T-Mobile Glasvezel komt eraan.
Glasvezelinternet in Rucphen
Glasvezel Rucphen

We zijn gestart met de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk in Rucphen. Dat is goed nieuws voor ruim 5.900 huishoudens. We gaan aanleggen in Wint Willebrord en Sprundel. Straks kun je eindeloos streamen, bingen en gamen in 4K, thuiswerken en studeren. Allemaal tegelijk op het snelle, stabiele en voordelige glasvezelnetwerk. Met Glasvezel kun je tot wel 1 Gbit/s up- en downloaden. Dat is next level internet.

Ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg van Glasvezel van T-Mobile in jouw wijk? Meld je nu vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief. Benieuwd of er op jouw adres al Glasvezel ligt of dat het er binnenkort komt? Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Over Glasvezel

test

Wat is Glasvezel eigenlijk precies?

Glasvezel bestaat uit haarfijne vezels van twee soorten glas. Hier wordt met lichtsignalen digitale informatie doorheen gestuurd. Of je nu online gamet, streamt of digitaal vergadert, alle data worden verstuurd door een laserlicht dat extreem snel aan- en uitschakelt. Denk aan het doorseinen van morsecodes met een zaklamp. Glasvezelinternet heeft dus letterlijk de snelheid van het licht.

test

Waarom is Glasvezel nodig?

Door al dat online gamen, streamen, thuiswerken en videobellen, verbruiken we met z’n allen steeds meer data. Het oude kabelnetwerk dat er ligt, kan al die data nu al bijna niet meer verwerken. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst. 

Voordelen glasvezel Daarom kies je voor nextlevel internet

Maximaal 1 Gbit/s

Eindeloos internet

Geniet met razendsnel Glasvezel van T-Mobile van een up- en downloadsnelheid tot maar liefst 1 Gbit/s. Dat betekent dat je onbeperkt kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Next level noemen we dat.

Overal en altijd

Nooit meer vertraging

Met Glasvezel van T-Mobile ben je verzekerd van een stabiele internetverbinding. Je hebt nooit meer last van vertraging of haperingen, met hoeveel mensen je thuis ook online bent. Of je nu van je huis een kantoor, gameroom of bioscoop maakt.

Next level internet

Maximale bandbreedte

Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst. De vraag naar data blijft stijgen en Glasvezel heeft hier de capaciteit voor. Het netwerk biedt de ruimte die we nodig hebben om digitaal te blijven groeien. Kortom, klaar voor de toekomst met next level internet.

Glasvezel aanleg Waar leggen we Glasvezel aan in Rucphen?

Benieuwd naar de glasvezelplanning voor Rucphen? Op de kaart zie je waar we Glasvezel gaan aanleggen. Woon je in Sint Willebrord of Sprundel en wil je als een van de eersten weten wat de aanleg gaat betekenen voor je? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zo weet je precies wanneer er Glasvezel in je wijk komt.

Glasvezel in 4 stappen In vier stappen naar Glasvezel in Rucphen

Binnenkort is Glasvezel van T-Mobile ook bij jou in Rucphen beschikbaar: de werkzaamheden zijn al begonnen. Hieronder lees je de stappen. Als de stappen zijn doorlopen, kun jij ook genieten van supersnel glasvezelinternet voor een scherpe prijs.

 1. Kabels leggen

  Onze monteurs leggen de nieuwe kabels netjes en snel onder de grond in je straat.

  Let op glasvezelkabel

 2. Aansluitpunt plaatsen

  Een van onze experts komt bij je thuis om de beste plek voor het aansluitpunt te bepalen. Ben je lid van een VvE, dan moeten de andere bewoners instemmen.

  Glasvezel aanleggen

 3. Aansluiten

  De monteur sluit je aan op next level glasvezelinternet.

  Glasvezelkabel

 4. Je kunt supersnel internetten

  Alles is er klaar voor. Heb je gekozen voor supersnel Glasvezel van T-Mobile, dan krijg je nog een laatste keer bezoek van een monteur. Die activeert je aansluiting, hangt je modem op, zorgt dat je wifi goed beveiligd is en installeert je eventuele tv-aansluiting. Je kunt nu supersnel internetten.

  Online met Glasvezelinternet

Glasvezel aansluiten Hoe werkt het?

Glasvezel aansluiten in Rucphen is zo gebeurd. Bekijk de video en ontdek het gemak.

Ben je bestuurslid van een VvE of gebouwbeheerder in Rucphen en wil je meer weten over de aanleg van Glasvezel in je gebouw? Bekijk dan de tweede video. Vragen of een afspraak maken? We zijn bereikbaar via vve@t-mobile.nl

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch vertellen graag hun ervaring met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

Als eerste toegang tot T-Mobile Glasvezel in Rucphen? Houd me op de hoogte

T-Mobile Glasvezel komt naar Rucphen! Wil jij er als eerste bij zijn? Laat dan jouw gegevens achter en ontvang relevante updates voor jouw adres.

