Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand november: RTL Crime

RTL Crime is zender van de maand. Dit crimekanaal weet iedere liefhebber aan het scherm te kluisteren met nationale en internationale misdaadprogramma’s van topkwaliteit. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Maak nu kennis met deze spannende programma’s op kanaal 18.

Wil je na de maand blijven genieten van RTL Crime? In My T-Mobile Thuis zet je het
Entertainment Thema Pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

RTL Crime is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

Vrouwenvleugel

Tussen 1993 en 1995 zaten wekelijks miljoenen mensen aan de buis gekluisterd om de perikelen van de vrouwelijke gevangenen in Vrouwenvleugel te volgen. En de serie was niet alleen erg populair, maar ook baanbrekend. Het was het eerste Nederlandse televisieprogramma met een lesbisch personage. De serie verzilverde haar populariteit met een Gouden Televizier-Ring in 1994.

zaterdag 5 november 08:10

Law & order

Toen Law & order begin jaren negentig in première ging, had niemand kunnen voorspellen wat een sensatie de Amerikaanse serie zou worden. De voornaamste redenen: goed ontwikkelde personages en meeslepende verhaallijnen. Niet zo gek dat er een flink aantal spin-offs volgden zoals Law & order: SUV en Law & order: Los Angeles. 

zondag 6 november 21:00 uur

Bones

Forensisch antropologe Temperance Brennan en FBI-agent Seeley Booth werken in deze Amerikaanse misdaadserie samen om oude, onopgeloste, maar ook recente moordzaken op te lossen. Ze doen dit aan de hand van botresten. Bones begon in 2005 en was de eerste vijf seizoenen een grote hit. In 2017 ging de stekker er na twaalf seizoenen uit, mede door dalende kijkcijfers.

dinsdag 8 november 23:10 uur

True crime: crime stories

Centraal in deze aflevering van de documentaireserie staan de gebroeders Anthony en Nathaniel Cook. Deze seriemoordenaars hebben tussen 1973 en 1981 in Ohio ten minste negen verkrachtingen en moorden gepleegd, de slachtoffers waren voornamelijk koppels. Een reconstructie van hun misdaden.

maandag 7 november 00:30 uur

Baantjes

De Cock en Vledder komen terecht in de wereld van homoprostitutie, pooiers en mensenhandel als ze de moord op de homoseksuele prostituee Guido de Nijs in een homobordeel onderzoeken. Hoe dichter De Cock bij de oplossing komt, hoe meer hij begint te twijfelen. Totdat hij vermoedt dat deze moordzaak anders blijkt te zijn dan iedereen denkt.

zaterdag 12 november 21:00 uur

CSI Miami

Een emotionele start van seizoen acht. Eric is zwaargewond en vecht voor zijn leven. Horatio denkt terug aan hun ontmoeting in 1997. De jonge Eric werkte toen als bestuurder van een sleepwagen en kreeg van Horatio het advies de politieacademie te doen. 

woensdag 16 november 22:20 uur

True crime: forensic files

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarbij wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde én uiteindelijk opgeloste misdaden. Forensic files II zoals dit programma ook heet, is afgeleid van de langlopende Amerikaanse documentaire true crime-serie Forensic files (1996-2011).

donderdag 17 november 00:05 uur

CSI New York

Een nieuw gezicht bij de start van het zevende seizoen: rechercheur Jo Danville. Zij krijgt een gedenkwaardige eerste dag. Ze onderzoekt een moord die is gepleegd in het CSI-lab en leert zo haar nieuwe werkplek meteen goed kennen.

vrijdag 18 november 21:25 uur

Elementary

Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en dr. Joan Watson (Lucy Liu) wonen niet meer in New York, maar beginnen aan een nieuwe carrière in Londen. Ze werken daar nu als consultants van Scotland Yard, en geven advies in een zaak waarin een fotomodel het slachtoffer is geworden van een zuuraanval.

donderdag 24 november 21:25 uur

Meer tv-zenders ontvangen?

Enthousiast geworden over de extra zender? In My T-Mobile Thuis zet je gemakkelijk verschillende TV-abonnementen aan of uit. Zo bepaal je zelf welke zenders je ontvangt. 

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

  • De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

  • Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

  • Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

  • Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer