Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand maart: Nick Jr.

Nick Jr. is in maart de zender van de maand. Deze zender is speciaal voor de kleintjes van 2 tot 6 jaar. Spelenderwijs leren ze taal, rekenen en sociale vaardigheden. Maak nu kennis met deze leuke en leerzame kinderprogramma’s van Nick Jr. op kanaal 18.

Wil je na de maand blijven genieten van Nick Jr.? In My T-Mobile Thuis zet je het Kids & Music Thema Pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

Nick Jr. is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

Bubble guppies – Blub, blub

In het gezellige onderwater-klaslokaal van Molly, Gil en hun vriendjes is altijd wat te beleven. De kleuters kunnen van alles leren over interessante zaken, maar het is vooral een vrolijke boel met liedjes, dansen en lachen.

maandag 6 maart – 09:50 uur

Santiago en de zee – Schip ahoy! Hier zijn de piraten

Kapitein Santiago met zijn kikker Kiko, neef Tomás en beste vriendin zeemeermin Lorelai zijn de beschermers van Isla Encanto. Met Santiago’s magische piratenschip El Bravo gaan Santiago en zijn vrienden op avontuur op zee. En ze kunnen ook nog wat toverkracht gebruiken.

donderdag 9 maart – 07:49 uur

Deer squad – Heldhaftige hertjes

Hertenvriendjes Kai, Lola, Rammy en Bobbi beschermen alle dieren in het Middenbos. Ook houden ze een oogje op de mensen die in Platinumstad wonen, want daar zorgt meneer Staal voor flink wat problemen.

zaterdag 11 maart – 13:32 uur

Blaze en de monsterwielen – Vol gas!

Met Blaze, de beste monstertruck van de wereld, en zijn grote vriend chauffeur AJ, is altijd iets nieuws te beleven. De focus ligt op wetenschap, techniek en wiskunde waar kinderen spelenderwijs vertrouwd mee raken. Vriendinnetje Gabby is superhandig en kan alles repareren.

maandag 13 maart – 16:19 uur

Paw Patrol – Zes dappere hondjes

Wat zouden ze in Avonturenbaai zonder de dappere helden van Paw Patrol moeten beginnen? Brandweerpup Marshall, politiepup Chase, vliegende helicopterpup Skye en de andere hondjes werken heel goed samen en houden iedereen veilig. De tienjarige Ryder leidt de Paw Patrol.

dinsdag 14 maart – 13:18 uur

Anna en haar vrienden – Coole dierenvriendjes

Wie wil er niet net zulke vriendjes als Anna? Kikker Froga is altijd enthousiast, kat Ron is heel zorgzaam, Bubu is grappig en heel zelfverzekerd en dan is daar ook nog de naïeve, lieve worm Christopher. Anna en de dieren zijn echte vrienden en weten zich overal doorheen te slaan.

zaterdag 18 maart – 09:32 uur

Peppa Pig – Varkentjesavonturen

Varkentje Peppa woont met haar grote broer George en haar vader en moeder in een klein huisje bovenop een heuvel. Peppa is gek op spelletjes, uitstapjes en natuurlijk springt ze maar wat graag in de modder.

zondag 19 maart – 09:45 uur

Blues clues & jij – Weet jij de oplossing?

Josh en Blue zijn BFF’s, vrienden voor het leven. Blue heeft grote blauwe flaporen en is reuze slim. Iedere aflevering gaan ze op avontuur en alle kinderen kunnen meedoen want Blue laat pootafdrukken achter en andere aanwijzingen om het raadsel op te lossen. Wie weet het antwoord?

zondag 19 maart – 13:57 uur

Community

Meer weten over de Zender van de maand?

Heb je nog vragen over de Zender van de maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Naast onze betrokken Community Managers staan ook andere gebruikers altijd voor je klaar.

Naar de Community

Meer tv-zenders ontvangen?

Enthousiast geworden over de zender? In My T-Mobile Thuis zet je gemakkelijk verschillende TV-abonnementen aan of uit. Zo bepaal je zelf welke zenders je ontvangt. 

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

  • De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

  • Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

  • Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

  • Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer