Film1 bij T-Mobile Thuis Home of good movies

Met Film1 hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar films uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je TV, tablet of smartphone. Dat betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de spannendste en leukste films. Ontdek het Film1 aanbod en bekijk de ene na de andere topper. Zoveel films kijken als je wilt, waar en wanneer je maar wilt! Met welke film start jij?

De voordelen van Film1

Met Film1 heb je instant toegang tot een enorm aanbod aan films. Maar wist je dat dit zenderpakket nog veel meer voordelen met zich meebrengt? Wat dacht je bijvoorbeeld van 100% reclamevrij genieten van films? Die irritante onderbrekingen horen door dit pakket voorgoed tot de verleden tijd. Hieronder vind je de beste voordelen:

T-Mobile Thuis film aanbod

Breed aanbod

Film1 heeft vier themakanalen zodat je gemakkelijk een film kiest uit je favoriete genre. Een uitgebreid assortiment met actie, thriller, comedy en veel meer.
Overal kijken

Kijk overal

Met de TV Anywhere app en website kun je films kijken op je smartphone, tablet of laptop. Ook wanneer je in de EU op vakantie bent.

Download voor iOS
Download voor Android
Genieten

Optimaal genieten

Je kunt de films in super beeld- en geluidskwaliteit bekijken, uiteraard zonder reclame. Met On Demand kun je gaan kijken wanneer je maar wilt!

Zenderoverzicht

Ben jij een grote filmliefhebber en kun je niet wachten om door het aanbod te bladeren? Of ben je nieuwsgierig en wil je dit zenderpakket eens een maandje proberen? Dat kan! Voordat je die keuze definitief maakt is het wel zo fijn om te weten wat je precies te wachten staat. Zo doet de naam Film1 misschien vermoeden dat je de beschikking krijgt over één kanaal waarop alle films te zien zijn, maar niets is minder waar. Bij Film1 krijg je namelijk niet één, maar liefst vier kanalen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Film1 premiere is de eerste zender en hét kanaal voor de nieuwste films en oudste klassiekers. Geniet van de beste films in adembenemende kwaliteit. Uiteraard is deze zender reclamevrij.

Rondvliegende kogels, spannende achtervolgingen, thrillers waarvan je hartslag tekeergaat en een lekker potje knokken op z’n tijd. Klinkt dit jou op filmgebied als muziek in de oren? Dan is Film1 Action het kanaal waar je volledig aan je trekken gaat komen. Geniet van de ene na de andere actiefilm en laat die adrenaline maar stromen!

Dit is dé zender voor het hele gezin. Laat je kinderen met een gerust hart kennismaken met kidsproof entertainment: van animatie tot de ultieme feelgood films. ‘s Avonds met z’n allen op de bank en genieten van een leuke familiefilm. De ideale avond voor het hele gezin.

Lekker wegzwijmelen bij een romantische film of genieten van een klassieke romcom? Op Film1 Drama vind je de films die je op dat gebied op je wenken bedienen. De mooiste filmhuisfilms zijn hier ook te vinden.

Hoe kijk je Film1 bij T-Mobile Thuis?

Film1 kijken op je tv is uiteraard een mogelijkheid, maar tegenwoordig zijn er steeds meer manieren om te genieten van tv en dus van de films van Film1. Wat dacht je bijvoorbeeld van films kijken op je smartphone in de trein of lekker op vakantie? Films kijken doe je waar en wanneer je dat wilt op de manier die jij het fijnste vindt.

Film 1 op TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box of Apple TV app kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series.
Film 1 on demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.
Film 1 app

TV Anywhere App

Film1 kun je overal kijken met de TV Anywhere app. De app kun je alleen gebruiken als je ook een TV abonnement hebt van T-Mobile

Ook Film1 kijken?

Film1 aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

Film1 voordelig in huis halen? De eerste maand betaal je nu slechts € 7,50*! En in combinatie met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis kun je internetten, TV kijken, bellen én Film1 kijken zo veel als je wilt.

Bekijk

*Na de eerste maand € 15,- p/mnd.

Kijk Film1 met een abonnement van T-Mobile Thuis

Met een abonnement van T-Mobile Thuis weet je precies waar je aan toe bent. En daar komt nog eens bij dat je iedere maand kosteloos je abonnement aan kunt passen. Zo kun je bijvoorbeeld premium zenderpakketten toevoegen aan je persoonlijke zenderaanbod voor extra plezier. Maar wist je dat je bij T-Mobile ook slim internet en tv kunt combineren of zelfs kunt kiezen voor een Alles-in-1 pakket?

Internet en TV

Internet en tv via glasvezel? Wellicht is dit mogelijk op jouw adres. Op die manier combineer je interactieve TV van T-Mobile Thuis met een supersnelle internetverbinding.

Alles in 1 pakket: Internet, TV en Vast Bellen

Met het alles in 1 pakket van T-Mobile krijg je interactieve tv, razendsnel internet én vast bellen in huis. Ben je benieuwd of glasvezel alles in 1 mogelijk is op jouw adres? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Bekijk ook de andere premium zenders van T-Mobile Thuis

Met de premium zenderpakketten heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke zenderaanbod uit te breiden met zenders die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Premium zenders zoals bijvoorbeeld Film1 zet je gemakkelijk aan en uit in My T-Mobile. Naast Film1 zijn er nog veel meer pakketten, denk bijvoorbeeld aan FOX Sports en Ziggo Sport.

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Veelgestelde vragen over Film1 van T-Mobile Thuis

 • Wanneer je kiest voor Film1 zul je in je persoonlijke zenderoverzicht de vier extra zenders ontdekken. Je kunt ze op de volgende kanalen vinden:

  • Film1 Première: Kanaal 350 
  • Film1 Action: Kanaal 351 
  • Film1 Family: Kanaal 352 
  • Film1 Drama: Kanaal 353

 • Voor nieuwe klanten kost de eerste maand € 7,50. Daarna kost het maandelijks € 15.

 • Dit werkt voor nieuwe en bestaande klanten op dezelfde manier. In My T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om verschillende zenderpakketten aan en uit te zetten. Hier valt Film1 ook onder.

 • On Demand komt om de hoek kijken wanneer je een film hebt gemist. Met On Demand heb je de mogelijkheid om deze terug te kijken en ook om vooruit te spoelen en weer te pauzeren.

 • Dit kan zeker! Met de On Demand functie kun je gemiste films terugkijken, pauzeren en vooruitspoelen.

 • Jazeker. Als je het Film 1 premium pakket neemt betekent dat dat je toegang hebt tot Film1 Première, Film1 Action, Film1 Drama en Film1 Family.

 • Je kunt Film1 op ieder moment opzeggen, maar je betaalt wel per maand. Iedere maand kun je je wensen kosteloos aanpassen.