Wifi 6
Razendsnel internetten
en de beste dekking
Wifi 6

Wifi 6 Razendsnel internetten en de beste dekking

Wifi 6 zorgt net als zijn voorgangers voor draadloos internet bij je thuis, maar dan met net een paar extra pluspunten. Denk aan hogere snelheden, betere dekking en een stabielere verbinding. Bij T‑Mobile geniet je van Wifi 6 in combinatie met Glasvezel. En bij een nieuw glasvezelabonnement van T-Mobile krijg je een Zyxel T54 modem die Wifi 6 ondersteunt. Ben je benieuwd of er Glasvezel beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck. Wil je weten welke voordelen Wifi 6 nog meer heeft? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Wat is Wifi 6?

Over Wifi 6

Sinds 2013 maak je gebruik van Wifi 5. Hiermee kon je ook al met meerdere mensen tegelijk op internet, maar verloor je soms snelheid. Met de komst van Wifi 6 gaat alles op topsnelheid. Deze nieuwe generatie draadloos internet biedt meer mogelijkheden voor thuis. Dankzij de Wifi 6-router is je wifi-netwerk efficiënter en energiezuiniger en is de verbinding stabieler.

Misschien zegt het je allemaal niet zoveel en denk je: wifi is gewoon wifi. Toch merk je meteen het verschil. Wifi 6 is namelijk bijna drie keer zo snel als Wifi 5. Voortaan kun je op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikmaken van internet, zonder hierbij snelheid te verliezen. Ideaal, want steeds meer apparaten vereisen een stabiele wifi-verbinding. Denk aan een slimme thermostaat, de deurbel of een Google Nest. Netflixen en gamen op de bovenverdieping terwijl er beneden een voetbalwedstrijd wordt gestreamt? Geen probleem, dankzij Wifi 6.

Wifi 6

De voordelen van Wifi 6

Efficiënt

Bedien alle slimme apparaten tegelijk.

  • Meer informatie

Hogere prestaties

Wifi 6 blijft presteren.

  • Meer informatie

Betere wifi-dekking

Betere dekking, ook op grotere afstand.

  • Meer informatie

Stroomverbruik

Lager stroomverbruik dankzij Target Wake Time.

  • Meer informatie

Veilig netwerk

Nog beter beveiligd.

  • Meer informatie

Wat kun je met Wifi 6?

Wifi 6 zorgt voor een stabielere verbinding dan Wifi 5. Streamen en gamen op verschillende apparaten tegelijkertijd is geen enkel probleem. Iedereen in huis geniet van een optimale internetverbinding. Met Wifi 6 ervaar je meer snelheid en meer stabiliteit.

De Wifi 6-modem
Van T-Mobile

Wanneer je een nieuw glasvezelabonnement afsluit bij T-Mobile krijg je de Zyxel T54 modem. Deze glasvezelmodem ondersteunt standaard Wifi 6 en zorgt ervoor dat je altijd een stabiele wifiverbinding hebt, op meerdere apparaten tegelijk.

Goed om te weten: dankzij de Easy Mesh ondersteuning is het ook mogelijk om samen met andere apparaten één netwerk te vormen. Wil je echt de meest optimale wifi? Upgrade je router dan met Wifi Plus.

Wifi 6 router

Welke apparaten zijn geschikt voor Wifi 6?

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Wifi 6 heb je hiervoor geschikte apparaten nodig. Gelukkig zijn de meeste nieuwe smartphones, laptops en tablets voorzien van Wifi 6-ondersteuning. Maak je geen zorgen om oudere apparaten. Ook zonder Wifi 6-ondersteuning schakelt de modem moeiteloos over naar de oudere wifiversie, zodat je toch verbinding hebt.

FAQ Veelgestelde vragen over Wifi 6

  • Om te profiteren van de voordelen van Wifi 6 heb je een Wifi 6-router en/of Wifi 6-modem nodig. Deze wordt gratis geïnstalleerd door onze monteur.

  • Ga je over van Wifi 5 naar Wifi 6? Geen probleem. De meeste apparaten met een wifi-verbinding zijn geschikt. Alleen profiteren oudere apparaten niet van de hogere snelheden.

  • Dit is helaas niet mogelijk. Deze modem is enkel verkrijgbaar in combinatie met een nieuw abonnement voor thuis.

  • Als nieuwe klant ontvang je een gloednieuw Zyxel T-54 modem. Deze nieuwste generatie modem ondersteunt Wifi 6 en zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik. Deze modem werkt naadloos samen met Wifi Plus van T-Mobile. Na het afsluiten van je nieuwe abonnement voor thuis ontvang je een installatiepakket thuis. Bekijk hier wat er in de doos zit.