Glasvezel Internet
Next level internet in Assen
 • Best of 2022: de beste deals van 2022 komen nog één keer terug!
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
 • Eerste 6 maanden voor € 30/mnd*

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Na de eerste 6 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s) m.u.v. evt. jaarlijkse inflatiecorrectie.

Glasvezel Assen

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Na de eerste 6 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s) m.u.v. evt. jaarlijkse inflatiecorrectie.

In een deel van Assen is er al Glasvezel beschikbaar. Ook zijn we bezig met de aanleg van ons eigen supersnelle glasvezelnetwerk. Dat is goed nieuws voor ruim 17.000 huishoudens in Peelo, Marsdijk, Noorderpark, Pittelo en Lariks. Straks kun je ook in deze wijken eindeloos streamen, bingen en gamen in 4K, thuiswerken en studeren. Allemaal tegelijk op het snelle, stabiele en voordelige glasvezelnetwerk. Met Glasvezel kun je tot wel 1 Gbit/s up- en downloaden. Dat is next level internet.

Ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel van T-Mobile in jouw wijk? Meld je nu vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief. Benieuwd of er op jouw adres al Glasvezel ligt of dat het er binnenkort komt? Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezelinternet van T-Mobile

Vanuit T-Mobile zijn we volop bezig met het aanleggen van ons eigen glasvezelnetwerk door heel Nederland. In Assen bieden we glasvezel aan via het netwerk van partners. Afhankelijk van jouw adres kan je van glasvezel in Assen genieten van een supersnelle, stabiele glasvezelverbinding tot 1 Gbit/s up- en download. Er zitten geen installatiekosten aan verbonden en als je jouw glasvezelabonnement combineert met een ander abonnement van T-Mobile ontvang je korting op beide.

glasvezel Assen

Waar ligt glasvezel in Assen ?

Wil je weten of er op jouw adres in Assen al een glasvezel beschikbaar is? Met onze handige postcodecheck controleer je dit eenvoudig. Is dit het geval? Dan heb jij overal in huis een goede internetverbinding en ben je helemaal klaar voor de toekomst. Is er nog geen glasvezel beschikbaar? Ontdek dan onze andere opties voor razendsnel internet abonnement van T-Mobile.

glasvezel Assen

Voordelen Glasvezel

Lees hier meer over de voordelen van Glasvezel.

Maximaal 1 Gbit/s

Supersnel

Glasvezelinternet is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Overal en altijd

Stabieler

Met het nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Next level internet

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Kies voor Glasvezel van T-Mobile in Assen

Glasvezel Internet
Eerste 6 maanden voor €30/mnd*

 • Best of 2022: de beste deals van 2022 komen nog één keer terug!
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download
Glasvezel

Eenvoudig overstappen naar Glasvezel van T-Mobile

Is er glasvezel beschikbaar op jouw adres in Assen? Stap eenvoudig over naar T-Mobile. Sluit online een abonnement af en een monteur komt bij je langs om het aan te sluiten en een wifi check te doen. Zo weet je zeker dat je overal in huis supersnel internet hebt.

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bij het afsluiten van internet op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.

Stap 2

Breid uit naar wens

Breid je Glasvezel abonnement uit met een TV abonnement en maak het helemaal compleet met extra zenderpakketten en Cloud Opnemen. Of boost je signaal met een wifiversterker, zodat je thuis in elke hoek supersnelle wifi hebt.

Stap 3

Stap soepel over

Kies je aansluitdatum en je ontvangt het installatiepakket zo snel mogelijk thuis. Met onze gratis Overstapservice regelen wij de overstap van je huidige provider naar T-Mobile.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor glasvezelinternet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Voordelen van T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Tv-kijken zonder TV Box

Geen gedoe met extra kabels of kastjes. Kijk T-Mobile TV via een app op je eigen smart-tv.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Glasvezel aanleg Waar leggen we Glasvezel aan in Assen?

Benieuwd naar de glasvezelplanning voor Assen? In een deel van Assen is Glasvezel al beschikbaar. Op de kaart zie je waar we Glasvezel gaan aanleggen bij jou in de buurt. Woon je in Peelo, Marsdijk, Noorderpark, Pittelo of Lariks en wil je als een van de eersten weten wat de aanleg gaat betekenen voor je? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zo weet je precies wanneer er Glasvezel in je wijk komt.

Glasvezel in 4 stappen In vier stappen naar Glasvezel in Assen

Binnenkort is Glasvezel van T-Mobile ook bij jou in Assen beschikbaar: de werkzaamheden zijn al begonnen. Hieronder lees je de stappen. Als de stappen zijn doorlopen, kun jij ook genieten van supersnel glasvezelinternet voor een scherpe prijs.

