Voor de mooiste en nieuwste films hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar bioscoophits uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je TV, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, waar en wanneer je maar wilt!

Nu voor slechts € 7,50*
*De eerste maand, daarna € 15,- / maand

De voordelen van Film1

T-Mobile Thuis film1

De mooiste en nieuwste films

Iedere maand maakt Film1 een selectie van 25 films die net uit de bioscoop zijn. Je hebt daarmee de keuze uit meer dan 300 films.
T-Mobile Thuis film aanbod

Breed aanbod

Film1 heeft vier themakanalen zodat je gemakkelijk een film kiest uit je favoriete genre. Een uitgebreid assortiment met actie, thriller, comedy en veel meer.
Overal kijken

Kijk overal

Met de Film1 app en website kun je films kijken op je smartphone, tablet of laptop. Ook wanneer je in de EU op vakantie bent.

Download voor iOS
Download voor Android
Genieten

Optimaal genieten

Je kunt de films in super beeld- en geluidskwaliteit bekijken, uiteraard zonder reclame. Met On Demand kun je gaan kijken wanneer je maar wilt!

Ook Film1 kijken?

Film1 aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

Film1 voordelig in huis halen? De eerste maand betaal je nu slechts € 7,50*! En in combinatie met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis kun je internetten, TV kijken, bellen én Film1 kijken voor maar € 32,- per maand.

Bekijken

*Daarna betaal je € 15,- per maand.

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Vul je gegevens in en dan helpen wij je verder. Met T-Mobile Thuis haal je een internet aanbieder in huis waarbij je je abonnement zelf kunt samenstellen. En je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.

Kijk Film1 zoals het jou uitkomt

Film 1 op TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series. Wij bieden twee interactieve TV-boxen. Eentje HD-recorder en pauzeer- en opnamefunctie en een zonder.
Film 1 on demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.
Film 1 app

Film1 app

Film1 kun je overal kijken met de Film1 app. Je kunt inloggen met je T-Mobile Thuis klantnummer en pincode. Kun je deze niet vinden? Lees dan meer op de servicepagina.

Film1: Zoveel te zien!

In juni kijk je met Film1 naar:

The Wedding March

Zakenvrouw en alleenstaande moeder Olivia Persching staat op het punt te trouwen met de New Yorkse makelaar Josh Johnson. Dochter Grace vindt dat haar moeders bruiloft wel wat romantiek kan gebruiken en boekt voor de plechtigheid een landelijk hotel in Vermont. Olivia schrikt zich rot wanneer ze ontdekt dat het logement wordt gerund door haar jeugdliefde Mick Turner, die ook nog eens zal gaan zingen op de trouwerij.

Wedding March 2: Resorting to Love

Zakenvrouw Olivia Persching heeft toegegeven aan haar gevoelens voor jeugdliefde Mick Turner en neemt haar intrek in zijn huwelijkshotel in Vermont. Mick heeft een ongedwongen romance voor ogen, maar als Olivia merkt dat zijn landelijke logement te kampen heeft met een nieuwe concurrent, werpt zij zich op als Micks nieuwe business partner.

Wedding March 3: Here Comes the Bride

Juist wanneer Olivia en Mick zich verheugen op een rustig Valentijnsweekend, krijgen ze het drukker dan ooit in hun huwelijkshotel: Olivia's moeder staat plotseling met haar vriend Johnny op de stoep en Micks zus Bonnie komt zomaar even trouwen met haar verloofde Sean. Terwijl Olivia het huwelijk voorbereidt onthult Sean een geheim dat hij al het hele weekend bewaart en blijkt ook Johnny een verrassing in petto te hebben.

Wedding March 4: Something Old, Something New

Het romantische hotel van Mick en Olivia is een populaire trouwlocatie geworden en de twee willen eventjes ontsnappen aan alle hectiek. Jammer genoeg blijkt dit van korte duur: hun nieuwe gasten Abby en Rob komen een paar dagen eerder dan verwacht langs. Tegelijkertijd kondigt Olivia's dochter Grace aan dat ze wil trouwen met haar vriend Eric. Als de kalme Mick belooft om het feest van Abby en Rob op zich te nemen, kan control freak Olivia al haar aandacht richten op de trouwerij van Grace en Eric.

Johnny English Strikes Again

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen. De inmiddels gepensioneerde Johnny English blijkt de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt opnieuw ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

First Man

Kort na het verlies van zijn dochtertje verhuist NASA-testpiloot Neil Armstrong samen met zijn gezin naar Houston om deel te nemen aan Project Gemini. Op het gebied van ruimtevaart hebben de Russen tot nu toe iedere slag gewonnen en dus zijn de Amerikanen erop gebrand om de eerste man op de Maan te zetten. De levensgevaarlijke weg naar succes vraagt om vele offers, maar de koelbloedige Armstrong weet zich door alle tegenslagen heen te slaan.

Overlord

Enkele uren voordat D-Day losbarst wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi's bezet gebied in Frankrijk. Ze moeten een radiozender boven op een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus laboratorium onder de kerk komen ze echter oog in oog te staan met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.

The Little Stranger

Tijdens de lange hete zomer van 1948 wordt de Engelse plattelandsarts Faraday ontboden op Hundreds Hall om een ziek dienstmeisje te behandelen. Het landhuis waar hij zich meldt begint echter in verval te raken en wordt alleen nog bewoond door oorlogsveteraan Roderick Ayres, zijn zuster Caroline en hun moeder. Wanneer Faraday ontdekt dat Hundreds Hall wordt opgeschrikt door onverklaarbare geluiden, raakt hij steeds meer verstrikt in een verontrustende familiegeschiedenis.

Vier keer Film1

De vier zenders van Film1 bieden voor ieder wat wils. Van actie tot drama en alles er tussenin. Je ziet het op Film1!

Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je de beste en nieuwste blockbusters als eerste. Geschikt voor jong en oud.

De beste vechtfilms, zenuwslopendste thrillers, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction zie je op Film1 Action! Zo zit je onafgebroken op het puntje van je stoel. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Overdag is Film1 Family hét domein voor je kinderen. Buitenlandse films zijn nagesynchroniseerd in het Nederlands. Vanaf 20.30 uur wordt het op deze zender leuk voor de hele familie. Dan is er een uitgebreid aanbod van geweldige komedies, dramafilms en familiefilms voor een oudere doelgroep.

Van romantische komedies tot drama en van romantiek tot filmhuisfilms: je ziet het allemaal op Film1 Drama. Ter aanvulling zie je op deze zender aantrekkelijke series waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.