T-Mobile Glasvezel
Iedereen thuis een zorgeloze internetverbinding
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
Glasvezel

We zijn gestart met de aanleg van ons eigen glasvezelnetwerk in Nederland. De komende jaren willen we daar minimaal één miljoen huishoudens op aansluiten. De reden: Glasvezel is een geweldige vervanger van de netwerken die nu voor internet en tv worden gebruikt. Glasvezel kan het toenemende dataverkeer in Nederland moeiteloos aan en is een snelle en zorgeloze internetverbinding voor iedereen. Of je nu alleen woont en gemiddeld surft en streamt of met huisgenoten die willen gamen, studeren, thuiswerken en ondernemen tegelijk. Glasvezel biedt je alle mogelijkheden voor de toekomst. Bovendien is Glasvezel zeer aantrekkelijk geprijsd!

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Voordelen van T-Mobile Glasvezel

Lees hier meer over de voordelen van ons netwerk.

Glasvezel t-mobile

Razendsnel internet

Tot 1 Gbit/s up- en download.

glasvezel t-mobile

Superstabiel

Zorgeloos online zonder haperingen.

Krijg extra voordeel

Scherpe prijs

Profiteer van extra veel voordeel.

Glasvezel aanleg Hoe werkt dit precies?

Op veel plekken in Nederland bieden we al Glasvezel aan via netwerken van partners. Daarnaast zijn we bezig met de aanleg van ons eigen glasvezelnetwerk. Dit doen we samen met Open Dutch Fiber, specialisten die het netwerk aanleggen en beheren. Zij bereiden alles goed voor en voeren daarna de graafwerkzaamheden uit. Open Dutch Fiber houdt je op de hoogte van de werkzaamheden. Wanneer het netwerk klaar is voor gebruik, kun je bij T-Mobile een glasvezelabonnement afsluiten met een mooie introductiekorting.

Over Glasvezel

Glasvezel
Wat is het eigenlijk?

Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt digitale informatie doorheen gestuurd met lichtsignalen. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert, alle data worden verstuurd door een laserlicht dat extreem snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet heeft dus letterlijk de snelheid van het licht.

Wat is Glasvezel

Glasvezel
Versus kabel

Door al dat online gamen, streamen, thuiswerken, videobellen en het toenemende aantal slimme apparaten, verbruiken we met z’n allen steeds meer data. Het oude kabelnetwerk kan dat nu al bijna niet meer verwerken. Glasvezel kan het toenemende dataverkeer in Nederland moeiteloos aan en is een zorgeloze internetverbinding voor iedereen. Of je nu veel of weinig gebruikmaakt van internet.

Glasvezel versus kabel

Waarom Glasvezel?
Beter, duurzamer en sneller

Glasvezel is een duurzame technologie die minder gevoelig is voor storingen en slechte weersomstandigheden. Het is dus heel stabiel. Een ander voordeel is dat elk huishouden zijn eigen aansluiting heeft. Dit betekent dat je snelheid niet lager wordt wanneer de rest van de buurt ook online is. Bovendien heeft Glasvezel vaak dezelfde prijs als abonnementen voor andere netwerken. Maar met up- en downloadsnelheden tot wel 1 Gbit/s krijg je veel meer waar voor je geld!

Waarom Glasvezel?

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Bestel Glasvezel van T-Mobile

100% Glasvezel
Eerste 10 maanden voor €30/mnd*

 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Al klant van T-Mobile, Tele2 of BEN? Profiteer van Klantvoordeel
Glasvezel

Bestel Glasvezel vooruit

Zijn de werkzaamheden nog in volle gang of nog niet begonnen en wil je nu al profiteren van ons scherpe aanbod voor Glasvezel? Bestel 100% Glasvezel van T-Mobile dan vooruit. We activeren we je glasvezelabonnement zodra de werkzaamheden klaar zijn. Je krijgt een indicatie van de verwachte leverdatum bij bestellen en we houden je hiervan tussendoor op de hoogte. Ook kun je je bestelstatus zien via My T-Mobile. Onze gratis Overstapservice zegt je abonnement op bij je huidige provider. Zo kom je niet zonder internet te zitten en heb je geen dubbele kosten. Makkelijk toch?

Blijf op de hoogte en krijg een aanbod

Wil je meer weten over de voordelen van Glasvezel? En een mooi introductie-aanbod krijgen als het zover is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Stuur mij updates voor mijn adres:

Optioneel

We gebruiken jouw gegevens alleen voor updates rond Glasvezel. Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden. T-Mobile gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

 • Mis geen nieuws of acties
 • Krijg als eerste toegang
 • 55.000 mensen gingen je voor

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij je thuis? Maak dan telefonisch een afspraak via nummer 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

FAQ Veelgestelde vragen over het glasvezelnetwerk van T-Mobile

 • Je kunt kiezen voor glasvezelinternet in verschillende snelheden. Ook kun je kiezen voor een pakket met tv en/of telefonie. Heb je een mobiel abonnement bij T-Mobile, Tele2 of Ben? Dan krijg je maandelijks € 5 korting op je abonnement voor thuis met Klantvoordeel. Bekijk alle voorwaarden op t-mobile.nl/klantvoordeel.