 1. Kabels leggen

  Onze monteurs leggen de nieuwe kabels netjes en snel onder de grond in je straat.

  Let op glasvezelkabel

 2. Aansluitpunt plaatsen

  Een van onze experts komt bij je thuis om de beste plek voor het aansluitpunt te bepalen. Ben je lid van een VvE, dan moeten de andere bewoners instemmen.

  Glasvezel aanleggen

 3. Aansluiten

  De monteur sluit je aan op next level glasvezelinternet.

  Glasvezelkabel

 4. Je kunt supersnel internetten

  Alles is er klaar voor. Heb je gekozen voor supersnel Glasvezel van T-Mobile, dan krijg je nog een laatste keer bezoek van een monteur. Die activeert je aansluiting, hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is en installeert je eventuele tv-aansluiting. Je kunt nu supersnel internetten.

  Online met Glasvezelinternet

Glasvezel aansluiten Hoe werkt het?

Glasvezel aansluiten in Assen is zo gebeurd. Bekijk de video en ontdek het gemak.

Ben je bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder in Assen en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan de tweede video. Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl

Als eerste toegang tot T-Mobile Glasvezel in Assen? Houd me op de hoogte

T-Mobile Glasvezel komt naar Assen! Wil jij er als eerste bij zijn? Laat dan jouw gegevens achter en ontvang relevante updates voor jouw adres.

T-Mobile gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

* verplichte velden

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij je thuis? Maak dan telefonisch een afspraak via nummer 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

Veelgestelde vragen

  1. Het is supersnel
   Glasvezelinternet is supersnel internet. Tot wel 1 Gbit ⁄s up- & download. Dat betekent dat je kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Bovendien is 4K tv-kijken eindelijk mogelijk omdat het beeld op je HD TV superscherp is met Glasvezel.
  2. Je hebt een stabiele verbinding
   Iedereen heeft zijn eigen netwerk, dus heb je met Glasvezel nooit meer last van haperingen. Ongeacht met hoeveel mensen je thuis ook online bent.
  3. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst
   Glasvezel kan de stijgende vraag naar data aan. Een fijn idee. Bovendien schept een netwerk zonder grenzen eindeloos veel digitale mogelijkheden. Wat dacht je van zorg op afstand? Glasvezel is dus niet alleen fijn, maar ook keihard nodig voor onze toekomst.
 • Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er eerst liggen. Onze partner Open Dutch Fiber legt het netwerk aan. Als Open Dutch Fiber klaar is met aanleggen, beheren en onderhouden ze het glasvezelnetwerk ook. Daarnaast repareren zij eventuele storingen. Al zal dat laatste minimaal zijn.

 • We sluiten je huis aan op het glasvezelnetwerk via een glasvezelaansluitpunt. Dat is een kastje dat in de meterkast wordt geplaatst. De exacte locatie bepaal je als bewoner zelf, samen met de installateur.

 • Ja. Sluit je een glasvezelabonnement af bij T-Mobile? Dan legt een van onze partners gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je huis. Woon je in een hoogbouwcomplex, dan krijg je altijd een gratis aansluitpunt. Ook als je geen abonnement afsluit.

 • Nee, dat kan niet meteen. Pas als je een abonnement hebt afgesloten, komt er een monteur van T-Mobile langs om je aansluitpunt te activeren.

 • Dat hangt af van de provider die je kiest. Alle providers bieden sowieso supersnel internet. Je kunt bij T-Mobile ook kiezen voor een pakket met Interactieve TV en/of telefonie.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen:

  • Sluit je abonnement online af
   Op onze website vind je alle mogelijkheden en prijzen.
  • Persoonlijk advies aan huis
   Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).
  • Bel met een van onze adviseurs
   Bel gratis met een van onze adviseurs op 0800-8665004. Dit kan ma-vrij 8-21 uur en za 8-18 uur).
  • Kom naar de winkel
   Kom langs bij een T-Mobile winkel in de buurt.
 • Nee. Maar zonder abonnement kun je geen gebruikmaken van het glasvezelnetwerk.

 • Op dit moment wel. In de toekomst komen er ook andere aanbieders op het netwerk.

 • Ja. En hoe eerder je die toestemming vraagt, hoe sneller we je kunnen aansluiten. De voorzitter krijgt daar een aparte brief over. Vragen? Mail dan naar vve@opendutchfiber.nl.

 • Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Bekijk onze Glasvezelpagina voor alles mogelijkheden.

 • Heb je vragen en/of klachten over de werkzaamheden, stuur dan een e-mail naar vve@opendutchfiber.nl.

  Heb je vragen over alle mogelijkheden en abonnementen: bel gratis naar T-Mobile op 0800-8665004.