Radio luisteren op je tv met T-Mobile

Wat is er nou lekkerder dan muziek luisteren terwijl je thuis werkt, kookt, eet of gewoon aan het relaxen bent? T-Mobile snapt dat. Daarom kun je met T-Mobile radio luisteren op je tv, laptop, smartphone en tablet. Zet die volumeknop maar open, want met zóveel verschillende radiozenders ben je echt Unlimited.

Radio Luisteren op TV: wat is het & hoe werkt het?

Radio knop op afstandsbediening

Gebruik je TV als een radio

Je tv gebruik je waarschijnlijk vooral voor het (terug)kijken van tv programma’s, series en films. Wist je dat jouw tv ook een uitgebreide verzameling radiozenders bevat die jou van de nodige energie voorzien. Maar hoe luister je die radiozenders eigenlijk?

Het is erg eenvoudig om van de tv naar de radio te switchen. Dit doe je namelijk met één druk op de knop en dat is de TV/Radio knop. In de TV gids heb je de mogelijkheid om op radiozenders te filteren. Zo kun je in één oogopslag ziet waar je allemaal uit kunt kiezen. Radio luisteren via je tv maakt deel uit van het TV Basis-pakket. Dat betekent dat de zenders voor iedereen beschikbaar zijn binnen T-Mobile TV. Daarnaast heb je ook nog de optie om je favoriete radiozenders in te stellen in je kijkprofiel. Zo kun je alles gemakkelijk en snel terugvinden.

Voordelen van radio luisteren op tv

Radio luisteren via je tv brengt veel voordelen met zich mee. Uiteraard hoef je geen aparte radio meer te kopen, maar dat is nog lang niet alles.

Meer dan 100 radiozenders

Je hebt toegang tot meer dan 100 radiozenders in het basispakket. Zo weet je zeker dat er altijd een zender tussen het aanbod zit waar jij blij van wordt.

Lokale radiozenders

Alle lokale radiozenders zijn overal in het land te beluisteren. Ben je bijvoorbeeld van Noord-Brabant naar Noord-Holland verhuisd en wil je graag dezelfde zenders luisteren? Dat kan!

Overal radio luisteren

Naast radio luisteren op je tv heb je ook de mogelijkheid om anders radio te beluisteren. Dit kan ook via je smartphone, tablet, Apple TV, laptop en PC en de TV Anywhere app. Je hebt via al jouw apparaten dus toegang tot de radio.

Geniet van radio met T-Mobile TV Kies voor een van onderstaande pakketten en luister unlimited radio op je tv.

Aanbieding
combineer mobiel + thuis
Internet en TV
€ 50
€ 30*
Per maand de eerste 8 maanden, daarna min. € 50/mnd.
Aanbieding
combineer mobiel + thuis
Internet, TV en Vast Bellen
€ 52,50
€ 32,50*
Per maand de eerste 8 maanden, daarna min. € 52,50/mnd.
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV
€ 70
€ 50**
Per maand (excl. eenmalige kosten) de eerste 8 maanden, daarna min. € 70/mnd.

*Thuis: Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s en TV incl. eerste TV Box. Na de eerste 8 mnd betaal je min. € 50/mnd of € 45/mnd (voor 100 Mbit/s) i.c.m. Klantvoordeel.

**Mobiel: Exclusief € 6,41 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons. Getoonde aanbod is i.c.m. een 2-jarig Unlimited 5G abonnement (unl. GB/SMS/Bellen in NL + 120 belmin. vanuit NL naar EU en 30 GB in de EU). Prijzen en voordelen gelden zolang je deze met een abonnement voor thuis op hetzelfde adres combineert in Klantvoordeel, het voordeelprogramma van T-Mobile.

Veelgestelde vragen over radio luisteren via je TV

  • Dat doe je heel eenvoudig met de TV/Radio knop. Met één druk op deze knop switch je van tv naar radio. En weer terug.

  • Ja. Radio luisteren via je tv zit standaard in het basispakket. Iedereen heeft toegang tot alle zenders.