Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand januari: E! Entertainment

Deze spectaculaire zender heeft een brede waaier aan amusement- en realityprogramma’s met onder andere de laatste nieuwtjes over sterren. Maak nu kennis met deze diverse programma’s op kanaal 18.

Wil je na januari blijven genieten van E! Entertainment? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

E! Entertainment is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

For real: The story of reality TV – Zo was het echt

Is het ‘reality’ of is het real? Soms slaat de twijfel toe over het waarheidsgehalte van sommige programma’s. Maar nu onthullen de sterren van shows zoals Temptation Island, Catfish en 90 Fiancé hoe het er écht aan toeging toen ze op zoek gingen naar de liefde tijdens deze televisieprogramma’s.

zaterdag 8 januari - 21:00 uur

Celebrity game face – Gamen met de sterren

Lekker chillen, hangen, niets doen is er niet bij voor stand-up comedian en acteur Kevin Hart en zijn vrouw Eniko. Ze gamen heel wat af tegen allerlei beroemdheden, online en vanuit huis. Vandaag nemen ze het onder andere op tegen This is us-acteur Chris Sullivan en zijn vrouw Rachel.

zondag 9 januari - 22:45 uur

10 Things you don’t know – Echt nieuws

Deze serie zit bomvol feitjes en weetjes over acteurs, zangers en andere sterren. Zelfs de fans die alles al denken te weten komen nog voor verrassingen te staan. Wie weet waarom wetenschappers Lady Gaga bestuderen?

zondag 9 januari - 23:30 uur

The Bradshaw bunch – American football-ster

Realityserie over Terry Bradshaw en zijn gezin, gefilmd op hun ranch in Oklahoma. Terry speelde veertien seizoenen in de NFL en is als viervoudig Super Bowlkampioen een van de grote sterren van het American football. Maar Terry is voor zijn drie dochters vooral de ultieme girl dad die altijd klaarstaat.

zondag 16 januari - 21:00 uur

Clash of the cover bands – Beter dan het origineel?

In deze muzikale wedstrijd proberen de kandidaten de groten der aarde naar de kroon te steken met de beste coverversies. Vandaag gaat het om covers van Cher en Tina Turner. Wie wint mag 10.000 dollar mee naar huis nemen en maakt kans op een optreden bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

zondag 16 januari - 22:00 uur

Botched – Mislukte nose job

Wat is nou eigenlijk de ideale neus, is vandaag de vraag? Plastisch chirurgen Paul Nassif en Terry Dubrow staan weer paraat met een dubbele dosis Botched. Zij proberen mislukte cosmetische ingrepen te herstellen en hun patiënten weer zo goed en kwaad als het gaat op te lappen.

dinsdag 11 januari - 21:00 uur

Keeping up with the Kardashians – Bonje bij de zussen

De beroemdste en meest beruchte realitysoap wordt na bijna twintig jaren nog altijd op de voet gevolgd door een trouwe schare fans van de zussen Kim, Kourtney en Khloé. De spanning loopt op als Kim en Khloé Kourtney met haar recente gedrag confronteren. Een hoogoplopende ruzie is het resultaat.

woensdag 19 januari - 19:00 uur

Total Bellas – Alle ups en downs

Brie en Nikki Bella, beter bekend als The Bella Twins zijn professionele WWE-worstelaars die al succes hadden in Total Divas waar een inkijkje werd gegeven in het leven van vrouwelijke worstelaars. De spin-off Total Bellas volgt de tweelingzussen en hun directe familie tijdens alle ups en downs.

vrijdag 21 januari - 17:00 uur

Community

Meer weten over de Zender van de maand?

Heb je nog vragen over de Zender van de maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Naast onze betrokken Community Managers staan ook andere gebruikers altijd voor je klaar.

 

Naar de Community

Na de maand doorkijken?

Wil je in februari blijven kijken naar E! Entertainment? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan. E! Entertainment vind je dan op kanaal 275. Mis je de vorige Zender van de maand al? Nicktoons vind je in het Kids & Music pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

  • De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

  • Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

  • Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

  • Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer