Glasvezel in Eindhoven

Goed nieuws: we zijn gestart met de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Eindhoven. Daarmee gaan we 30.000 huishoudens in Strijp, Gestel en Centrum blij maken. Met glasvezelinternet kun je namelijk razendsnel up- en downloaden (tot 1Gbit/s) en eindeloos streamen, videobellen, gamen en thuiswerken. Zonder haperingen. Met hoeveel mensen je ook tegelijk thuis bent. Schrijf je nu vrijblijvend in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel in jouw wijk.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezel: wat is het precies?

Internet met de snelheid van het licht. Letterlijk. Een glasvezelkabel is namelijk een haardunne vezel van twee soorten glas, waar de informatie met lichtsignalen doorheen wordt gestuurd. Vergelijk het maar met het doorseinen van een morsecode met een zaklamp. De digitale informatie (films, mailtjes, websites) wordt verstuurd door een laserlicht. Dat laserlicht wordt op een gigantische snelheid steeds aan- en uitgeschakeld. Hoe sneller dat aan- en uitschakelen gaat, hoe sneller de informatie wordt verstuurd. Omdat we met z’n allen steeds meer data gebruiken, kunnen de oude kabels het al bijna niet meer aan en zijn we als land echt toe aan dit nieuwe netwerk. Goed nieuws voor Eindhoven. Want met het glasvezelnetwerk van T-Mobile is Eindhoven straks klaar voor de toekomst.

Zij genieten al volop

In Den Haag hebben we al een heleboel mensen blij gemaakt en ze vertellen je graag waarom.

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Taco Risselda

“Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin.”

T-Mobile Eindhoven

Onze T-Shop collega’s in Eindhoven staan voor je klaar om al je glasvezelvragen te beantwoorden.

Bestel Glasvezel Bestel hier jouw glasvezelinternet en TV abonnement

Basic

50 Mbit/s

30,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 45,- /mnd, exlc eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

Fast

100 Mbit/s

35,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 50,- /mnd, exlc eenmalige kosten 

Bekijk pakket

Lees meer

Premium

1 Gbit/s

40,-*

p/mnd 6 maanden, daarna 55,- /mnd, excl. eenmalige kosten

Bekijk pakket

Lees meer

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement en de aangegeven maximum snelheid.

Bekijk hier de volledige tarievenlijst.

De grote voordelen van supersnel glasvezelinternet

De 7 belangrijkste voordelen van Glasvezel

Lees hier wat, behalve snelheid, de grote voordelen zijn van glasvezelinternet. We hebben er 7 voor je verzameld.

Dit zijn de voordelen van T-Mobile Glasvezel

Omdat je bij ons elke maand je abonnement aan mag passen en gratis eredivisie voetbal kijkt bijvoorbeeld. Maar er is meer!

Gamen via Glasvezel

De nieuwste games spelen op je 4K tv, tablet of smartphone, zonder dat je een dure console in huis hebt staan? Het kan sinds kort met Google Stadia, een streaming dienst voor videogames.

Maar voor het zover is… In 4 stappen naar Glasvezel in Eindhoven

 1. Graven

  De gloednieuwe kabels komen bij jou in de straat in de grond te liggen. Dat doen we snel en netjes.

 2. Voorbereiden

  Er komt iemand persoonlijk bij je langs om te kijken waar je aansluitpunt moet komen. Let op: zit je in een VvE, dan heb je toestemming nodig van de andere bewoners.

 3. Aansluiten

  Er komt een monteur langs om je aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

 4. Internetten

  De installateur van T-Mobile installeert en activeert je modem. Zodra die afspraak staat, kun je je huidige abonnement opzeggen.

Waar leggen we Glasvezel aan in Eindhoven?

Op de kaart zie je waar we Glasvezel gaan aanleggen in Eindhoven. Woon je in Eindhoven en wil je als eerste weten wat dit voor jou gaat betekenen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in

Glasvezel Eindhoven

Zo werkt de aanleg van Glasvezel in jouw gebouw

Ben je een bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan deze video.
Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl.

Hou mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot glasvezel in Eindhoven? Schrijf je in en je ontvangt van ons het laatste nieuws!


* verplichte velden

Veelgestelde vragen over glasvezel

 • Is het glasvezelaansluitpunt echt gratis?

  Ja, wanneer je een glasvezelabonnement van T-Mobile afsluit krijg je een gratis glasvezelpunt. Woon je in hoogbouw dan heb je geluk want dan krijg je sowieso een gratis aansluiting.

 • Zodra er een glasvezelaansluitpunt in mijn woning is aangelegd, kan ik dan direct gebruikmaken van glasvezel internet?

  Nee, het gratis glasvezelaansluitpunt wordt aangelegd door VolkerWessels Telecom nadat je een glasvezelabonnement hebt afgesloten bij T-Mobile. Een monteur van T-Mobile zal een afspaak met je maken om je glasvezel abonnement te activeren.

  Vervolgens krijg je van ons de nieuwste modem in de markt, zodat je Wifi-signaal optimaal is. Voor nog beter bereik en meer snelheid.

 • Is T-Mobile de enige provider via het glasvezelnetwerk?

  Het glasvezelnetwerk van T-Mobile is een open netwerk, voorlopig is T-Mobile de enige aanbieder. In de toekomst kan het zijn dat er meerdere providers zich aanbieden op ons netwerk.

 • Welke diensten kan ik afnemen via glasvezel?

  Naast supersnel glasvezel via Internet, kan je kiezen voor vaste telefonie en/of Interactieve TV. Dan kun je probleemloos met meerdere apparaten interactieve TV kijken, zonder kwaliteitsverlies en je kunt in 4K video’s en series streamen.

  Heb je al een DSL abonnement van T-Mobile en wil je overstappen naar Glasvezel? Dat kan! Wij helpen je om je huidige DSL abonnement om te zetten naar een supersnel glasvezelabonnement.

 • Ik krijg een aanbieding van T-Mobile maar ook van andere aanbieders. Wat moet ik doen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste aanbod hebben. Meeste snelheid, scherpste prijs. Je moet echter doen wat het beste past bij je persoonlijke situatie. Voor advies kun je ons natuurlijk altijd bellen.

  Ook bij T-Mobile krijgt je een gratis huisaansluiting. Wij leggen de huisaansluiting echter pas aan als je een abonnement afsluit. Deze werkwijze is sneller en efficiënter. Bovendien heb je minder overlast omdat de straat minder lang openligt.

 • Heb ik toestemming nodig van de VVE, indien mijn woning daar onderdeel van is?

  Ja, je hebt toestemming van jouw VVE nodig om glasvezel door te trekken naar je woning. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we alles waar je rekening mee moet houden voor je in een handig document vastgelegd.

 • Met wie werkt T-Mobile samen in dit project?

  Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er wel eerst liggen. Dat doen we niet zelf, maar laten we graag over aan de specialisten van VolkerWessels Telecom. Een ambitieuze en betrouwbare partner, die in het hele land glasvezelnetwerken aanlegt als basis om mensen met elkaar te verbinden. Als ze klaar zijn met aanleggen, zullen ze het glasvezelnetwerk ook beheren, onderhouden en eventuele storingen repareren. Al zal dat laatste minimaal zijn. Primevest Capital Partners is de eigenaar van het netwerk. Dan weet je ook waar die naam vandaan komt!

 • Wanneer kan ik het beste mijn huidige abonnement opzeggen?

  Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Wat zijn de tarieven voor Glasvezel?

  Bekijk hier de volledige tarievenlijst.