Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand juni: Stingray I-Concerts

Stingray I-Concerts is in juni de zender van de maand. Op deze zender zijn de beste concerten en muziekdocumentaires te zien van de populairste artiesten. Met voor ieder wat wils, van Rihanna tot Coldplay en van de Foo Fighters tot David Bowie. Je hoeft de deur dus niet meer uit voor liveoptredens. Maak kennis met deze muziekzender op kanaal 18.

Wil je na de maand blijven genieten van Stingray I-Concerts? In My T-Mobile Thuis zet je het
Kids & Music Thema Pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

Stingray I-Concerts is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

Justin Timberlake – FutureSex/LoveShow

Het album FutureSex/LoveSounds (2006) waaruit de tournee FutureSex/LoveShow voortkwam, is een van de meest bekroonde albums uit 2007. Er zijn wereldwijd meer dan acht miljoen exemplaren van verkocht. Live vanuit Madison Square Garden (2007) brengt Justin Timberlake de hits van dat album.

zondag 5 juni 19:53 uur

Elton John – The Red Piano – Alle grote hits

Registratie van het concert dat Elton John gaf in 2008 in Caesars Palace Las Vegas. Met meer dan drie decennia aan hits van de inmiddels 75-jarige muzikant. Goed nieuws voor de fans: Eltons afscheidstournee Farewell Yellow Brick Road Tour gaat weer van start. Op 9 juni staat hij in het Arnhemse Gelredome.

dinsdag 7 juni 21:00 uur

Dua Lipa – Live at Glastonbury – Een ster is geboren

Afgelopen mei stond de Britse zangeres nog in een uitverkochte Ziggo Dome met haar Future Nostalgia Tour. Vijf jaar eerder brak ze door op het Glastonbury Festival (2017), slechts een paar weken nadat haar titelloze debuutalbum uitkwam. Dat optreden maakte in één klap een grote wereldster van haar.

vrijdag 10 juni 20:02 uur

Placebo: We Come in Pieces – Concertfilm

Verbluffende concertfilm van de Britse alternatieve rockband Placebo. Dit concert werd gefilmd in de Londense Brixton Academy in september 2010 op het hoogtepunt van de wereldtournee ter ondersteuning van hun zesde album, Battle For The Sun (2009). De tour was een groot succes. De band speelde voor maar liefst 2,5 miljoen fans in alle delen van de wereld.

maandag 20 juni 18:29 uur

Billie Eilish – Glastonbury Festival – Eerste keer

De Amerikaanse zangeres en songwriter Billie Eilish bracht in 2016 haar eerste single, Ocean Eyes, uit. In 2019 stond ze voor het eerst op het Glastonbury Festival, een van de grootste openlucht muziekfestivals ter wereld, en de critici waren laaiend enthousiast.

Extra goed nieuws: Billie Eilish staat vrijdag 24 juni weer op Glastonbury.

woensdag 22 juni 20:20 uur

TiĆ«sto – Elements of Life: Copenhagen – Trance-pionie

Tiësto, artiestenaam van Tijs Michiel Verwest, is een van de populairste dj’s van de wereld. Ook is hij de pionier van de solo-dj-set, waarbij een dj een langdurige set speelt voor een groot publiek. Op 10 juni 2007 draaide hij in het Parken Stadion in Kopenhagen, Denemarken voor maar liefst 25.000 mensen.

Nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 juni 00:00 uur

Pearl Jam: Let’s Play Two – Optreden in Chicago

Documentaire over de optredens van Pearl Jam in Wrigley Field tijdens het seizoen van Chicago Cubs 2016. De film toont ook de voorliefde van de band voor honkbal en hun speciale band met de Chicago Cubs, in een jaar waarin de honkbalploeg een historisch hoogtepunt zou gaan bereiken.

zaterdag 25 juni 17:47 uur

David Bowie – Love You Till Tuesday – Multimedia

David Bowie na de release van Love You Till Tuesday in een gedurfd en excentriek concert met een live uitvoering van zijn eerste hits en de originele video van 'Space Oddity'. De film was een poging van Bowies manager Kenneth Pitt om de Britse muzikant naar een groter publiek te trekken.

woensdag 29 juni 19:35 uur

Community

Meer weten over de Zender van de maand?

Heb je nog vragen over de Zender van de maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Naast onze betrokken Community Managers staan ook andere gebruikers altijd voor je klaar.

 

Naar de Community

Na de maand doorkijken?

Wil je na de maand blijven kijken naar Stingray I-Concerts? In My T-Mobile Thuis zet je het Kids & Music Thema Pakket eenvoudig zelf aan. Stingray I-Concerts vind je dan op kanaal 228. Mis je de vorige Zender van de maand al? France 24 vind je in het Internationaal Pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

  • De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

  • Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

  • Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

  • Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer