Wifi Plus van T-Mobile
Overal in huis perfecte wifi

Wat is Wifi Plus?

Wifi Plus van T-Mobile is hét antwoord op een onstabiele wifiverbinding, of als je ergens in huis geen wifi hebt. T-Mobile biedt standaard uitstekende wifi, maar soms wil je net dat beetje meer. Omdat je een groot huis hebt, dikke betonnen muren, een kantoor in het tuinhuis, of in een drukke oude binnenstad woont met veel concurrentie van andere wifinetwerken. Breid je wifinetwerk eenvoudig zelf uit met één of meerdere wifipunten van T-Mobile. Zo kijk je bijvoorbeeld ongestoord een film in de slaapkamer, terwijl je huisgenoten zorgeloos gamen en muziek streamen op zolder.

De voordelen van Wifi Plus

Draadloos aansluiten

Vergeet gaten boren en kabels trekken. Een Wifi-punt steek je simpelweg in een stopcontact. Druk op het modem en op het wifipunt de WPS-knop in en de verbinding komt tot stand. In een mum van tijd geniet je overal in huis van een sterk en stabiel signaal.

Overal in huis bereik

Ons modem en onze wifipunten maken gebruik van mesh-technologie. Wifi Plus zorgt dat je altijd verzekerd bent van het meest optimale wifisignaal, waar je ook bent in huis. Daardoor geniet je in elke kamer van stabiel internet.

Altijd snelle wifi

Wifi Plus maakt gebruik van band steering en zorgt zo dat jij altijd het snelst mogelijke signaal gebruikt. Waar je ook bent in huis.

Eenvoudig uit te breiden

Voor wifipunten heb je alleen een stopcontact nodig. Daarom kan je ze ongeveer overal in huis plaatsen. En kan je dus ook heel makkelijk je wifinetwerk uitbreiden door er meer bij te bestellen. Zo heb je altijd een wifinetwerk op maat

Test nu de eerste maand gratis!

​Nieuwsgierig? Bestel Wifi Plus via My T-Mobile of onze monteur en probeer het een maand gratis (normale prijs € 2,50 p/mnd per wifipunt). Je hebt het wifipunt al binnen twee dagen in huis. Ben je toch niet tevreden, dan kun je het wifipunt kosteloos terugsturen.

Nu de eerste maand gratis!
Wifi Plus
 • Eenvoudig draadloos aan te sluiten
 • Overal in huis wifibereik
 • Altijd uit te breiden met extra wifipunten (tot max. 3)
 • Altijd de snelste en sterkste wifi
€ 2,50
per aansluiting
per maand

Heb je al T-Mobile Thuis? Bestel Wifi Plus dan via My T-Mobile

Inloggen My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

 • Technische specificaties

  • Type: Zyxel WAP6807 
  • Wifisnelheid: 1700 Mbit/s of 5GHz en 300 Mbit/s op 2.4 GHz 
  • Afmeting: 14 x 16 x 3 cm 
  • LAN-poorten: 2 
  • Wifi Standaard: 802.11ac 
  • MU-MIMO: Ja 
  • Beamforming: Ja

   

 • Hoe zorgt een Wifi-punt voor goede Wifi?

  Onze wifipunten gebruiken Mesh-technologie. Dat is slimme software die continu zorgt voor optimale wifidekking binnen je thuisnetwerk.

 • Hoeveel wifipunten heb ik nodig voor goede wifi?

  Vaak is één wifipunt voldoende om je huis te voorzien van optimale wifi. Maar soms zijn extra wifipunten nodig. Plaats je wifipunten daar waar je standaard wifinetwerk nog goed bereik heeft en breid je netwerk uit met vele tientallen vierkante meters.

 • Hoeveel wifipunten kan ik aansluiten?

  Bij het plaatsen van je bestelling kun je 1 tot 3 wifipunten bestellen. Heb je er meer nodig, dan kun je later in My T-Mobile wifipunten bijbestellen. In totaal kun je maximaal drie wifipunten aansluiten in je netwerk.

 • Ik heb een eigen modem, werkt Wifi Plus hiermee?

  Wifi Plus werkt alleen met het Zyxel-modem van T-Mobile. T-Mobile adviseert om geen eigen modems te installeren. Wifi Plus kan wel worden geïnstalleerd met het Huawei-modem en Draytek-modem van T-Mobile. Hiervoor zijn minimaal twee wifipunten nodig en dient de wifi op het modem te worden uitgeschakeld.

 • Kan ik mijn abonnement op Wifi Plus kosteloos direct opzeggen wanneer Wifi Plus geen verbetering in wifidekking in mijn huis oplevert?

  De eerste maand na ontvangst van je wifipunt is deze gratis. Tijdens deze periode kun je Wifi Plus kosteloos retourneren. Je loopt dus geen enkel risico. Na de eerste maand geldt een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen kan via My T-Mobile.

 • Kan ik het wifipunt ook als versterker gebruiken?

  Om maximale snelheid en dekking voor je wifinetwerk te realiseren gebruik je slimme software met zogenoemde Mesh-functionaliteit in combinatie met het nieuwste Zyxel T-50 modem van T-Mobile. Daarnaast werkt het wifipunt als versterker samen met de meeste andere modemtypes.

 • Ik heb thuis eigen Wifi-apparatuur geïnstalleerd. Kan ik dit ook blijven gebruiken na installatie van Wifi Plus?

  Wifi Plus installeert een dekkend wifinetwerk binnenshuis. Het installeren van een tweede wifinetwerk naast Wifi Plus kan interferentie veroorzaken, waardoor de kwaliteit van je Wifi Plus netwerk mogelijk niet optimaal zal zijn. T-Mobile Thuis ondersteunt deze persoonlijke Wifi-apparatuur niet.

Klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Bezoek een van onze winkels met of zonder afspraak

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen