1 Gigabit Glasvezel Internet
NEXT LEVEL INTERNET VOOR THUIS
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
 • Gratis Overstapservice
T-Mobile DSL

Wil je next level internet ervaren bij je thuis? Dan is 1 gigabit-internet precies wat je nodig hebt. Films en series streamen, online gamen en slimme apparaten gebruiken ging nog nooit zo makkelijk. Bovendien is het helemaal klaar voor de toekomst. Alles wat je moet weten over 1 Gbit/s snelheid met glasvezelinternet lees je hieronder. Doe snel de glasvezelcheck en kijk of Glasvezel beschikbaar is op je adres.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

 

Wat is gigabit-internet?

De uitleg van gigabit-internet is simpel: het betekent dat je een internetabonnement hebt met een maximale downloadsnelheid van 1 gigabit (1000 megabit per seconde). Uploaden gaat met dezelfde snelheid. En mogelijk wordt dit in de toekomst nóg sneller. Door deze hoge snelheid kun je bijvoorbeeld met het hele gezin tegelijk Netflixen in 4K beeldkwaliteit, gamen of bestanden downloaden op verschillende apparaten. Door de combinatie van gigabit-internet en Glasvezel geniet je dus altijd van razendsnel en superstabiel internet.

Wat is Gigabit

Welke internetsnelheid past bij mij?

De internetsnelheid die geschikt is voor je hangt af van je behoefte en gebruik. Kies je voor 1 gigabit, dan kun je altijd rekenen op de hoogste internetsnelheid en onbezorgd internetten. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Doe dan de speedtest.

Zo snel is glasvezelinternet

Verstuur je alleen wat e-mails op een dag? Of heb je huisgenoten die gamen, streamen en videobellen? Het kan allemaal met Glasvezel. Hieronder zie je een aantal voorbeelden waarmee je kunt bepalen welke snelheid geschikt is voor je.


100 Mbit/s 400 Mbit/s 1 Gbit/s (1000 Mbit/s)
Game downloaden (40 GB)
1 uur 15 minuten 6 minuten

Series downloaden op je iPad voor de vakantie (6 GB)

9 minuten 2,5 minuut 1 minuut
Update voor je computer (2/3 GB)
3 minuten 1 minuut 20 seconden

Wil je snel gigabit-internet? Bestel nu bij T-Mobile!

Glasvezel internet
Eerste 6 maanden voor € 30/mnd*
EXCL. EENMALIGE KOSTEN

 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
 • Gratis Overstapservice
T-Mobile DSL

Veelgestelde vragen over gigabit-internet

 • Met 1 Gbit/s internet (1000 megabit) is de downloadsnelheid 1 gigabit per seconde. Dat is tien keer sneller dan 100 Mbit/s internet, een downloadsnelheid van 100 megabit per seconde.

 • Jazeker, ook voor zakelijk gebruik kun je op steeds meer adressen een gigabit-internetabonnement afsluiten. Ontdek alle mogelijkheden van zakelijk internet.

 • Als je kiest voor glasvezel internet van T-Mobile Thuis, heb je zelf de mogelijkheid om jouw pakket samen te stellen. We bieden je drie opties: 50 Mbit/s, 100 Mbit/s en 1000 Mbit/s. De kosten van jouw abonnement hangen dus af van de keuze die je maakt. Je hebt later altijd nog de kans om jouw abonnement kosteloos aan te passen.

 • Overal waar we Glasvezel aanbieden, is het mogelijk om te genieten van snelheden tot 1 gigabit. T-Mobile is druk bezig om Glasvezel op zoveel mogelijk plekken in Nederland beschikbaar te maken. Wil je weten of 1 Gbit/s internet beschikbaar is op je adres? Doe dan de postcodecheck.

 • Misschien is er op je adres inmiddels een glasvezelaansluiting geplaatst zonder dat je het weet. Check of Glasvezel toch mogelijk is en doe de postcodecheck.