Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Bij het bepalen van de internetsnelheid beantwoord je eerst een aantal vragen. Zoek uit wat voor jou een goede internetsnelheid is. Kijk naar je verbruik en het aantal personen dat gebruik gaat maken van het internet. Zo kun je een redelijke schatting maken. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Gebruik dan onze speedtest.

Internetsnelheid

Wat is de maximale internetsnelheid thuis? Check hier welke internetsnelheid je nodig hebt.

Urenlang supersnel surfen, de grootste bestanden binnenslepen en de vetste games spelen of de hele dag netflix kijken? Wat is een goede internetsnelheid voor jou. Dat hangt af van je verbruik en hoeveel mensen er thuis online willen. En ook van wat er leverbaar is op jouw adres. Bij het afsluiten van Internet Only op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL Internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw internetsnelheid te bepalen. Doe hier de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Test de snelheid van je internet met deze speedtest!

Tips voor een betrouwbare speedtest

Jouw Resultaat:

Download:

Upload:

Ben je tevreden met je internetsnelheid?

< Terug

Heb je een internetabonnement van T-Mobile?

< Terug

Wat kan er beter?

Welke internetsnelheden zijn er?

Bij T-Mobile heb je de keuze uit diverse internetsnelheden. Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en adres maak jij de keuze. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Tot 100 Mbit/s

Tot 100 Mbit/s

Een internetsnelheid tot 100 Mbit/s is prima geschikt voor gezinnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld op meerdere apparaten tegelijk Netflix streamen en interactieve tv programma’s pauzeren en opnemen.

Tot 400 Mbit/s

Tot 400 Mbit/s

Heb je een grotere gezinssamenstelling? Dan is een internetsnelheid van 400 Mbit/s voldoende. Met deze snelheid kun je downloaden, streamen en tegelijkertijd online gamen zonder onderbrekingen op meerdere apparaten. 

1 Gbit/s

1 Gbit/s

Is er glasvezel op jouw adres beschikbaar? Dan kun je genieten van een internetsnelheid die kan oplopen tot 1 Gbit/s. Hiermee download en stream je video's op meerdere apparaten tegelijk in de hoogste 4K resolutie. Ook het downloaden van grote bestanden vanuit de Cloud is geen probleem! Ideaal als je bijvoorbeeld veel thuiswerkt. Deze internetsnelheid is ook geschikt voor studentenhuizen of gedeelde verbindingen.

Snelheden per situatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt hangt af van jouw situatie. Kijk je bijvoorbeeld heel veel films en series via streamingdiensten zoals Netflix of ben je fan van lekker gamen? Nu meer mensen thuiswerken heb je hiervoor ook een bepaalde internetsnelheid nodig afhankelijk van wat jij allemaal voor werkzaamheden moet doen. Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor Netflix?

Jouw favoriete series en films kijken via Netflix kan al bij een internetsnelheid van 100 Mbit/s. Bij deze snelheid is het ook mogelijk om met een grotere gezinssamenstelling vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd te streamen.

Hoeveel mbps is goed voor gamen?

Probleemloos gamen, alleen of met meerderen tegelijk, kan al bij een internetsnelheid van 400 Mbit/s. Bij T-Mobile zit je als gamer dus altijd goed!

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor thuiswerken?

Ben je de enige binnen je huishouden die regelmatig thuis werkt? Dan is een internetsnelheid van 100 Mbit/s al voldoende. Werkt iemand anders in je huishouden ook veel thuis? Dan is het slimmer om te kiezen voor een hogere snelheid. Vooral als je veel grote bestanden moet downloaden of meerdere apparaten, zoals een printer en tablet, wilt aansluiten op het thuisnetwerk. Deze snelheid kan oplopen tot 1 Gbit/s up- en download.

Bekijk de Internet abonnementen van T-Mobile

Bij T-Mobile heb je de keuze uit diverse internet abonnementen, afhankelijk van wat er beschikbaar is op je adres. Van Internet Only tot razendsnel Glasvezel + TV en Bellen, alles is mogelijk. Breid daarnaast je abonnement naar wens uit met extra zenderpakketten, Cloud Opnemen of extra wifipunten voor supersnelle wifi in iedere hoek van je huis. De mogelijkheden bij T-Mobile zijn eindeloos!

Aanbieding
Internet Only
Internet Only
Aanbieding
Internet + TV
Internet + TV
Aanbieding
Alles-in-1 van T-Mobile
Internet, TV en Vast Bellen

Overstappen naar Internet van T-Mobile

Heb je nu nog een andere internetprovider maar wil je overstappen naar T-Mobile? Wij staan voor je klaar! Met onze gratis Overstapservice helpen wij jou zonder problemen over te stappen naar T-Mobile in drie korte stappen. Zonder dat je offline raakt of dubbele kosten moet betalen.

Internet van T-Mobile

Veelgestelde vragen

  • De benodigde uploadsnelheid hangt af van je internetgebruik. Vul de postcodecheck in en ga naar de shop om te zien welke snelheid het beste bij jou past.

  • De downloadsnelheid is altijd hoger dan de uploadsnelheid, echter is ook dit afhankelijk van je internetgebruik. Vul de postcodecheck in en ga naar de shop om te zien welke snelheid het beste bij jou past.

  • Met de uploadsnelheid wordt de snelheid bedoeld waarmee je gegevens van de ene naar de andere server stuurt. Bijvoorbeeld een e-mail of een foto uploaden. De downloadsnelheid is de snelheid waarmee je bestanden binnenhaalt. Denk aan het streamen van een film.

  • Dit hangt af van de keuzes die je maakt. De gekozen internetsnelheid en andere specificaties bepalen jouw maandbedrag. Tijdens het inrichten van je internet abonnement zie je precies welke invloed jouw voorkeuren op het maandbedrag hebben.

  • Je kunt de internetsnelheid maandelijks kosteloos wijzigen.

  • Gigabit internet is het snelste internet dat beschikbaar is. Met gigabit internet krijg je een snelheid tot 1 Gbit/s (1000 megabit).

  • De snelheid van het internet is afhankelijk van je adres en technologie op je adres. Afhankelijk van je adres bieden wij diverse snelheden aan. Doe hier de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden.

  • Bij T-Mobile is het mogelijk om maandelijks kosteloos jouw abonnement aan te passen.

  • Dan kom je inderdaad in aanmerking voor voordeel. Bij T-Mobile heet dat Klantvoordeel en dat krijg je als er op jouw adres al een abonnement is afgesloten. Dit geldt voor mobiele abonnementen, 4G voor thuis, T-Mobile en data-abonnementen voor tablets.