 • Ook als de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk nog niet zijn begonnen of nog bezig zijn, kun je nu alvast 100% Glasvezel van T-Mobile bestellen. Je profiteert dan van een scherp aanbod. Als je nu bestelt, activeren we je glasvezelabonnement zodra de werkzaamheden klaar zijn. Je krijgt een indicatie van de verwachte leverdatum bij bestellen en we houden je hiervan tussendoor op de hoogte. Ook kun je je bestelstatus zien via My T-Mobile. Onze gratis Overstapservice zegt je abonnement op bij je huidige provider. Zo kom je niet zonder internet te zitten en heb je geen dubbele kosten. Heb je al een mobiel abonnement van T-Mobile, Tele2 of BEN op hetzelfde adres? Dan kun je vanaf het moment van bestellen al profiteren van Klantvoordeel.

  Heb je direct internet nodig en moet je nog even wachten voordat Glasvezel is aangelegd? Dan kun je kiezen voor DSL internet van T-Mobile. Wanneer het glasvezelnetwerk is aangelegd, kun je overstappen op T-Mobile Glasvezel.

  Bestel nu
 • Momenteel betaal je géén aansluitkosten wanneer je Glasvezel van T-Mobile afsluit. Stel hier je ideale abonnement samen en bekijk de actuele prijzen van glasvezelinternet.

 • Je leest hier meer over de aanleg van Glasvezel.

 • Op veel plekken in Nederland bieden we al Glasvezel aan via netwerken van partners. Daarnaast zijn we bezig met de aanleg van ons eigen glasvezelnetwerk. Dit doen we onder andere samen met Open Dutch Fiber, specialisten die het netwerk aanleggen en beheren. Zowel ons eigen glasvezelnetwerk als de netwerken van partners zijn supersnel en leveren topprestaties. Via beide netwerken bieden we een zeer scherpe prijs voor Glasvezel. Ook krijg je iedere maand Klantvoordeel als jij of iemand op je adres ook mobiel abonnement heeft bij T-Mobile, Tele2 of BEN.

 • Mogelijk heb je onlangs gehoord of gelezen dat T-Mobile in jouw wijk Glasvezel gaat aanbieden. En dat is juist. Het kan zijn dat je vervolgens post hebt gehad van andere internetaanbieders met de boodschap dat je al Glasvezel hebt. We snappen dat dit verwarrend kan zijn. Daarom leggen we graag uit hoe dit zit.

  De feiten op een rijtje.

  In de meeste Nederlandse dorpen en steden had je tot op heden de keuze uit twee verschillende netwerken voor internet: het kopernetwerk (DSL) en het kabelnetwerk (coax). Deze kabel- en kopernetwerken zijn in de loop der jaren weliswaar verbeterd, maar bestaan niet voor de volledige lengte uit glasvezelkabels.

  T-Mobile legt samen met partner Open Dutch Fiber op verschillende plekken in Nederland een gloednieuw, ultramodern glasvezelnetwerk aan dat geheel uit glasvezelkabels bestaat: 100% Glasvezel. Dat doen we uitsluitend op plekken waar nu nog geen Glasvezel ligt. Glasvezel is veel minder gevoelig voor storingen en blijft constant supersnel, ook als de rest van je buurt online is. Sterker nog, met Glasvezel worden de allerhoogste internetsnelheden behaald. En up- en downloaden gaat met dezelfde snelheid, anders dan via een kabel/glasvezel- kabelnetwerk.

  Lees er meer over op ons blog.

  Wil je weten of er al Glasvezel op jouw adres beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck.

 • Onze partner Open Dutch Fiber legt het glasvezelnetwerk aan. Dat is een zorgvuldig proces, ze werken straat voor straat. Woon je in een appartement of flat? Dan is er eerst toestemming van je vve of woningbouwcoöperatie nodig voor Open Dutch Fiber je pand kan aansluiten. Het kan daarom wel even duren voor het glasvezelnetwerk is aangelegd. Je krijgt meer informatie van Open Dutch Fiber over wanneer je straat precies aan de beurt is. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, krijg je een mooi aanbod van ons. Zeker weten dat je dit scherpe aanbod niet mist? Meld je dan nu aan voor updates via t-mobile.nl/glasvezelnieuws.

 • Gigabit internet is het snelste internet dat beschikbaar is. Met gigabit internet krijg je een snelheid tot 1 Gbit/s (1000 megabit).

 • Heb je vragen of klachten over de werkzaamheden, stuur dan een e-mail naar info@opendutchfiber.nl Heb je vragen over de mogelijkheden en abonnementen: bel gratis naar T-Mobile op 0800-8665004.