Glasvezel in Eindhoven

Goed nieuws: we zijn gestart met de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Eindhoven. Daarmee gaan we 30.000 huishoudens in Strijp, Gestel en Centrum blij maken. Met glasvezelinternet kun je namelijk razendsnel up- en downloaden (tot 1Gbit/s) en eindeloos streamen, videobellen, gamen en thuiswerken. Zonder haperingen. Met hoeveel mensen je ook tegelijk thuis bent. Doe de glasvezelcheck en kijk of bij jou in de buurt glasvezel is! Schrijf je nu vrijblijvend in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel in jouw wijk.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Wat is Glasvezel eigenlijk?

Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt met lichtsignalen digitale informatie doorheen gestuurd. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert, alle data hiervoor worden verstuurd door een laserlicht dat extreem snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet heeft dus letterlijk de snelheid van het licht.

Waarom is Glasvezel nodig?

Door al dat online gamen, streamen, thuiswerken en videobellen, verbruiken we met z’n allen steeds meer data. Het oude kabelnetwerk dat er ligt, kan al die data nu al bijna niet meer verwerken. Met Glasvezel ben je wel klaar voor de toekomst.

De grote voordelen van supersnel glasvezelinternet

De voordelen van supersnel Glasvezel

Behalve dat het supersnel is, heeft glasvezelinternet nog veel meer voordelen. We hebben er 7 voor je op een rij gezet.

Alle voordelen van Glasvezel van T-Mobile

Glasvezel van T-Mobile heeft veel voordelen. Zo kun je elke maand je abonnement aanpassen en kijk je gratis ESPN, dé sportzender van Nederland. En er is meer.

Gamen via supersnel Glasvezel

De nieuwste games spelen op je 4K tv, tablet of smartphone, zonder dure console te hoeven aanschaffen? Het kan sinds kort met Google Stadia, een streamingdienst voor videogames.

Bestel Glasvezel Bestel hier jouw glasvezelinternet en TV-abonnement

Basic

50 Mbit/s

30*

p/mnd 6 maanden, daarna €45 p/mnd, excl. eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

Fast

100 Mbit/s

35*

p/mnd 6 maanden, daarna €50 p/mnd, excl. eenmalige kosten 

Bekijk pakket

Lees meer

Premium

1 Gbit/s

40*

p/mnd 6 maanden, daarna €55 p/mnd, excl. eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement en de aangegeven maximum snelheid.

Maar voor het zover is… In 4 stappen naar Glasvezel in Eindhoven

Binnenkort is Glasvezel van T-Mobile ook bij jou in de wijk beschikbaar: de werkzaamheden zijn al begonnen. We laten je graag weten wanneer jij kunt genieten van supersnel glasvezelinternet voor een zeer scherpe prijs. Dat gaat als volgt.

 1. Kabels leggen

  In jouw straat leggen onze monteurs de nieuwe kabels netjes en snel onder de grond.

 2. Aansluitpunt plaatsen

  Een van onze experts komt bij jou thuis de beste plek voor het aansluitpunt bepalen. Ben je lid van een VvE, dan moeten de andere bewoners instemmen.

 3. Aansluiten

  De monteur sluit je aan op supersnel glasvezelinternet.

 4. Supersnel internetten

  Alles is er klaar voor. Heb je gekozen voor supersnel Glasvezel van T-Mobile, dan krijg je nog een laatste keer bezoek van een monteur. Die activeert je aansluiting, hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is en installeert je eventuele tv-aansluiting. Je kunt nu supersnel internetten.

Waar leggen we Glasvezel aan in Eindhoven?

Op de kaart zie je waar we Glasvezel gaan aanleggen in Eindhoven. Woon je in Eindhoven en wil je als eerste weten wat dit voor jou gaat betekenen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in

Glasvezel Eindhoven

Wat vinden andere gebruikers van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Taco Risselda

“Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin.”

Familie Bosch

”Snel en stabiel internet is voor ons superbelangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte en nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en grote bestanden verplaatsen.”

Hoe werkt het? Glasvezel aansluiten is zo gepiept met de aansluitservice van T-Mobile

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je nog vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Wellicht kunnen onze adviseurs je helpen de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Op t-mobile.nl/winkels vind je de adressen en openingstijden.

Zo werkt de aanleg van Glasvezel in jouw gebouw

Ben je een bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan deze video.
Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl.

Hou mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot glasvezel in Eindhoven? Schrijf je in en je ontvangt van ons het laatste nieuws!


* verplichte velden

Veelgestelde vragen over glasvezel

 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement van T-Mobile afsluit krijg je een gratis glasvezelpunt. Woon je in hoogbouw dan heb je geluk want dan krijg je sowieso een gratis aansluiting.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

  Vervolgens krijg je van ons de nieuwste modem in de markt, zodat je Wifi-signaal optimaal is. Voor nog beter bereik en meer snelheid.

 • Is T-Mobile de enige provider via het glasvezelnetwerk?

  Het glasvezelnetwerk van T-Mobile is een open netwerk, voorlopig is T-Mobile de enige aanbieder. In de toekomst kan het zijn dat er meerdere providers zich aanbieden op ons netwerk.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

  Heb je al een DSL abonnement van T-Mobile en wil je overstappen naar Glasvezel? Dat kan! Wij helpen je om je huidige DSL abonnement om te zetten naar een supersnel glasvezelabonnement.

 • Ik krijg een aanbieding van T-Mobile maar ook van andere aanbieders. Wat moet ik doen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste aanbod hebben. Meeste snelheid, scherpste prijs. Je moet echter doen wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd bellen.

  Ook bij T-Mobile krijgt je een gratis huisaansluiting. Wij leggen de huisaansluiting echter pas aan als je een abonnement afsluit. Deze werkwijze is sneller en efficiënter. Bovendien heb je minder overlast omdat de straat minder lang openligt.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alles waar je rekening mee moet houden voor je in een handig document vastgelegd.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!

 • Wanneer kan ik het beste mijn huidige abonnement opzeggen?

  Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Wat zijn de tarieven voor Glasvezel?

  Bekijk hier de volledige tarievenlijst.