T-Mobile Glasvezel
Next Level Internet voor thuis
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download
 • Moeiteloos online zonder haperingen
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
Glasvezel

Het supersnelle glasvezelnetwerk van T-Mobile

T-Mobile is begonnen met de aanleg van een eigen glasvezelnetwerk. Eenmaal aangesloten op Glasvezel van T-Mobile kun je eindeloos streamen en bingen, supersnel gamen zonder vertraging en videobellen met al je huisgenoten tegelijk. Dat is next level internet.
Welkom Thuis. Welkom bij de Unlimiteds.

Benieuwd of er al Glasvezel ligt in je woonplaats? Doe de postcodecheck!

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Voordelen van ons netwerk

Lees hier meer over de voordelen van ons netwerk.

Maximaal 1 Gbit/s

Eindeloos internet

Glasvezel van T-Mobile staat voor next level internet. Met een snelheid tot wel 1 Gbit/s, up- én download. Hiermee kun je onbeperkt online gamen, videobellen, streamen en thuiswerken. Met z’n allen tegelijk op meerdere apparaten, zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten.

Overal en altijd

Nooit meer vertraging

Glasvezel is minder gevoelig voor storingen en weersomstandigheden, waardoor je verbinding altijd stabiel is. Heb je een 4K tv? Eindelijk wordt tv-kijken in 4K écht mogelijk, want met Glasvezel geniet je van haarscherp beeld.

Next level internet

Maximale bandbreedte

We verbruiken in Nederland steeds meer data. Dit vraagt om een supersnel netwerk. Met ons glasvezelnetwerk ben je klaar voor heel veel datagebruik op hetzelfde moment. Dat is next level internet.

Waar ligt Glasvezel van T-Mobile?

Op veel plekken bieden we al voordelig Glasvezel aan via de netwerken van onze partners. En ondertussen timmeren we flink aan de weg met het uitrollen van ons eigen glasvezelnetwerk in Nederland. Zo ligt er in onderstaande plaatsen al T-Mobile Glasvezel of zijn we gestart met de aanleg. En daar komen snel nog veel meer plaatsen bij, want het is onze ambitie om binnen vijf jaar minimaal een miljoen huishoudens aan te sluiten op Glasvezel. Benieuwd of er al Glasvezel ligt in je woonplaats? Doe de postcodecheck!

Kies voor Glasvezel van T-Mobile

Eerste 8 maanden voor €30/mnd*

 • Stap nu over op supersnel Glasvezel van T-Mobile
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten
 • Zorgeloos overstappen met onze Overstapservice
Glasvezel

Daarom T-Mobile Glasvezel

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Dit vinden onze klanten

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Glasvezelaanleg in vier stappen

 1. Kabels leggen

  Onze monteurs leggen de nieuwe kabels netjes en snel onder de grond in je straat.

  Let op glasvezelkabel

 2. Aansluitpunt plaatsen

  Een van onze experts komt bij je thuis om de beste plek voor het aansluitpunt te bepalen. Ben je lid van een VvE, dan moeten de andere bewoners instemmen.

  Glasvezel aanleggen

 3. Aansluiten

  De monteur sluit je aan op next level glasvezelinternet.

  Glasvezelkabel

 4. Je kunt supersnel internetten

  Alles is er klaar voor. Heb je gekozen voor supersnel Glasvezel van T-Mobile, dan krijg je nog een laatste keer bezoek van een monteur. Die activeert je aansluiting, hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is en installeert je eventuele tv-aansluiting. Je kunt nu supersnel internetten.

  Online met Glasvezelinternet

Veelgestelde vragen

 • Nog even geduld. En tot die tijd zijn er gelukkig andere snelle internetopties. Bekijk de andere snelle internetverbindingen voor thuis.

 • Momenteel betaal je géén aansluitkosten wanneer je Glasvezel van T-Mobile afsluit. Stel hier je ideale pakket samen en bekijk de actuele prijzen van glasvezelinternet.

 • Voor het leggen van de glasvezelkabels is het noodzakelijk dat de straat even open gaat. Aan het einde van de dag wordt deze weer dichtgemaakt om overlast te beperken. Goed om te weten: in de meeste gevallen is het niet nodig om in de voortuin van je woning te graven. De kabel wordt hier meestal doorgetrokken met behulp van een tuinboring.

 • Beide glasvezelnetwerken zijn supersnel en leveren topprestaties. De glasvezelkabel van ons netwerk is te herkennen aan de magenta kleur. Zowel ons eigen glasvezelnetwerk als de netwerken van partners zijn erg voordelig als je een glasvezelabonnement bij T-Mobile afsluit.