T-Mobile Glasvezel is er.
Glasvezelinternet in Eindhoven vanaf € 30 per maand.
Glasvezel Eindhoven

We hebben de aanleg van ons eigen supersnelle glasvezelnetwerk in Eindhoven afgerond. Dat is goed nieuws voor 30.000 huishoudens in Strijp, Gestel en Centrum. Met glasvezelinternet kun je namelijk razendsnel up- en downloaden (tot 1Gbit/s) en eindeloos streamen en bingen, supersnel gamen zonder vertraging en videobellen met al je huisgenoten tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Met hoeveel mensen je ook thuis bent. Next level internet noemen we dat. Sluit nu eenvoudig online Glasvezel af in Eindhoven.

Benieuwd of Glasvezel beschikbaar is op je adres?

Meer weten over de mogelijkheden van supersnel Glasvezel met een bijpassend abonnement? Doe de postcodecheck en kijk of Glasvezel beschikbaar is bij je thuis.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Bestel Glasvezel

Eerste 8 maanden voor €30/mnd
Excl. eenmalige kosten*
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
 • Gratis Overstapservice
Glasvezel

Voordelen T-Mobile Hierom zit je voor Glasvezelinternet perfect bij T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Taco Risselda

“Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin.”

Famillie Bosch

”Snel en stabiel internet is voor ons superbelangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en grote bestanden verplaatsen.”

Over Glasvezel

test

Wat is Glasvezel eigenlijk precies?

Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt met lichtsignalen digitale informatie doorheen gestuurd. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert, alle data worden verstuurd door een laserlicht dat extreem snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet heeft dus letterlijk de snelheid van het licht.

test

Waarom is Glasvezel nodig?

Door al dat online gamen, streamen, thuiswerken en videobellen, verbruiken we met z’n allen steeds meer data. Het oude kabelnetwerk dat er ligt, kan al die data nu al bijna niet meer verwerken. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst. 

Voordelen Glasvezel Daarom kies je voor nextlevel internet

Maximaal 1 Gbit/s

Eindeloos internet

Geniet met razendsnel Glasvezel van T-Mobile van een up- en downloadsnelheid tot maar liefst 1 Gbit/s. Dat betekent dat je onbeperkt kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Next level noemen we dat.

Overal en altijd

Nooit meer vertraging

Met Glasvezel van T-Mobile ben je verzekerd van een stabiele internetverbinding. Je hebt nooit meer last van vertraging of haperingen, met hoeveel mensen je thuis ook online bent. Of je nu van je huis een kantoor, gameroom of bioscoop maakt.

Next level internet

Maximale bandbreedte

Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst. De vraag naar data blijft stijgen en Glasvezel heeft hier de capaciteit voor. Het netwerk biedt de ruimte die we nodig hebben om digitaal te blijven groeien. Kortom, klaar voor de toekomst met next level internet.

Glasvezel aanleg Waar hebben we glasvezel aangelegd in Eindhoven?

Benieuwd naar de glasvezelplanning voor Eindhoven? Op de kaart zie je waar we Glasvezel hebben aangelegd. We zijn klaar met de aanleg van Glasvezel in Strijp, Gestel en het Centrum. Doe de postcodecheck om te kijken of we op jouw adres Glasvezel kunnen leveren.

Glasvezel aansluiten Hoe werkt het?

Glasvezel aansluiten in Eindhoven is zo gebeurd. Bekijk de video en ontdek het gemak.

Ben je bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder in Eindhoven en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan de tweede video. Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl.

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je nog vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij je thuis? Maak dan telefonisch een afspraak via nummer 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

FAQ Veelgestelde vragen over glasvezel

  1. Het is supersnel 
   Glasvezelinternet is supersnel internet. Tot wel 1 Gbit ⁄s up- & download. Dat betekent dat je kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Bovendien is 4K tv-kijken eindelijk mogelijk omdat het beeld op je HD TV superscherp is met Glasvezel. 
  2. Je hebt een stabiele verbinding
   Omdat iedereen zijn eigen netwerk heeft, heb je met Glasvezel nooit meer last van haperingen, met hoeveel mensen je thuis ook online bent. 
  3. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst
   Glasvezel kan de stijgende vraag naar data aan. Een fijn idee. Bovendien schept een netwerk zonder grenzen eindeloos veel digitale mogelijkheden. Wat dacht je van zorg op afstand? Glasvezel is dus niet alleen fijn, maar ook keihard nodig voor onze toekomst.
 • Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk.

 • We sluiten je huis aan op het glasvezelnetwerk via een glasvezelaansluitpunt. Dat is een kastje dat in de meterkast wordt geplaatst. De exacte locatie bepaal je als bewoner zelf, samen met de installateur.

 • Ja. Als je een glasvezelabonnement afsluit bij bijvoorbeeld T-Mobile, legt een van onze partners gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je huis. Woon je in een hoogbouwcomplex, dan krijg je altijd een gratis aansluitpunt. Ook als je geen abonnement afsluit.

 • Nee, dat kan niet meteen. Pas als je een abonnement hebt afgesloten, komt er een monteur van T-Mobile langs om je aansluitpunt te activeren.

 • Dat hangt af van de provider die je kiest. Alle providers bieden sowieso supersnel internet, maar je kunt bij onder andere T-Mobile ook kiezen voor een pakket met Interactieve TV en/of telefonie.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen:

  • Sluit je abonnement online af
   Op onze website vind je alle mogelijkheden en prijzen.
  • Persoonlijk advies aan huis
   Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).
  • Bel met een van onze adviseurs
   Bel gratis met een van onze adviseurs op 0800-8665004. Dit kan ma-vrij 8-21 uur en za 8-18 uur).
  • Kom naar de winkel
   Kom langs bij een T-Mobile winkel in de buurt.
 • Nee. Maar zonder abonnement kun je geen gebruikmaken van het glasvezelnetwerk.

 • Op dit moment wel. In de toekomst komen er ook andere aanbieders op het netwerk.

 • Ja. En hoe eerder je die toestemming vraagt, hoe sneller we je kunnen aansluiten. De voorzitter krijgt daar een aparte brief over. Vragen? Mail dan naar eindhoven@vwtelecom.com .

 • Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Bekijk onze Glasvezelpagina voor alles mogelijkheden.

 • Heb je vragen en/of klachten over de werkzaamheden: bel naar VolkerWessels Telecom op 088-1860444, of stuur een e-mail naar eindhoven@vwtelecom.com.

  Heb je vragen over alle mogelijkheden en abonnementen: bel gratis naar T-Mobile op 0800-8665004.