Zender van de maand T-Mobile Thuis

Zender van de maand maart: GINX Esports TV

GINX Esports TV is het eerste én grootste e-sports TV-netwerk ter wereld. Er is aandacht voor alle games. Op GINX kun je liveverslaggeving verwachten van de grootste esports-toernooien, documentaires, achter de schermen over evenementen, teams en individuele spelers en natuurlijk ook het laatste e-sports-nieuws. GINX neemt zichzelf niet al te serieus – althans niet altijd – dus er valt genoeg te lachen. Tot welke gaming tribe je ook behoort, je zult hier iets vinden dat je interesse wekt. Maak nu kennis met deze programma’s op kanaal 18.

Wil je na maart blijven kijken naar GINX Esports TV? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan.

Themapakket aanzetten

Kijktips voor de Zender van de maand

GINX Esports TV is natuurlijk niet voor niets Zender van de maand bij T-Mobile Thuis! Dit zijn de programma's die je deze maand niet mag missen.

De Zender van de maand vind je altijd op kanaal 18.

Knights Madden 21: CVC League LIVE – Nieuwe generatie

De Madden 21-competitie wordt georganiseerd door de befaamde Pittsburgh Knights zelf. Hier kun je de nieuwe generatie zien die staat te trappelen om zijn stempel te drukken op de NFL.

zaterdag 5 maart - 20:00 uur

Lockdown – Beril Naz Hassan

Ook in lockdown valt er nog van alles te beleven. Presentator, maker en Marvelfan Beril Naz Hassan brengt vanuit haar eigen appartement een flitsend overzicht van de laatste e-sportnieuwtjes.

dinsdag 9 maart - 22:00 uur

Crossfeed – Overal tegelijk

Deze show springt van het ene streamingplatform naar het andere en duikt in alle toptrends. Zo gaat het van Keanu Reeves op de Xbox conference, naar de nieuwste van Dr DisRespect of de gasten op Ninja’s channel.

zaterdag 6 maart - 21:00 uur

WTF – MrMidas

Midas ‘MrMidas’ Whittaker is bekend van gaming show Games, gadgets and Rhymes. Bij GINX eSports presenteert hij het tweede seizoen van WTF. Daarin duidelijke taal over het beste en slechtste in e-sports. Zijn eigen favoriete games? Onder andere Streetfighter II en The Legend of Zelda: Ocarina Of Time.

zaterdag 6 maart - 22:00 uur

Preediction – Waar gáát het over?

Preediction brengt een selectie van de beste e-sports talkshows zoals Esports Talk, Codcast en Bananaslamjaron waarbij Dota 2, Smite, Call of Duty, Rocket League en Valorant allemaal aan bod komen.

zondag 7 maart - 22:00 uur

Origins – Voetbal door de eeuwen heen

Voetbal door de eeuwen heen, daar draait het om in Origins: FIFA. Hoe heeft de bekendste voetbalgame zich door de jaren heen ontwikkeld? Van de eerste creatieve vonk tot de geraffineerde games die arena's over de hele wereld vullen.

dinsdag 9 maart - 17:00 uur

The first hour – Ghost of Tsushima

Lol trappen en alle nieuwe games onder de aandacht van hongerige gamers brengen, dat is het recept van deze show met Adam Savage en Anthony Richardson. Ze betrekken het publiek thuis zoveel mogelijk bij de show. Wat vinden de gamers van Ghost of Tsushima?

dinsdag 16 maart - 01:00 uur

The first hour – Star Wars Jedi Fallen Order

Dit Star Wars-spel staat centraal bij The first hour. In het nog altijd populaire spel speel je een ondergedoken Jedi-ridder. Vooral de ‘lightsaber’ kan rekenen enthousiaste reacties, en de sfeervolle soundtrack maakt het levensecht.

dinsdag 18 maart - 01:00 uur

Community

Meer weten over de Zender van de maand?

Heb je nog vragen over de Zender van de maand? Stel ze dan op de T-Mobile Community. Naast onze betrokken Community Managers staan ook andere gebruikers altijd voor je klaar.

 

Naar de Community

Na de maand doorkijken?

Wil je na maart blijven kijken naar GINX Esports TV? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan. GINX vind je dan op kanaal 303. Mis je de vorige Zender van de maand al? Nat Geo Wild vind je in het Infotainment pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Veelgestelde vragen

 • Op welk kanaal is de Zender van de maand te zien?

  De Zender van de maand van T-Mobile Thuis vind je altijd op kanaal 18. 

 • Hoe lang kan ik de Zender van de maand kijken?

  Je kijkt een gehele kalendermaand naar de Zender van de maand. Op de eerste dag van de maand staat de nieuwe Zender van de maand op kanaal 18.

 • Is de Zender van de maand gratis?

  Jazeker! De gehele maand kijk je gratis naar de Zender van de maand op kanaal 18. Laat je iedere weer maand verrassen. 

 • Hoe voeg ik een TV-pakket toe aan mijn TV-abonnement?

  Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. Doe dit zelf eenvoudig via My T-Mobile Thuis.

Kijktips zender van de maand

Kijktips voor alle zenders

Op zoek naar nog meer leuke programma's en films op TV? Bekijk de kijktips voor alle zenders om te zien wat je deze maand verder niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen op onze Community

Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees meer