voordelen van À la Carte

Met À la Carte van T-Mobile TV is alles mogelijk op het gebied van TV! Je hebt toegang tot alle zenders die T-Mobile TV aanbiedt. Ben je verder benieuwd naar de voordelen van À la Carte? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Voordelig genieten

Voeg naar hartelust kanalen toe aan jouw persoonlijke aanbod. Je geniet van extra zenders voor een mooie prijs. Na iedere maand sturen we je een factuur. Hierop staat een overzicht met één of meerdere zenders die je aan je aanbod hebt toegevoegd.

Maandelijks opzegbaar

À la Carte biedt je de ultieme mogelijkheid om tv zenders te proberen. Je zit namelijk nergens aan vast. Iedere zender is maandelijks opzegbaar zonder extra kosten.

Makkelijk bevestigen met je TV-pincode

Het aan- en uitzetten van tv zenders is erg makkelijk. Vraag een nieuw kanaal aan en bevestig je keuze met de TV-pincode.

Verschil tussen À la Carte en een dagpas

À la Carte laat je proeven van alle wat tv land te bieden heeft. Maar hoe zit dat dan met die dagpassen? Dat is toch hetzelfde? Nee, hier zit wel degelijk een verschil in. Met À la Carte kies je voor een zender die minimaal 30 dagen beschikbaar voor je is.

De naam dagpas geeft al aan dat het hier om een enkele dag gaat. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een wedstrijd van je favoriete club wil zien op ESPN of Ziggo Sport Totaal ! In het À la Carte menu selecteer je de zender die je wil zien voor de komende 24 uur.

Geniet nog meer van je tv met T-Mobile Kies een van deze pakketten en doe je voordeel met À la Carte

Aanbieding
Internet en TV
Internet en TV
Aanbieding
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV

Veelgestelde vragen over À la Carte van T-Mobile TV

  • Bekijk hiervoor het zenderoverzicht.

  • Het aantal zenders dat je afneemt bepaalt de prijs. Geniet nu van extra entertainment en voeg losse zenders toe aan je eigen tv.

  • Een dagpas is de oplossing als je één dag toegang wil krijgen tot een tv zender. In het À la Carte menu selecteer je de zender die je de komende 24 uur wil kunnen bekijken. De rekening wordt automatisch achteraf verrekend.