Glasvezel in Den Haag

Haal het beste uit je tijd thuis met Glasvezel van T-Mobile. Via ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk kun je namelijk online gamen, eindeloos streamen en up- en downloaden tot 1Gbit/s. Zonder haperingen. Met hoeveel mensen je ook thuis online bent. Woon je in Segbroek? Dan ligt er al Glasvezel bij jou in de straat. Om daarvan te kunnen profiteren hoef je alleen nog maar een abonnement af te sluiten. We zijn gestart met de aanleg van supersnel Glasvezel in Loosduinen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Wat zeggen de bewoners?

Benieuwd naar de ervaring die de Familie Meijer, Risselda en Bosch hebben met Glasvezel van T-Mobile? Je leest het hier. 

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Taco Risselda

“Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin.”

Familie Bosch

”Snel en stabiel internet is voor ons superbelangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte en nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en grote bestanden verplaatsen.”

Bestel Glasvezel Bestel hier jouw glasvezelinternet en TV abonnement

Basic

50 Mbit/s

30,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 45,- /mnd, exlc eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

Fast

100 Mbit/s

35,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 50,- /mnd, exlc eenmalige kosten 

Bekijk pakket

Lees meer

Premium

1 Gbit/s

40,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 55,- /mnd, excl. eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

*T-Mobile Thuis Glasvezel : I.c.m. 1-jarig abonnement. Bij een internetsnelheid van 50 mbit/s, de eerste 6 maanden € 30 p/mnd. Daarna € 45 p/mnd. Doe de postcodechecker om te bekijken of dit aanbod ook van toepassing is op jouw huisadres of al bestelbaar is.

Bekijk hier de volledige tarievenlijst.

Het laatste glasvezelnieuws

De 7 belangrijkste voordelen van Glasvezel

Wat zijn nu de voordelen van Glasvezel? We hebben ze in onderstaand artikel voor je uitgelicht. 

Dit zijn de voordelen van T-Mobile Glasvezel

Glasvezel van T-Mobile Thuis biedt een groot aantal voordelen. Zo kun je maandelijks je abonnement aanpassen en gratis eredivisie voetbal kijken!

Gamen via Glasvezel

De nieuwste games spelen op je 4K tv, tablet of smartphone, zonder dat je een dure console in huis hebt staan? Het kan sinds kort met Google Stadia, een streaming dienst voor videogames.

Voordelen van Glasvezel Twijfel je nog? Lees hier alles over de voordelen en het krijgen van persoonlijk advies

Wat is Glasvezel t-mobile

Waarom Glasvezel?

We verbruiken steeds meer data – Netflix, online games, video bellen, slimme apparaten. We hebben in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik nu en in de toekomst.

Voordelen Glasvezel t-mobile

Voordelen van Glasvezel

 1. Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s.
 2. Bestanden up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 3. Minder gevoelig voor storingen
 4. Klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen
Glasvezel kabels

Hoe werkt het?

 1. Graven - De glasvezelkabels moeten de grond in, hiervoor wordt de straat opengebroken.
 2. Voorbereiden - Je krijgt een persoonlijk gesprek met VolkerWessels Telecom. Let op: als je in een VvE zit, moet je even toestemming vragen!
 3. Aansluiten - Je glasvezelaansluitpunt wordt op de afgesproken plek geïnstalleerd.
 4. Internetten - De T-Mobile monteur komt langs om je modem te installeren en te beveiligen. Let op: zodra je afspraak staat gepland, kan je je huidige abonnement opzeggen.

Lees meer hierover

Persoonlijk advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij jou aan huis? Neem dan telefonisch contact op voor het maken van een afspraak op: 085 53 60 460

Bel met een specialist

Bel met een specialist

Bel voor telefonisch advies met een van onze adviseurs naar 0800 - 866 50 04  (gratis).

Winkel

Kom langs bij de T-Mobile shop in Den Haag

Laat je informeren door onze collega’s in de T-Mobile shop op Frederik Hendriklaan 262 of Grote Marktstraat 16. Klik op een van de linkjes voor de actuele openingstijden. 

Hoe werkt het? Glasvezel aansluiten is zo gepiept met de aansluitservice van T-Mobile

Segbroek en Loosduinen Hoe ver is de aanleg van Glasvezel in Segbroek en Loosduinen?

Segbroek is helemaal klaar! We zijn nu hard bezig in Loosduinen. Woon je in Loosduinen en wil je als eerste weten wanneer jouw huis aan de beurt is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in

Glasvezel Segbroek en Loosduinen

Zo werkt de aanleg van Glasvezel in jouw gebouw

Ben je een bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan deze video.
Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl.

Veelgestelde vragen over Glasvezel

Bij vragen over de aanleg en bouw van ons glasvezelnetwerk kan je contact opnemen met VWT. VWT is zowel telefonisch (088-1860444) als per e-mail bereikbaar: loosduinen@vwtelecom.com
 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement van T-Mobile afsluit krijg je een gratis glasvezelpunt. Woon je in hoogbouw dan heb je geluk want dan krijg je sowieso een gratis aansluiting.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

  Vervolgens krijg je van ons de nieuwste modem in de markt, zodat je Wifi-signaal optimaal is. Voor nog beter bereik en meer snelheid.

 • Is T-Mobile de enige provider via het glasvezelnetwerk?

  Het glasvezelnetwerk van T-Mobile is een open netwerk, voorlopig is T-Mobile de enige aanbieder. In de toekomst kan het zijn dat er meerdere providers zich aanbieden op ons netwerk.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

  Heb je al een DSL abonnement van T-Mobile en wil je overstappen naar Glasvezel? Dat kan! Wij helpen je om je huidige DSL abonnement om te zetten naar een supersnel glasvezelabonnement.

 • Ik krijg een aanbieding van T-Mobile maar ook van andere aanbieders. Wat moet ik doen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste aanbod hebben. Meeste snelheid, scherpste prijs. Je moet echter doen wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd bellen.

  Ook bij T-Mobile krijgt je een gratis huisaansluiting. Wij leggen de huisaansluiting echter pas aan als je een abonnement afsluit. Deze werkwijze is sneller en efficiënter. Bovendien heb je minder overlast omdat de straat minder lang openligt.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alles waar je rekening mee moet houden voor je in een handig document vastgelegd.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!

 • Ik heb me voor 28 oktober 2019 ingeschreven voor het introductie-aanbod van Glasvezel Internet + TV, 1 Gbit/s voor 30 euro, maar dat kost nu 40 euro. Hoe kan ik alsnog gebruik maken van dit aanbod?

  Omdat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons per mail een seintje wanneer glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Je kan het gewenste abonnement bestellen voor huidige prijs, nl €40. Je ontvangt van ons een extra korting van €10 op je factuur, 12 maanden lang. En bij jij in het bezit van Glasvezel Internet + TV, 1 Gbit/s voor €30.

 • Wanneer kan ik het beste mijn huidige abonnement opzeggen?

  Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot glasvezel in Den Haag? Schrijf je in en we sturen je het laatste nieuws!


* verplichte velden