Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand september: Crime+Investigation (CI)

Crime+Investigation is in september de zender van de maand. Deze zender heeft een enorme selectie aan misdaadprogramma’s met onder andere de ware verhalen achter ’s werelds meest beruchte criminelen en een exclusieve blik achter de schermen in de laboratoria en archieven van de politie. Maak kennis – als je durft – met deze spannende programma’s op kanaal 18.

Wil je na september blijven genieten van CI? In My T-Mobile Thuis zet je het Infotainment pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

Crime + Investigation is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile Thuis! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

Kids behind bars: Live or parole – Ingewikkeld dilemma

Amerika heeft meer dan tweeduizend gedetineerden die vastzitten voor misdrijven die ze pleegden als minderjarigen. Onder hen jongeren die ‘levenslang’ kregen voor zeer ernstige misdaden. Hun zaken worden herzien sinds het Hof oordeelde dat die straf niet is toegestaan voor minderjarigen. Wat is de oplossing?

zaterdag 4 september - 22:00 uur

Meet, marry, murder – Die man ken ik

Moorden worden meestal niet gepleegd door die enge onbekende man in een donker steegje, maar door een bekende van het slachtoffer. Vrouwen lopen zelfs de grootste kans omgebracht te worden door hun eigen man. In deze serie getuigen nabestaanden over hun tragische lot.

dinsdag 7 september - 19:10 uur

Cruise ship killers – Reis van je leven

Je zit op een schip midden op de oceaan en er waart een killer rond. Een gedateerd Agatha Christieverhaal? Nee, hoor: op cruiseschepen leggen opvarenden veelvuldig het loodje, en niet door salmonella. Deze serie brengt de meest opvallende cruise-moorden onder de aandacht.

woensdag 8 september - 21:00 uur

Cellmate secrets – Niemand vertellen

De drang om te vertellen wat ze hebben gedaan en waarom wordt veel moordenaars te veel. Deze gedetineerden konden hun mond niet houden en deden schokkende bekentenissen aan hun celgenoten. Alleen bleven hun geheimen niet binnen de tralies.

woensdag 8 september - 22:00 uur

The first 48 – De klok tikt

Het zogenaamde ‘window of opportunity’ na een misdaad gaat vaak snel weer dicht. Daarna kunnen sporen gewist of verouderd zijn, de vogel gevlogen. De eerste 48 uur zijn dan ook cruciaal en heel hectisch voor het rechercheteam op een zaak. Deze reconstructies geven een gedetailleerd beeld van die zo belangrijke eerste uren.

donderdag 9 september - 21:00 uur

Invisible monsters – Beruchte seriemoordenaars

De verhalen van beruchte Amerikaanse seriemoordenaars zijn samengebracht in deze serie. Hoe kon het gebeuren dat Ted Bundy, John Wayne Gacy, Jeffrey Dahmer – de Green River Killer en BTK zoveel slachtoffers maakten en zolang hun gang konden gaan?

dinsdag 14 september - 21:00 uur

I survived a serial killer – Hero├»sche verhalen

Deze serie gaat nu eens niet uit van de moordenaar, maar van degenen die een aanval van een seriemoordenaar wisten te overleven. Zij vertellen hun schokkende of heroïsche verhalen over hoe ze het kwaad overwonnen met hun kracht en doorzettingsvermogen.

dinsdag 14 september - 22:00 uur

Poisonous liaisons – Al eeuwenlang een wapen

Een hap uit een appel, een kleurrijk snoepje, een slok van een drankje in de kroeg. Als kind leren we al dat je niet zomaar iets van vreemden moet aannemen, maar toch kan het dan nog misgaan. Poisonous liaisons onthult de geschiedenis en wetenschap van vergif en de rol die het speelt bij bekende en onbekendere zaken.

woensdag 22 september - 22:00 uur

Community

Meer weten over de Zender van de maand?

Heb je nog vragen over de Zender van de maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Naast onze betrokken Community Managers staan ook andere gebruikers altijd voor je klaar.

 

Naar de Community

Na de maand doorkijken?

Wil je na september blijven kijken naar Crime + Investigation (CI)? In My T-Mobile Thuis zet je het Infotainment pakket eenvoudig zelf aan. CI vind je dan op kanaal 90. Mis je de vorige Zender van de maand al? MTV 00’s vind je in het Kids & Music pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

  • De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

  • Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

  • Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

  • Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer