Glasvezel internet
Eerste 6 maanden voor € 30/mnd*
 • Best of 2022: de beste deals van 2022 komen nog één keer terug!
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Na de eerste 6 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s) m.u.v. evt. jaarlijkse inflatiecorrectie.

T-Mobile Glasvezel

*Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig Internetabonnement met een max. internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Na de eerste 6 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s) m.u.v. evt. jaarlijkse inflatiecorrectie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van next level internet en een bijbehorend glasvezelabonnement? Om te kijken of je adres al is aangesloten op Glasvezel, doe je de postcodecheck. Is er nog geen Glasvezel beschikbaar? Bekijk dan de andere opties voor razendsnel internet. Welkom Thuis. Welkom bij de Unlimiteds.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Over Glasvezel

Glasvezel van T-Mobile

Wat is Glasvezelinternet en hoe werkt het?

Hoe werkt Glasvezel en wat is Glasvezel nu eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door een dunne draad worden data verstuurd met knipperende lichtsignalen. Doordat glasvezel erg duurzaam is, is het ook minder gevoelig voor storingen. Glasvezel maakt gebruik van een eigen netwerk en is stabieler en sneller dan DSL. Op ons Glasvezel zijn we trots, maar hoe snel is glasvezelinternet nu echt? T-Mobile levert supersnel Glasvezel voor thuis. Afhankelijk van je adres kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1Gbit/s download en upload.

Voordelen Glasvezel

Lees hier meer over de voordelen van Glasvezel.

Maximaal 1 Gbit/s

Supersnel

Glasvezel internet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Overal en altijd

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezel internet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Next level internet

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Bestel Glasvezel Glasvezel beschikbaar? Bekijk hier ons glasvezelaanbod

Eerste 6 maanden voor €30/mnd*

 • Best of 2022: de beste deals van 2022 komen nog één keer terug!
 • Gratis aansluiten: geen eenmalige kosten t.w.v. € 105
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s up- en download
Glasvezel

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Voordelen T-Mobile Hierom zit je voor glasvezelinternet perfect bij T-Mobile

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Zorgeloos overstappen

Zorgeloos overstappen met onze gratis Overstapservice en blijven internetten zonder dubbele kosten.

Reviews Wat vinden onze klanten van Glasvezel?

De familie Meijer, Risselda en Bosch delen graag hun ervaringen met supersnel Glasvezel van T-Mobile.

Stabiel en snel internet

"Supersnel internet en de mogelijkheid om eindelijk overal TV te kijken zoals ik dat zelf wil. Of dat nou met m’n iPad is of op de Apple TV, het is echt onvoorstelbaar snel"

RM

Roeland Meijer

Glasvezel werkt super!

"Supersnel glasvezel van T-Mobile: het hele gezin gebruikt het en werkt super goed! Bovendien genieten we van T-Mobile klantvoordeel met hele gezin."

TR

Taco Risselda

Samen werken met het hele gezin

"Goed internet is voor ons erg belangrijk. Onze keukentafel wordt vaak getransformeerd van kantoor tot klaslokaal tot samenwerkplek of vergaderruimte. Nu kan ik heel gemakkelijk videobellen en bestanden sturen."

FB

Familie Bosch

T-Mobile Glasvezel biedt next level internet

Glasvezel van T-Mobile is beschikbaar via het netwerk van partners en via ons eigen glasvezelnetwerk. Via ons eigen glasvezelnetwerk bieden we next level internet tegen een lage prijs. Met Glasvezel van T-Mobile kun je eindeloos streamen en bingen, supersnel gamen,videobellen en thuiswerken met al je huisgenoten tegelijk. Dit alles zonder vertraging en met maximale bandbreedte. We zijn druk bezig met het aanleggen van ons eigen glasvezelnetwerk en de komende vijf jaar wordt dit netwerk voor minimaal een miljoen huishoudens toegankelijk. Welkom bij de Unlimiteds.

Glasvezelcheck Benieuwd of Glasvezel beschikbaar is op je adres?

In Nederland wordt al een tijd gewerkt aan de aanleg van glasvezelinternet. Dit is een uitdagend proces geweest en de eerste jaren verliep het minder snel dan gehoopt. Inmiddels zit de vaart erin en worden er iedere dag meer huishoudens aangesloten op glasvezelinternet. Doe de postcodecheck en ontdek of Glasvezel beschikbaar is op je adres. Nog niet beschikbaar? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

 • Met Glasvezel heb je supersnel en stabiel internet thuis met snelheden tot 1 Gbit/s. Bekijk onze blog over de voordelen van glasvezelinternet voor meer informatie.

 • Met glasvezelinternet heb je nooit meer beperkingen qua aantal apparaten. Gebruik meerdere apparaten zonder kwaliteit te verliezen.

 • Glasvezel van T-Mobile wordt altijd geïnstalleerd door onze monteur. Hij doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis.

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. Om je signaal te versterken kan je voor €2,50 per maand een versterker aanschaffen. Dit noemen we Wifi-Plus.

 • Dit is afhankelijk van je woonplaats. In sommige delen van Nederland is het namelijk nog niet mogelijk om glasvezelinternet af te nemen. Heb je glasvezelinternet besteld? Houd dan goed je mailbox en My T-Mobile in de gaten. We houden je op de hoogte van het proces.

 • Bij T-Mobile heb je de keus om dit voor een groot gedeelte zelf te bepalen. Ga jij graag voor het snelste van het snelste, of neem jij met iets minder ook genoegen? Afhankelijk van waar je woont heb je toegang tot verschillende pakketten. Dit zijn onze pakketten:

  • 100 Mbit/s download en upload
  • 400 Mbit/s download en upload
  • 1 Gbit/s download en upload

  Bekijk onze blog over de snelheid van glasvezel internet voor meer informatie.
  Lees hier welke internetsnelheid past bij jouw situatie.

 • Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt data verstuurd door middel van lichtsignalen. Glasvezel is erg duurzaam en daardoor minder gevoelig voor storingen. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk en is het stabieler en sneller dan DSL.

 • Dit zijn de twee belangrijkste verschillen voor jou als gebruiker:

  • Bij een kabelaansluiting zit er altijd verschil in de upload- en downloadsnelheid van het abonnement. De uploadsnelheid is veel lager (max. 50 Mbit/s) dan bij een glasvezelaansluiting. Bij Glasvezel ligt de maximale uploadsnelheid in het abonnement op dit moment op 1 Gbit/s.
  • Een kabelnetwerk is een gesloten netwerk: dit betekent dat er maar één aanbieder actief is. Je hebt dus niet de keuze tussen een aanbieder. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk. Je hebt dus de keuze voor een provider.
 • Er zijn op heel veel plaatsen in Nederland al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Zoetermeer , Haarlem, Leidschendam-Voorburg, Venlo en nog veel meer plekken. Doe de glasvezelcheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste locatie beschikbaar is!

 • De prijzen die we benoemen op deze pagina geven je een indicatie van de kosten voor Glasvezel. De keuzes die je maakt bij het afsluiten van je abonnement hebben invloed op de prijs. Zo verschillen de kosten voor 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en 1 Gbit/s download en upload. Bovendien kun je Glasvezel combineren met Internet + TV of met een Alles-in-1 pakket.