T-Mobile glasvezel

Next level internet in Leidschendam-Voorburg.

Glasvezel in Leidschendam-Voorburg

We zijn gestart met de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Leidschendam-Voorburg. Dat is goed nieuws voor ruim 37.000 huishoudens in Voorburg, Het Loo, Voorburg-west, Essesteijn, De Zijde, De Heuvel, Leidschendam, Prinsenhof en Het Lien. Straks kun je eindeloos streamen, bingen en gamen in 4K, thuiswerken en studeren. Allemaal tegelijk op het snelle, stabiele en voordelige glasvezelnetwerk. Met Glasvezel kun je tot wel 1 Gbit/s up- en downloaden. Dat is next level internet.

Ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel van T-Mobile in jouw wijk? Meld je nu vrijblijvend aan.

Wat is Glasvezel eigenlijk?

Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt met lichtsignalen digitale informatie doorheen gestuurd. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert. Alle data hiervoor worden verstuurd door een laserlicht dat extreem snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet heeft dus letterlijk de snelheid van het licht.

Waarom is Glasvezel nodig?

Door al dat online gamen, streamen, thuiswerken en videobellen, verbruiken we met z’n allen steeds meer data. Het oude kabelnetwerk dat er ligt, kan al die data nu al bijna niet meer verwerken. Met Glasvezel ben je wel klaar voor de toekomst.

De grote voordelen van supersnel glasvezelinternet Twijfel je nog? Lees hier alles over de voordelen

De voordelen van supersnel Glasvezel

Behalve dat het supersnel is, heeft glasvezelinternet nog veel meer voordelen. We hebben er 7 voor je op een rij gezet.

Alle voordelen van Glasvezel van T-Mobile

Glasvezel van T-Mobile heeft veel voordelen. Zo kun je elke maand je abonnement aanpassen en kijk je gratis ESPN, dé sportzender van Nederland. En er is meer.

Gamen via supersnel Glasvezel

De nieuwste games spelen op je 4K tv, tablet of smartphone, zonder dure console te hoeven aanschaffen? Het kan sinds kort met Google Stadia, een streamingdienst voor videogames.

Maar voor het zover is… In 4 stappen naar Glasvezel in Leidschendam-Voorburg

 1. Kabels leggen

  In jouw straat leggen onze monteurs de nieuwe kabels netjes en snel onder de grond.

  Let op glasvezelkabel

 2. Aansluitpunt plaatsen

  Een van onze experts komt bij jou thuis de beste plek voor het aansluitpunt bepalen. Ben je lid van een VvE, dan moeten de andere bewoners instemmen.

  Glasvezel aanleggen

 3. Aansluiten

  Wanneer je een abonnement hebt afgesloten dan zal de monteur je binnen 8-12 weken aansluiten op supersnel glasvezelinternet.

  Glasvezelkabel

 4. Supersnel internetten

  Alles is er klaar voor. Heb je gekozen voor supersnel Glasvezel van T-Mobile, dan krijg je nog een laatste keer bezoek van een monteur. Die activeert je aansluiting, hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is en installeert je eventuele tv-aansluiting. Je kunt nu supersnel internetten.

  Online met Glasvezelinternet

Waar leggen we Glasvezel aan in Leidschendam-Voorburg?

Op de kaart zie je waar we Glasvezel gaan aanleggen in Leidschendam-Voorburg. Woon je in Leidschendam-Voorburg en wil je als eerste weten wat dit voor jou gaat betekenen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in

Leidschendam

Glasvezel Leidschendam

Voorburg

Glasvezel Voorburg

Wat vinden andere gebruikers van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Roeland Meijer

“Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel.”

Taco Risselda

“Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin.”

Familie Bosch

”Snel en stabiel internet is voor ons superbelangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en grote bestanden verplaatsen.”

Hoe werkt het? Glasvezel aansluiten is zo gepiept met de aansluitservice van T-Mobile

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je nog vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Wellicht kunnen onze adviseurs je helpen de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

Ben je een bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan deze video.
Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@opendutchfiber.nl.

Hou mij op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot Glasvezel in Leidschendam-Voorburg? Schrijf je in en we sturen je het laatste nieuws!

T-Mobile gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

* verplichte velden

Veelgestelde vragen over Glasvezel

  1. Het is supersnel 
   Glasvezelinternet is supersnel internet. Tot wel 1 Gbit ⁄s up- & download. Dat betekent dat je kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Bovendien is 4K tv-kijken eindelijk mogelijk omdat het beeld op je HD TV superscherp is met Glasvezel. 
  2. Je hebt een stabiele verbinding
   Omdat iedereen zijn eigen netwerk heeft, heb je met Glasvezel nooit meer last van haperingen, met hoeveel mensen je thuis ook online bent. 
  3. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst
   Glasvezel kan de stijgende vraag naar data aan. Een fijn idee. Bovendien schept een netwerk zonder grenzen eindeloos veel digitale mogelijkheden. Wat dacht je van zorg op afstand? Glasvezel is dus niet alleen fijn, maar ook keihard nodig voor onze toekomst.
 • Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er eerst liggen. Onze partner Open Dutch Fiber legt het netwerk aan. Als Open Dutch Fiber klaar is met aanleggen, beheren en onderhouden ze het glasvezelnetwerk ook. Daarnaast repareren zij eventuele storingen. Al zal dat laatste minimaal zijn.

 • We sluiten je huis aan op het glasvezelnetwerk via een glasvezelaansluitpunt. Dat is een kastje dat in de meterkast wordt geplaatst. De exacte locatie bepaal je als bewoner zelf, samen met de installateur.

 • Ja. Als je een glasvezelabonnement afsluit bij bijvoorbeeld T-Mobile, legt een van onze partners gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je huis. Woon je in een hoogbouwcomplex, dan krijg je altijd een gratis aansluitpunt. Ook als je geen abonnement afsluit.

 • Nee, dat kan niet meteen. Pas als je een abonnement hebt afgesloten, komt er een monteur van T-Mobile langs om je aansluitpunt te activeren.

 • Dat hangt af van de provider die je kiest. Alle providers bieden sowieso supersnel internet, maar je kunt bij onder andere T-Mobile ook kiezen voor een pakket met Interactieve TV en/of telefonie.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen:

   

  • Sluit je abonnement online af
   Op onze website vind je alle mogelijkheden en prijzen.
  • Persoonlijk advies aan huis
   Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).
  • Bel met een van onze adviseurs
   Bel gratis met een van onze adviseurs op 0800-8665004. Dit kan ma-vrij 8-21 uur en za 8-18 uur).
  • Kom naar de winkel
   Kom langs bij een T-Mobile winkel in de buurt.

   

 • Nee. Maar zonder abonnement kun je geen gebruikmaken van het glasvezelnetwerk.

 • Op dit moment wel. In de toekomst komen er ook andere aanbieders op het netwerk.

 • Ja. En hoe eerder je die toestemming vraagt, hoe sneller we je kunnen aansluiten. De voorzitter krijgt daar een aparte brief over. Vragen? Mail dan naar vve@opendutchfiber.nl.

 • Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Bekijk onze Glasvezelpagina voor alles mogelijkheden.

 • Heb je vragen en/of klachten over de werkzaamheden, stuur dan een e-mail naar info@opendutchfiber.nl .

  Heb je vragen over alle mogelijkheden en abonnementen: bel gratis naar T-Mobile op 0800-8665004.