Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Bij het bepalen van de internetsnelheid beantwoord je eerst een aantal vragen. Zoek uit wat voor jou een goede internetsnelheid is. Kijk naar je verbruik en het aantal personen dat gebruik gaat maken van het internet. Zo kun je een redelijke schatting maken. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Gebruik dan onze speedtest.

Internetsnelheid

Wat is de maximale internetsnelheid thuis? Check hier welke internetsnelheid je nodig hebt.

Urenlang supersnel surfen, de grootste bestanden binnenslepen en de vetste games spelen of de hele dag netflix kijken? Niet iedereen heeft dezelfde internetsnelheid nodig. Dit hangt van jouw af van jouw situatie. Bij T-Mobile Thuis kun je een flexibel abonnement af sluiten en deze zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je toch een hogere of lagere internetsnelheid nodig? Geen probleem! Je past maandelijks kosteloos de snelheid aan. Internetten was nog nooit zo makkelijk! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw internetsnelheid te bepalen

De snelheid van het internet is afhankelijk van jouw adres en technologie die beschikbaar is. Afhankelijk van jouw adres bieden wij diverse snelheden aan. Doe hier de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Test de snelheid van je internet met deze speedtest!

Tips voor een betrouwbare speedtest

Jouw Resultaat:

Download:

Upload:

Ben je tevreden met je internetsnelheid?

< Terug

Ben je een T-Mobile Thuis klant?

< Terug

Wat kan er beter?

Welke internetsnelheden zijn er?

Bij T-Mobile Thuis heb je de keuze uit diverse internetsnelheden. Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en adres maak jij de keuze. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Tot 50 Mbit/s

Tot 50 Mbit/s

Een internetsnelheid tot 50 Mbit/s is prima geschikt voor gezinnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld op meerdere apparaten tegelijk Netflix streamen en interactieve tv programma’s pauzeren en opnemen.

Tot 100 Mbit/s

Tot 100 Mbit/s

Heb je een grotere gezinssamenstelling? Dan is een internetsnelheid van 100 Mbit/s voldoende. Met deze snelheid kun je downloaden, streamen en tegelijkertijd online gamen zonder onderbrekingen op meerdere apparaten.

1 Gbit/s

1 Gbit/s

Is er glasvezel op jouw adres beschikbaar? Dan kun je genieten van een internetsnelheid die kan oplopen tot 1000 Mbit/s. Hiermee download en stream je video's op meerdere apparaten tegelijk in de hoogste 4K resolutie. Ook het downloaden van grote bestanden vanuit de Cloud is geen probleem! Ideaal als je bijvoorbeeld veel thuiswerkt. Deze internetsnelheid is ook geschikt voor studentenhuizen of gedeelde verbindingen.

Snelheden per situatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt hangt af van jouw situatie. Kijk je bijvoorbeeld heel veel films en series via streamingdiensten zoals Netflix of ben je fan van lekker gamen? Nu meer mensen thuiswerken heb je hiervoor ook een bepaalde internetsnelheid nodig afhankelijk van wat jij allemaal voor werkzaamheden moet doen. Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor Netflix?

Jouw favoriete series en films kijken via Netflix kan al bij een internetsnelheid van 50 Mbit/s. Bij een grotere gezinssamenstelling is het wel aan te raden om te kiezen voor 100 Mbit/s zodat dit mogelijk is vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd.

Hoeveel mbps is goed voor gamen?

Wanneer je probleemloos wilt gamen, alleen of met meerdere tegelijk kies je voor een internetsnelheid van minimaal 100 Mbit/s of 1 Gbit/s.

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor thuiswerken?

Ben je de enige binnen jouw huishouden die regelmatig thuis werkt? Dan is een internetsnelheid van 50 Mbit/s al voldoende. Werkt jouw partner of een van je kinderen ook veel thuis? Dan is het slimmer om te kiezen voor 100 Mbit/s of 1 Gbit/s. Vooral als je veel grote bestanden moet downloaden of meerdere apparaten zoals een printer en tablet wilt aansluiten op het thuisnetwerk.

Bekijk de internet abonnementen van T-Mobile Thuis

Bij T-Mobile Thuis heb je de keuze uit diverse internet abonnementen. Van alleen een internet abonnement tot razendsnel internet en keuze uit tv-zenders of een alles in één pakket. De mogelijkheden bij T-Mobile Thuis zijn eindeloos!

Internet
Internet
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
€ 30*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten).
Meest gekozen
Internet en TV
Internet en TV
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
 • Interactieve TV boordevol handige functies
 • Gratis sportzender ESPN
 • Uit te breiden met extra zenderpakketten
 • Nu 6 mnd € 10/mnd korting op TV
€ 45
€ 35*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten) de eerste 6 maanden, daarna € 45/mnd.
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
 • Een snelle internetverbinding tot 1 Gbit/s
 • Supersnel Wifi-modem
 • Interactieve TV boordevol handige functies
 • Gratis sportzender ESPN
 • Uit te breiden met extra zenderpakketten
 • Vast bellen tegen een laag tarief
 • Nu 6 mnd € 10/mnd korting op TV
€ 47,50
€ 37,50*
Vanaf/mnd (excl. eenmalige kosten) de eerste 6 maanden, daarna € 47,50/mnd.

*Exclusief € 30 activatiekosten en bij een glasvezelverbinding € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement met een maximum internetsnelheid tot 50 Mbit/s en indien er gekozen is voor TV is dit incl. eerste TV Box.

Overstappen naar internet van T-Mobile Thuis

Heb je nu nog een andere internetprovider maar wil je overstappen naar T-Mobile? Wij staan voor je klaar! Met onze gratis Overstapservice helpen wij jou zonder problemen over te stappen naar T-Mobile thuis in drie korte stappen. Zonder dat je offline raakt of dubbele kosten moet betalen.

Internet van T-Mobile

Veelgestelde vragen

 • De benodigde uploadsnelheid hangt af van je internetgebruik. Vul de postcodecheck in en ga naar de shop om te zien welke snelheid het beste bij jou past.

 • De downloadsnelheid is altijd hoger dan de uploadsnelheid, echter is ook dit afhankelijk van je internetgebruik. Vul de postcodecheck in en ga naar de shop om te zien welke snelheid het beste bij jou past.

 • Met de uploadsnelheid wordt de snelheid bedoeld waarmee je gegevens van de ene naar de andere server stuurt. Bijvoorbeeld een e-mail of een foto uploaden. De downloadsnelheid is de snelheid waarmee je bestanden binnenhaalt. Denk aan het streamen van een film.

 • Dit hangt af van de keuzes die je maakt. De gekozen internetsnelheid en andere specificaties bepalen jouw maandbedrag. Tijdens het inrichten van je internet abonnement zie je precies welke invloed jouw voorkeuren op het maandbedrag hebben.

 • Je kunt de internetsnelheid maandelijks kosteloos wijzigen.

 • De snelheid van het internet is afhankelijk van je adres en technologie op je adres. Afhankelijk van je adres bieden wij diverse snelheden aan. Doe hier de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

 • Nee, het aansluiten is geheel gratis. Er zitten dus geen extra kosten aan verbonden.

 • Bij T-Mobile Thuis is het mogelijk om maandelijks kosteloos jouw abonnement aan te passen.

 • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile Thuis en data-abonnementen voor tablets.