Met Film1 hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar films uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je TV, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, waar en wanneer je maar wilt!

De voordelen van Film1

T-Mobile Thuis film aanbod

Breed aanbod

Film1 heeft vier themakanalen zodat je gemakkelijk een film kiest uit je favoriete genre. Een uitgebreid assortiment met actie, thriller, comedy en veel meer.
Overal kijken

Kijk overal

Met de TV Anywhere app en website kun je films kijken op je smartphone, tablet of laptop. Ook wanneer je in de EU op vakantie bent.

Download voor iOS
Download voor Android
Genieten

Optimaal genieten

Je kunt de films in super beeld- en geluidskwaliteit bekijken, uiteraard zonder reclame. Met On Demand kun je gaan kijken wanneer je maar wilt!

Ook Film1 kijken?

Film1 aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

Film1 voordelig in huis halen? De eerste maand betaal je nu slechts € 7,50*! En in combinatie met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis kun je internetten, TV kijken, bellen én Film1 kijken zo veel als je wilt.

Bekijk

*Na de eerste maand € 15,- p/mnd.

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Kijk Film1 zoals het jou uitkomt

Film 1 op TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box of Apple TV app kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series.
Film 1 on demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.
Film 1 app

TV Anywhere App

Film1 kun je overal kijken met de TV Anywhere app. De app kun je alleen gebruiken als je ook een TV abonnement hebt van T-Mobile

Vier keer Film1

De vier zenders van Film1 bieden voor ieder wat wils. Van actie tot drama en alles er tussenin. Je ziet het op Film1!

Film1 premiere is de eerste zender en hét kanaal voor de nieuwste films en oudste klassiekers. Geniet van de beste films in adembenemende kwaliteit. Uiteraard is deze zender reclamevrij.

Rondvliegende kogels, spannende achtervolgingen, thrillers waarvan je hartslag tekeergaat en een lekker potje knokken op z’n tijd. Klinkt dit jou op filmgebied als muziek in de oren? Dan is Film1 Action het kanaal waar je volledig aan je trekken gaat komen. Geniet van de ene na de andere actiefilm en laat die adrenaline maar stromen!

Dit is dé zender voor het hele gezin. Laat je kinderen met een gerust hart kennismaken met kidsproof entertainment: van animatie tot de ultieme feelgood films. ‘s Avonds met z’n allen op de bank en genieten van een leuke familiefilm. De ideale avond voor het hele gezin.

Lekker wegzwijmelen bij een romantische film of genieten van een klassieke romcom? Op Film1 Drama vind je de films die je op dat gebied op je wenken bedienen. De mooiste filmhuisfilms zijn hier ook te vinden.