Stuur mij updates voor mijn adres:

Optioneel

We gebruiken jouw gegevens alleen voor updates rond Glasvezel. Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden. T-Mobile gaat zorgvuldig met je adresgegevens om. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

 • Mis geen nieuws of acties
 • Krijg als eerste toegang
 • 55.000 mensen gingen je voor

Advies nodig? Twijfel je nog of heb je vragen?

Bel met een van onze adviseurs

Onze adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken. Bel gratis naar 0800-8665004 (ma-vrij 8-21 uur, za 8-18 uur).

Persoonlijk advies aan huis

Wil je liever persoonlijk advies bij je thuis? Maak dan telefonisch een afspraak via nummer 070-2171585 (ma-vrij 9-18 uur).

Kom langs bij een T-Mobile winkel

Laat je informeren door een van onze collega’s in de T-Mobile winkels. Je vindt de adressen en openingstijden online op t-mobile.nl/winkels.

FAQ Veelgestelde vragen over Glasvezel

  1. Het is supersnel
   Glasvezelinternet is supersnel internet. Tot wel 1 Gbit ⁄s up- & download. Dat betekent dat je kunt online gamen, streamen, videobellen en thuiswerken tegelijk. Zonder kwaliteitsverlies, bufferen of wachten. Bovendien is 4K tv-kijken eindelijk mogelijk omdat het beeld op je HD TV superscherp is met Glasvezel.
  2. Je hebt een stabiele verbinding
   Iedereen heeft zijn eigen netwerk, dus heb je met Glasvezel nooit meer last van haperingen. Ongeacht met hoeveel mensen je thuis ook online bent.
  3. Met Glasvezel ben je klaar voor de toekomst
   Glasvezel kan de stijgende vraag naar data aan. Een fijn idee. Bovendien schept een netwerk zonder grenzen eindeloos veel digitale mogelijkheden. Wat dacht je van zorg op afstand? Glasvezel is dus niet alleen fijn, maar ook keihard nodig voor onze toekomst.
 • Om onze diensten te kunnen leveren, moet het glasvezelnetwerk er eerst liggen. Onze partner Open Dutch Fiber legt het netwerk aan. Als Open Dutch Fiber klaar is met aanleggen, beheren en onderhouden ze het glasvezelnetwerk ook. Daarnaast repareren zij eventuele storingen. Al zal dat laatste minimaal zijn.

 • We sluiten je huis aan op het glasvezelnetwerk via een glasvezelaansluitpunt. Dat is een kastje dat in de meterkast wordt geplaatst. De exacte locatie bepaal je als bewoner zelf, samen met de installateur.

 • Ja. Sluit je een glasvezelabonnement af bij T-Mobile? Dan legt een van onze partners gratis bij jou een eigen glasvezelaansluitpunt tot in je huis. Woon je in een hoogbouwcomplex, dan krijg je altijd een gratis aansluitpunt. Ook als je geen abonnement afsluit.

 • Nee, dat kan niet meteen. Pas als je een abonnement hebt afgesloten, komt er een monteur van T-Mobile langs om je aansluitpunt te activeren.

 • Dat hangt af van de provider die je kiest. Alle providers bieden sowieso supersnel internet. Je kunt bij T-Mobile ook kiezen voor een pakket met Interactieve TV en/of telefonie.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen:

  • Sluit je abonnement online af
   Op onze website vind je alle mogelijkheden en prijzen.
  • Persoonlijk advies aan huis
   Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis? Maak dan telefonisch een afspraak: 070-2171585 (ma-vrij, 9-18 uur).
  • Bel met een van onze adviseurs
   Bel gratis met een van onze adviseurs op 0800-8665004. Dit kan ma-vrij 8-21 uur en za 8-18 uur).
  • Kom naar de winkel
   Kom langs bij een T-Mobile winkel in de buurt.
 • Nee. Maar zonder abonnement kun je geen gebruikmaken van het glasvezelnetwerk.

 • Op dit moment wel. In de toekomst komen er ook andere aanbieders op het netwerk.

 • Ja. En hoe eerder je die toestemming vraagt, hoe sneller we je kunnen aansluiten. De voorzitter krijgt daar een aparte brief over. Vragen? Mail dan naar vve@opendutchfiber.nl.

 • Zodra er een afspraak is gepland voor de activatie van je abonnement, is het tijd om je huidige abonnement op te zeggen.

 • Bekijk onze Glasvezelpagina voor alles mogelijkheden.

 • Heb je vragen en/of klachten over de werkzaamheden, stuur dan een e-mail naar vve@opendutchfiber.nl.

  Heb je vragen over alle mogelijkheden en abonnementen: bel gratis naar T-Mobile op 0800-8665004.