Haal alles uit T-Mobile TV met Live TV Kijken, Begin Gemist en Pauzeren

Voor veel mensen gaat er niets boven Live TV Kijken. Met miljoenen Nederlanders tegelijk kijken naar een programma op het moment van uitzending. Toch is het ook fijn als je zelf precies kunt bepalen wanneer je naar je favoriete series en programma’s kijkt. Dat kan, met Pauzeren en Begin Gemist. Zo geniet je van T-Mobile TV als een échte Unlimited.

Live TV Kijken: wat is het en hoe werkt het?

Live TV kijken

Direct Live TV Kijken

Met Live TV Kijken bedoelen we alle programma’s die je kijkt op het moment dat ze worden uitgezonden. Meer dan 60 zenders vind je in het basispakket en die zijn bijna allemaal te bekijken in HD-kwaliteit. Via TV Anywhere kun je 55 zenders zien op je laptop, smartphone of tablet.

Begin gemist: wat is het en hoe werkt het?

Begin Gemist

Gemakkelijk starten vanaf het begin

Met Begin Gemist kun je een programma vanaf het begin laten starten als het al even bezig is. Dat geldt voor meer dan 40 zenders uit het basispakket en de betaalde pakketten. Je start Begin Gemist met de blauwe knop op je afstandsbediening. Of kies de optie Begin Gemist in je programma-info.

Pauzeren: wat is het en hoe werkt het?

Pauzeren

Lekker lang je programma's pauzeren

Je hebt de optie om programma’s tot 2 uur te pauzeren met de II-knop. Dat geldt voor meer dan 40 zenders die je vindt in het basispakket en de betaalde pakketten. Diverse zenders geven je ook de optie om door te spoelen. Op de TV Box kun je 2x, 4x, 8x en 16x zo snel vooruit. Op je andere apparaten verplaats je eenvoudig de tijdbalk. Wil je altijd verder kunnen spoelen? Neem dan een abonnement op Cloud Opnemen.

Mis nooit meer iets van je favoriete programma’s

De combinatie van Live TV kijken, Begin Gemist en Pauzeren brengt veel voordelen met zich mee. Weet je nog dat je op tijd thuis moest zijn om niets van je favoriete programma te hoeven missen? Die tijd is voorbij. T-Mobile TV laat je genieten van je favorieten wanneer jij dat wilt. Dat werkt heel eenvoudig.

Kijk Live TV naar meer dan 65 zenders

Met Live TV Kijken gaat er een wereld voor je open. Dat begint al met het basispakket. Daarin vind je maar liefst 65 zenders, bijna allemaal uitgezonden in HD-kwaliteit. Via TV Anywhere kun je meer dan 55 zenders kijken. Waar je ook bent, op je boot of balkon, in je tuin of tent. Bovendien zijn álle lokale omroepen overal te zien. Tip: stel een herinnering in. Deze geeft je 1, 3 of 5 minuten vóór de start van je programma een seintje geeft.

Mis nooit het begin met Begin Gemist

Ontdek je net te laat dat een leuk programma al is begonnen? Stond de brug open en heb je de eerste minuten van de wedstrijd gemist? Geen paniek. Met Begin Gemist hoef je niets meer te missen. Ga rustig zitten, druk op de blauwe knop op je afstandsbediening en het programma start voor jou vanaf het begin. Begin Gemist werkt op meer dan 40 zenders. En vaak kun je ook doorspoelen. Wel zo handig.

Neem je momentje met Pauzeren

Niets zo ontspannend als een avondje voor de tv. Totdat je trek krijgt in iets lekkers, of even naar de wc moet. Wat nu? Je wilt natuurlijk niets missen. Geen nood. Druk op II-knop. Het programma wacht geduldig, totdat jij er weer bent. En neem gerust je tijd. Je kunt zelfs tot 2 uur pauzeren, voor meer dan 40 zenders uit het basispakket.

Mis niks meer met T-Mobile Kies voor een van onderstaande pakketten en kijk je favoriete programma's terug.

Aanbieding
Internet en TV
Internet en TV
Aanbieding
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV

Veelgestelde vragen over Live TV Kijken, Pauzeren en Begin Gemist

  • T-Mobile heeft rechten nodig van de verschillende tv-zenders. Zodra er toestemming is van een zender, zullen we de functie activeren.

  • Dat heeft te maken met de rechten van tv-zenders. Zodra een zender toestemming geeft, zetten we de functie meteen voor je aan.