T-Mobile Internet
EERSTE 8 MND € 30/MND*
 • Gratis aansluiten; geen eenmalige kosten
 • Supersnel internet tot wel 1 Gbit/s up- en download
 • Tv-kijken waar en wanneer je wilt, met of zonder TV Box
T-Mobile Internet Only

Internet Only voor thuis van T-Mobile

Wanneer je alleen Internet voor thuis wilt, is het Internet Only abonnement van T-Mobile echt iets voor jou. Afhankelijk van de mogelijkheden op je adres, kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s download en upload. Met een betrouwbare modem en optimaal bereik geniet je van supersnel internet. Ontdek hier wat je nog meer van Internet Only kunt verwachten.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Alleen Internetabonnement afsluiten

 

Aanbieding
Internet Only
Internet Only
 • Internet
 • Onze service
 • Extra's

Alles over het Internet Only abonnement

Met Internet Only heb je, zoals de naam al verklapt, alleen een los abonnement voor Internet bij je thuis. Zonder dat hier een TV abonnement aan vastzit. Je hoeft alleen de snelheid en je gewenste aansluitdatum te kiezen. Wij doen de rest.

Supersnel Internet
tot 1 Gbit/s

Internet van T-Mobile is altijd snel en stabiel. De snelheid kan oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s. Zo kun je ongestoord thuiswerken, je favoriete serie bingen of eindeloos gamen. Deze snelheid leveren we via een glasvezelverbinding of via een DSL-verbinding, afhankelijk van wat er beschikbaar is op je adres. Doe de postcodecheck om te zien welke snelheid op jouw adres mogelijk is. Eén ding is zeker, met een Internet Only abonnement van T-Mobile heb je altijd snelle en stabiele verbinding.

Internet van T-Mobile

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Welke internetsnelheid je nodig hebt, is afhankelijk van je verbruik en met hoeveel personen je thuis online bent. Wanneer je regelmatig thuiswerkt, heb je een hogere snelheid nodig dan wanneer je alleen films op Netflix wil kijken. Ook heeft je adres invloed op de internetsnelheden die beschikbaar zijn voor je. Wanneer er Glasvezel beschikbaar is bij je, heb je bij het afsluiten van Internet Only de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op je adres tot maximaal 100 Mbit/s. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Doe de speedtest en je weet het.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Glasvezel
Van T-Mobile

Wil je met z’n allen moeiteloos tegelijk online? En Interactieve TV zonder kwaliteitsverlies? Dan is Glasvezel iets voor jou. Met glasvezelinternet download en upload je enorm snel, tot wel 1 Gbit/s. Films en series stream je in 4K. Benieuwd of Glasvezel al mogelijk is op jouw adres? Doe nu de glasvezelcheck en lees hier meer over ons glasvezelnetwerk. Meteen overstappen? Met onze handige Overstapservice is het zo geregeld.

Ons glasvezelinternet beoordeeld als 'zeer goed'

Kies je voor vast internet van T-Mobile, dan zit je goed. 'Zeer goed' zelfs volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Want die waardering kregen we, met een score van maar liefst 927 uit 1000 punten. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet je eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag. En die van morgen. Welkom bij de Unlimiteds.

Het gemak van overstappen Overstappen naar Internet Only van T-Mobile in drie eenvoudige stappen

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bij het afsluiten van Internet Only op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.

Stap 2

Breid uit naar wens

Boost je signaal met een wifiversterker, zodat je thuis in elke hoek supersnelle wifi hebt. Of breid je abonnement uit met Interactieve TV van T-Mobile, compleet met extra zenderpakketten en Cloud Opnemen.

Stap 3

Stap soepel over

Kies je aansluitdatum en je ontvangt het installatiepakket zo snel mogelijk thuis. Met onze gratis Overstapservice regelen wij de overstap van je huidige provider naar T-Mobile.

Meer over Internet
Van T-Mobile

Internet Only is één van de vele mogelijkheden die je hebt bij T-Mobile. Razendsnel internet gegarandeerd! Maar wil je meer dan alleen een los Internetabonnement? Dat kan! Bij T-Mobile kun je ook kiezen voor Internet + TV of Alles-in-1 om in alle vrijheid een geheel eigen abonnement samen te stellen. Zo weet je zeker dat het abonnement echt bij je past.

Internet Only

De voordelen van Internet voor thuis

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Overal in huis perfecte wifi

Breid je wifinetwerk uit met één of meerdere draadloze wifipunten en je bent verzekerd van optimale wifi overal in huis.

FAQ Veelgestelde vragen

 • Op deze pagina vind je een voorbeeld van de kosten. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de keuzes die je maakt bij het samenstellen van je abonnement. Op basis van je wensen wordt de prijs aangepast.

 • De prijs van het abonnement is afhankelijk van de keuzes die je maakt bij het samenstellen, maar over het algemeen is een Internet Only abonnement goedkoper. Bij een abonnement met Internet + TV neem je meerdere diensten af.

 • Check of we bij je kunnen leveren via de postcodecheck.

 • Je kunt kiezen voor Glasvezel als dit beschikbaar is op je adres. Doe de glasvezelcheck en ontdek direct het antwoord.

 • Als nieuwe klant ontvang je een gloednieuw Zyxel T-54 modem. Deze nieuwste generatie modem ondersteunt Wifi 6 en zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik. Deze modem werkt naadloos samen met Wifi Plus van T-Mobile.

 • De ingangsdatum bij T-Mobile mag minimaal één maand en maximaal drie maanden in de toekomst liggen. Dit is de afspraak tussen de aanbieders die je kunnen helpen met een overstap. Lees hier meer over op de Overstappen pagina.

 • Er zijn diverse aanbieders waarbij de Overstapservice mogelijk is. Benieuwd of je huidige internetprovider hier tussen staat? Bekijk hier de lijst met aanbieders waarbij we de overstap voor je in orde kunnen maken.

 • Welke internetsnelheid je nodig hebt, is afhankelijk van je internetverbruik en het aantal personen dat bij je thuis gebruikmaakt van internet. Lees hier meer over internetsnelheid.

 • Dit doe je met de speedtest. Zo zie je in enkele seconden hoe hoog jouw huidige internetsnelheid is.

  Doe de test!
 • Jazeker, je kunt je internetsnelheid maandelijks verhogen of verlagen. Daarnaast kun je je abonnement altijd uitbreiden met bijvoorbeeld TV.