T-Mobile Glasvezel
Next level Internet
Glasvezel

Glasvezel van T-Mobile

Ook jij kan straks genieten van glasvezelinternet van T-Mobile. Zonder haperingen supersnel streamen, gamen en videobellen, tot maar liefst 1Gbit/s up en down. Met hoeveel mensen je ook thuis online bent. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is daardoor stabieler en sneller dan DSL. Je hoeft de snelheid immers niet meer te delen met anderen in je woning of wijk. Nieuwsgierig?

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar de plannen voor de aanleg van glasvezelinternet van T-Mobile in jouw regio en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en hoor wanneer jouw wijk aan de beurt is.

T-Mobile gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

* verplichte velden

Steeds meer Glasvezel in Nederland

T-Mobile heeft al heel veel huishoudens blij gemaakt met supersnel glasvezelinternet. Onze magenta-roze glasvezelkabels verschijnen steeds meer in de grond. Zo ligt er al Glasvezel van T-Mobile in Den Haag, Eindhoven en Rotterdam, en starten we binnenkort met de aanleg in nog veel meer gebieden in Nederland. Zo kan ook jij, nu of in de toekomst, overstappen op supersnel internet.