Glasvezel Internet
Next level internet in Leiden
  • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download
  • Moeiteloos online zonder haperingen
  • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
Glasvezel Leiden

Met T-Mobile Glasvezel kun je nu ook in Leiden tot wel 1 Gbit/s up- en downloaden, eindeloos streamen, gamen zonder vertraging en videobellen met al je huisgenoten tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Next level internet noemen we dat. Glasvezel is dé vervanger van het verouderde kopernetwerk. Het is stabiel en voordelig en je bent weer helemaal klaar voor de toekomst.

Benieuwd of er op jouw adres al Glasvezel ligt of dat het binnenkort komt? Doe de postcodecheck hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Voordelen Glasvezel

Lees hier meer over de voordelen van Glasvezel.

Supersnel

Razendsnel

Glasvezel internet van T-Mobile is écht razendsnel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt en soepel online gamen met je vrienden. En doordat je met Glasvezel haarscherp beeld streamt, wordt tv-kijken in 4K ook nog eens écht mogelijk. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabiele verbinding

Superstabiel

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding, ook met z’n allen tegelijk. Want of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online. Dus nooit meer vertraging of haperingen.

Klaar voor de toekomst

Next level internet

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Maar ook voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Glasvezel kan dat. En is klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Wifi versterker

Wifi Plus

Overal in huis perfecte wifi met de mesh wifi versterker van T-Mobile. Gewoon aan te sluiten op je bestaande wifi netwerk, zonder gedoe. Een onstabiele wifiverbinding is hierdoor verleden tijd en geeft jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld ongestoord een film te kijken in de woonkamer of terwijl huisgenoten boven aan het gamen of streamen zijn.

Overstappen

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Klantvoordeel

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Kies voor Glasvezel van T-Mobile in Leiden

Glasvezel internet
Eerste 6 maanden voor €30/mnd*
Excl. eenmalige kosten

  • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
  • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
  • Gratis Overstapservice
Glasvezel

Glasvezelnetwerk van T-Mobile

Op veel plekken in Nederland bieden we Glasvezel aan via bestaande netwerken van partners. Samen met Open Dutch Fiber zijn we ook bezig met de uitrol van ons eigen netwerk. Open Dutch Fiber legt het netwerk aan en beheert het, bij ons kun je een abonnement op Glasvezel afsluiten. Het is onze ambitie om op deze manier in vijf jaar minimaal een miljoen huishoudens aan te sluiten. Door deze samenwerking kunnen we Glasvezel voordelig aanbieden. Ook aan inwoners van Leiden!

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor glasvezelinternet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij je thuis? Maak dan telefonisch een afspraak via nummer 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

FAQ Veelgestelde vragen over Glasvezel

  • Die weet je binnen één minuut. Doe hiervoor de glasvezelcheck.

  • Momenteel betaal je géén aansluitkosten wanneer je Glasvezel van T-Mobile afsluit. Stel hier je ideale pakket samen en bekijk de actuele prijzen van glasvezelinternet.

  • Nee hoor, dit is geen verplichting. Het is ook mogelijk te kiezen voor een ander abonnement. Bekijk hier alles over onze internet abonnementen.

  • Het afsluiten van een abonnement voor glasvezel doe je in de shop.