Voor de mooiste en nieuwste films hoef je de deur niet meer uit. Want met Film1 kijk je naar bioscoophits uit alle genres. Op 4 kanalen of On Demand op je TV, tablet of smartphone. Zoveel films kijken als je wilt, waar en wanneer je maar wilt!

Nu voor slechts € 7,50*
*De eerste maand, daarna € 15,- / maand

De voordelen van Film1

T-Mobile Thuis film1

De mooiste en nieuwste films

Iedere maand maakt Film1 een selectie van 25 films die net uit de bioscoop zijn. Je hebt daarmee de keuze uit meer dan 300 films.
T-Mobile Thuis film aanbod

Breed aanbod

Film1 heeft vier themakanalen zodat je gemakkelijk een film kiest uit je favoriete genre. Een uitgebreid assortiment met actie, thriller, comedy en veel meer.
Overal kijken

Kijk overal

Met de Film1 app en website kun je films kijken op je smartphone, tablet of laptop. Ook wanneer je in de EU op vakantie bent.

Download voor iOS
Download voor Android
Genieten

Optimaal genieten

Je kunt de films in super beeld- en geluidskwaliteit bekijken, uiteraard zonder reclame. Met On Demand kun je gaan kijken wanneer je maar wilt!

Ook Film1 kijken?

Film1 aanzetten is heel makkelijk. Je regelt het in My T-Mobile Thuis als je al klant bent, of gelijk bij het afsluiten van een nieuw T-Mobile Thuis pakket!

Ik heb al T-Mobile Thuis

Ga naar de abonnementspagina in My T-Mobile Thuis en kies welk pakket je wilt aansluiten. Binnen 1 uur kan je de zenders van jouw keuze bekijken. Bij eventuele vragen kun je onze gratis klantenservice bellen via 0800-0092, of kijk op onze Community.

My T-Mobile Thuis

Ik ben nog geen klant

Film1 voordelig in huis halen? De eerste maand betaal je nu slechts € 7,50*! En in combinatie met een Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis kun je internetten, TV kijken, bellen én Film1 kijken voor maar € 32,- per maand.

Bekijken

*Daarna betaal je € 15,- per maand.

Stap over naar T-Mobile Thuis

Zit je nu nog bij een andere internetprovider en wil je overstappen naar T-Mobile Thuis? Wij helpen je hier graag mee! Vul je gegevens in en wij geven je een seintje zodra je kunt overstappen.

Kijk Film1 zoals het jou uitkomt

Film 1 op TV kijken

Gewoon TV kijken

Via de Interactieve TV Box kijk je 24 uur per dag in HD naar je favoriete films en series. Wij bieden twee interactieve TV-boxen. Eentje HD-recorder en pauzeer- en opnamefunctie en een zonder.
Film 1 on demand

On Demand

Film of serie gemist? Met On Demand kijk je wanneer het jou uitkomt. Ook doorspoelen en pauzeren is nu gemakkelijker dan ooit.
Film 1 app

Film1 app

Film1 kun je overal kijken met de Film1 app. Je kunt inloggen met je T-Mobile Thuis klantnummer en pincode. Kun je deze niet vinden? Lees dan meer op de servicepagina.

Film1: Zoveel te zien!

In april kijk je met Film1 naar:

Hearts Beat Loud

Voormalig muzikant Frank verloor zijn vrouw bij een motorongeluk en heeft nu een slecht draaiende vintage platenzaak in Brooklyn, New York. Als zijn dochter Sam na de zomervakantie naar een universiteit aan de westkust zal gaan, beseft Frank dat hij op het punt staat alles te verliezen.

Mission: Impossible - Fallout

Tom Cruise is terug in de zesde spectaculaire actiefilm rondom geheim agent Ethan Hunt en zijn Impossible Missions Force. Twee jaar nadat Ethan de afvallige Britse spion Solomon Lane gevangenzette, hebben de overgebleven leden van Lane’s syndicaat zich opnieuw verenigd.

Skyscraper

Oorlogsveteraan en voormalig FBI-onderhandelaar Will Ford (Dwayne Johnson) houdt zich bezig met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer er plotseling een vuurzee ontstaat op de 96e verdieping, wordt Will beschuldigd van brandstichting en moet hij op de vlucht slaan.

Under The Tree

Nadat hij door zijn vrouw het huis uit is gezet, gaat Atli weer bij zijn ouders wonen. Zijn vader Baldvin en moeder Inga zijn juist in een bittere burenruzie verwikkeld over een grote boom die naar de zin van de buren een te grote schaduw werpt op hun tuin.

The First Purge

In dit vierde deel uit de reeks actie-horrorfilms is te zien hoe de jaarlijkse traditie is ontstaan van de meest gewelddadige twaalf uur van het jaar: de nacht waarin alle misdaden in de Verenigde Staten zijn toegestaan.

Only The Brave

Josh Brolin, Miles Teller en Jeff Bridges schitteren in dit waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotstos, een heldhaftige eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om hun landgenoten te beschermen, worden zij een van de beste brandbestrijding-teams in het land.

Vier keer Film1

De vier zenders van Film1 bieden voor ieder wat wils. Van actie tot drama en alles er tussenin. Je ziet het op Film1!

Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je de beste en nieuwste blockbusters als eerste. Geschikt voor jong en oud.

De beste vechtfilms, zenuwslopendste thrillers, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction zie je op Film1 Action! Zo zit je onafgebroken op het puntje van je stoel. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Overdag is Film1 Family hét domein voor je kinderen. Buitenlandse films zijn nagesynchroniseerd in het Nederlands. Vanaf 20.30 uur wordt het op deze zender leuk voor de hele familie. Dan is er een uitgebreid aanbod van geweldige komedies, dramafilms en familiefilms voor een oudere doelgroep.

Van romantische komedies tot drama en van romantiek tot filmhuisfilms: je ziet het allemaal op Film1 Drama. Ter aanvulling zie je op deze zender aantrekkelijke series waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.