Cloud Opnemen met T-Mobile TV

Met opnemen via de cloud mis je nooit meer een minuut van je favoriete tv-programma’s. Plan je opnames eenvoudig in en kijk ze terug op het apparaat dat je wilt. Vanaf de bank op je tv, in de tuin op je tablet of in bed op je smartphone! Voor € 5 per maand mis je nooit meer een minuut van je favoriete tv-programma’s met Cloud Opnemen.

Opnemen via de cloud: wat is het?

Cloud Opnemen

Meer vrijheid en gemak met de Cloud Opnemen

Opnemen via de cloud betekent: meer vrijheid en gemak bij al je opnames. Met Cloud Opnemen ben je niet meer afhankelijk van een TV Box met harddiskrecorder. Al je opnames worden opgeslagen in de cloud. Zo kun je opnames makkelijk instellen én terugkijken op elk apparaat.

Heb jij hier wel oren naar? Cloud Opnemen is een optionele functie voor iedereen die toegang heeft tot T-Mobile TV. Je hoeft alleen maar aan te geven dat je Cloud Opnemen wilt gebruiken als je dit eens wil testen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is deze functie maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens voor een lange periode aan vast.

Opnemen via de cloud: dit zijn de voordelen

Met programma’s opnemen via de cloud haal je alle vrijheid in huis. Opnemen vanaf elk apparaat en terugkijken wanneer jij dat wilt. Met Cloud Opnemen haal je alles uit T-Mobile TV!

Onbeperkt aantal opnames tegelijk

Die ene film die al heel lang op je lijstje staat, die leuke quiz, je favoriete elftal en dat allemaal tegelijkertijd. Met 44 van de 65 zenders die Cloud Opnemen ondersteunen, neem je zoveel programma's tegelijk op als je maar wilt. Keuzes maken hoeft niet meer.
Daarnaast kijk je deze terug waar en wanneer jij wilt. Vandaag thuis en morgen in de trein? Jouw kijkprofiel onthoudt waar je gebleven bent.

200 uur opslagruimte

Reken even mee: dat is meer dan 8 volledige dagen aan opslag! Neem op zoveel je wilt en maak je geen zorgen over opslagruimte.
Programma opgenomen? Via de cloud heb je tot 12 maanden de tijd om het terug te kijken.

Maandelijks opzegbaar

Ben jij nieuwsgierig naar Cloud Opnemen, maar wil je er niet gelijk een jaar aan vast zitten? Dan is het goed om te weten dat Cloud Opnemen slechts € 5 per maand kost en maandelijks opzegbaar is. Je zit nergens aan vast. Je kunt deze functie dus gemakkelijk een maand testen om te bekijken of het wat voor je is.

Cloud Opnemen met T-Mobile TV Mis geen minuut meer van jouw favoriete programma's met een van deze pakketten.

Aanbieding
Internet en TV
Internet en TV
Aanbieding
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV

Veelgestelde vragen over Cloud Opnemen

  • Geen probleem. Iedereen die de TV Box gebruikt en Cloud Opnemen heeft toegevoegd, kan opnames inplannen via TV Anywhere.

  • Cloud Opnemen is te gebruiken op je TV, Apple TV, smartphone, tablet, laptop en PC.

  • Standaard geldt een bewaartijd van 1 jaar. In sommige gevallen hanteren tv-zenders een kortere termijn, dat krijg je dan te zien. Opnames worden automatisch verwijderd.

  • Zeker! Je hoeft niet te wachten tot het programma is afgelopen om vanaf het begin te gaan kijken.

  • Uiteraard. Bij het terugkijken van een opname kun je heel makkelijk vooruit- en terugspoelen met de cijferknoppen op je afstandsbediening. Wil je bijvoorbeeld naar de 16de minuut van de opname? Druk dan '1' en '6' op je afstandsbediening en je opname gaat vanzelf naar de 16de minuut.

  • 44 van de 65 zenders uit het basispakket ondersteunen Cloud Opnemen. In het zenderaanbod zie je precies welke zenders Cloud Opnemen aanbieden.

  • Ja, dat kan. Je kunt automatisch het hele seizoen van een serie of programma opnemen. Alle afleveringen worden dan opgenomen op het moment van uitzending. Zo hoef je niet bij elke aflevering opnieuw de opname in te stellen. Alle afleveringen worden dan opgenomen op het moment van uitzending.

  • Ook dat is mogelijk. Zo mis je geen minuut als jouw favoriete programma eerder begint of langer duurt dan is aangegeven.